Με τους Αμερικανούς φορτηγατζήδες να ετοιμάζονται να καταλάβουν την Ουάσινγκτον, οι παγκοσμιοποιητές θα δαιμονοποιήσουν τις “αυτοκινητοπομπές” ως “τρομοκρατικές επιθέσεις” στην αλυσίδα τροφίμων και εφοδιασμού, ενώ θα αυξήσουν τη δική τους τυραννία

Με τους Αμερικανούς φορτηγατζήδες να ετοιμάζονται να καταλάβουν την Ουάσινγκτον, οι παγκοσμιοποιητές θα δαιμονοποιήσουν τις “αυτοκινητοπομπές” ως “τρομοκρατικές επιθέσεις” στην αλυσίδα τροφίμων και εφοδιασμού, ενώ θα αυξήσουν τη δική τους τυραννία

Η Αμερική είναι ο βάτραχος στο νερό που σιγοβράζει, λίγο πριν το θανάσιμο βρασμό.

Από τον Stefan Stanford – All News Pipeline – Live Free Or Die

Ενώ η προσοχή του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου είναι στραμμένη στο “Freedom Convoy” που συμβαίνει τώρα στον Καναδά και που σύντομα θα κατακλύσει την Ουάσιγκτον μέσα σε λίγες εβδομάδες, όπως ακούγεται στα βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας, αρκετά σχόλια που αφέθηκαν το Σάββατο σε μια ιστορία στο ριζοσπαστικό αριστερό “Mediaite” μας δίνουν μια ματιά στο πώς ο Τζο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί θα χειριστούν πιθανότατα αυτές τις διαμαρτυρίες, δαιμονοποιώντας τες ως “τρομοκρατικές επιθέσεις”. 

Με τον Τζάστιν Τρουντό στον Καναδά να μας δίνει ήδη μια γεύση της στρατηγικής των παγκοσμιοποιητών όταν αναφέρθηκε στους φορτηγατζήδες ως “περιθωριακό στοιχείο” που υποστήριζε “λευκές ρατσιστικές” ιδέες (από πότε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έγινε “λευκή ρατσιστική” ιδεολογία;), μήπως η Αριστερά ξέχασε ότι οι δικοί της ριζοσπαστικοί αριστεροί “ακτιβιστές” έκαιγαν τα δικά τους καταστήματα και πόλεις, και μάλιστα για μήνες, ενώ ο Τραμπ ήταν στην εξουσία;

Με την αριστερά να κάνει ήδη ό,τι μπορεί για να “δαιμονοποιήσει” και να “αποανθρωπίσει” τους διαδηλωτές κατά των vaxxes και των εντολών, μετατρέποντας κυριολεκτικά τους “καθαρόαιμους με COVID-vax” σε πολίτες 2ης κατηγορίας, όπως έχουμε δει στην πόλη της Νέας Υόρκης που διοικείται από τη ριζοσπαστική αριστερά και στο Σικάγο και στη Βοστώνη και σε πολλές άλλες, απλά δείτε το σχόλιο με την υψηλότερη ψήφο που άφησε ένας ανεγκέφαλος αριστερός στο άρθρο του Mediaite με τίτλο “GoFundMe Caves on ‘Freedom Convoy’ Refunds as Elon Musk, Ron DeSantis Slam Plan to Redistribute”. “:

DMV Guy: “Freedumb Convoy.” Πιασάρικο. Κάτι σαν το Covid όταν δεν είσαι εμβολιασμένος. Το να βλέπεις την Foxy και τους Αμερικανούς συντηρητικούς να χέζονται με αυτούς τους χοντρούς πατριώτες με μυρωδιά σφενδάμου και σιρόπι να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους μαχητές της ελευθερίας είναι high blanking larious”. (Δικά του ορθογραφικά λάθη, όχι του ANP! Αλλά προσέξτε τι έγραψε λάθος επίτηδες!)

Δηλαδή η “ελευθερία” είναι “χαζή” στο μυαλό της ριζοσπαστικής αριστεράς το 2022; Δόξα τω Θεώ για το Σύνταγμα των ΗΠΑ και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ των Ιδρυτών Πατέρων της Αμερικής για την ενσωμάτωση όλων αυτών των θαυμάσιων “Τροποποιήσεων” στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων μας, που εγγυάται ότι οι μελλοντικές γενιές των Αμερικανών θα παραμείνουν ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ. Και στη συνέχεια, δείτε αυτό το άλλο σχόλιο από την ιστορία αυτή του Mediaite που μας δείχνει τη νοοτροπία της ριζοσπαστικής αριστεράς σε ένα Τ.:

Biden46: Αυτό είναι σαφώς μια επιχείρηση που χρηματοδοτείται από τη δεξιά, αλλιώς γιατί θα ανησυχούσε η δεξιά για το τι κάνει το gofundme σε αυτό το θέμα; Γιατί οι δεξιές οργανώσεις να θέλουν να εμπλέκονται με την πληρωμή φορτηγατζήδων για να μπλοκάρουν τις αλυσίδες εφοδιασμού και στις δύο χώρες και να ανεβάζουν τεχνητά τις τιμές;

Δεν πρόκειται ουσιαστικά για μια μη βίαιη τρομοκρατική επίθεση που έχει σχεδιαστεί για να πλήξει τις οικονομίες; Το μόνο πράγμα που δεν καταλαβαίνουν οι δεξιοί είναι ότι η Αμερική απλώς θα καινοτομήσει και θα βρει άλλον τρόπο. Χρειαζόμαστε φορτηγατζήδες; Όχι. Όχι πια. Οι άνθρωποι πίσω από αυτούς τους τροχούς είναι σε μια νεκρή κάθετη θέση. Ψάχνω γύρω μου για επενδυτικές θέσεις στις αυτοοδηγούμενες μεταφορές για να μπω μπροστά από τη γραμμή.

Με αυτό το σχόλιο όχι μόνο να αποκαλεί τις ΝΟΜΙΜΕΣ διαμαρτυρίες ως “τρομοκρατικές επιθέσεις”, αλλά και να συμβάλλει στην επιβεβαίωση του θέματος αυτού του άρθρου του ANP της 2ας Φεβρουαρίου, “Προσοχή στα Φορτηγά που κινούνται με Α.Ι. στο μέλλον μας – Δεν έχει δει κανείς τον “Εξολοθρευτή”;”, απλά φανταστείτε την Αμερική και τον κόσμο υπό ατελείωτη αριστερή κυριαρχία, “μια μπότα που πατάει τα πρόσωπά μας για πάντα”, που διοικείται σε μεγάλο βαθμό από την “Α.Ι.”, μαζί με έναν ατελείωτο ωκεανό υποκρισίας. Ωστόσο, οι τύραννοι ξεχνούν ότι τα δικά τους όρια καθορίζονται από την αντοχή αυτών που καταπιέζουν.

 

Σύμφωνα με αυτό το νέο ρεπορτάζ στο The Hill, με μια αμερικανική φάλαγγα φορτηγών να έρχεται, ό,τι κι αν κάνουν το facebook και το twitter και το “go fraud me” για να προσπαθήσουν να το σταματήσουν, “ο Joe Biden θα αγνοήσει τις διαμαρτυρίες με δική του ευθύνη”. Προειδοποιώντας μέσα σε αυτή την ιστορία ότι αν ο Μπάιντεν συμπεριφέρεται στους φορτηγατζήδες τόσο άσχημα όσο ο Τζάστιν Τρουντό, “θα μπορούσαν να θυμώσουν”, η ιστορία τους εξήγησε περαιτέρω τι ακριβώς θα μπορούσε να σημαίνει για την Αμερική το ότι οι “φορτηγατζήδες θα θυμώσουν” με τον Μπάιντεν..:

Θα μπορούσαν, αν πιεστούν, να καλέσουν σε στάση εργασίας τους ζωτικούς φορτηγατζήδες της Αμερικής. Τα όποια προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που είχαμε θα ωχριούσαν μπροστά στην καταστροφή που θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί αν δεκάδες χιλιάδες οδηγοί απλά έβγαιναν από τη δουλειά για μία ή δύο ημέρες. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε στο κόστος μεταφοράς και στον πληθωρισμό.

Με το blog NTB Trucking να δημοσιεύει αυτή την ιστορία τον Φεβρουάριο του 2018 προειδοποιώντας πόσο γρήγορα η χώρα θα έκλεινε αν τα φορτηγά σταματούσαν να κινούνται, πόσο προετοιμασμένοι είστε για ένα τέτοιο χάος;

Οι οδηγοί φορτηγών είναι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές εκεί έξω. Η NTB εκτιμά τη δέσμευση των οδηγών μας στη βιομηχανία φορτηγών και κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούν καθημερινά τα φορτηγά μας.

Πρόσφατα, βρήκαμε ένα εξαιρετικό infographic που διερευνά τι θα συνέβαινε αν τα φορτηγά σταματούσαν. Πολλοί άνθρωποι εκτός του κλάδου των φορτηγών δεν σκέφτονται από πού προέρχονται όλα τα εμπορεύματά τους και τη σοβαρή κατάσταση που θα προέκυπτε από τη διακοπή των φορτηγών.

Σύμφωνα με το άρθρο, αν τα φορτηγά σταματούσαν για είκοσι τέσσερις ώρες: τα νοσοκομεία θα ξέμεναν από βασικές προμήθειες, η αλληλογραφία των ΗΠΑ και η παράδοση άλλων δεμάτων θα σταματούσε μέσα σε μία ημέρα, θα άρχιζαν να δημιουργούνται ελλείψεις τροφίμων και τα καύσιμα των αυτοκινήτων θα λιγόστευαν, οδηγώντας σε υψηλές τιμές και μεγάλες ουρές στις αντλίες βενζίνης. Όλες αυτές οι συνθήκες θα συνέβαιναν αν τα φορτηγά σταματούσαν μόνο για ένα εικοσιτετράωρο.

Σε 2-3 ημέρες, οι συνθήκες θα κλιμακώνονταν ακόμη περισσότερο. Αν τα φορτηγά σταματούσαν για λίγες ημέρες: τα πρατήρια καυσίμων θα ξέμεναν εντελώς από καύσιμα, τα ΑΤΜ θα ξέμεναν από μετρητά και οι τράπεζες δεν θα μπορούσαν να διεκπεραιώσουν συναλλαγές, τα αποθέματα βασικών τροφίμων και νερού θα εξαφανίζονταν και τα σκουπίδια θα άρχιζαν να συσσωρεύονται σε αστικές και προαστιακές περιοχές.

Μέχρι την 4η εβδομάδα που θα σταματούσαν τα φορτηγά, τα αποθέματα καθαρού νερού της χώρας θα είχαν εξαντληθεί πλήρως. Τα φορτηγά δεν χρειάζονται μόνο για να παραδίδουν πακέτα, όπως νομίζουν πολλοί άνθρωποι, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητα για να ζούμε με τον τρόπο που ζούμε σήμερα.

Να θυμάστε πάντα να ευχαριστείτε τους οδηγούς φορτηγών, καθώς μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά μια από τις πιο σημαντικές!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το infographic για το οποίο μιλάει η ιστορία, είναι ενσωματωμένο ακριβώς παρακάτω. Με μια ακόμη και βραχυπρόθεσμη διακοπή της λειτουργίας των φορτηγατζήδων να έχει σχεδόν αμέσως επιπτώσεις στα νοσοκομεία, τα πρατήρια καυσίμων, τις προμήθειες καυσίμων, τη μεταποιητική βιομηχανία, την αμερικανική αλληλογραφία και τα “μεγάλα φάρμακα” σε όλη την Αμερική, θα χρειαστούν μόνο δύο με τρεις ημέρες πριν η βιομηχανία τροφίμων πάρει σταθερά το κέλυφος, το εμφιαλωμένο νερό, οι παιδικές τροφές και τα κονσερβοποιημένα κρέατα εξαφανιστούν εντελώς από τα ράφια, καθώς τα ΑΤΜ σε όλη την Αμερική στερεύουν.

Αποδεικνύοντάς μας τη σοφία της “προετοιμασίας” πέραν πάσης αμφιβολίας, έχει επίσης προειδοποιηθεί εδώ και καιρό ότι ένα τέτοιο σενάριο θα οδηγούσε σε αναρχία μέσα σε 72 ώρες (ή πολύ λιγότερο μόλις οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι τα φορτηγά δεν θα αρχίσουν να μεταφέρουν ξανά τρόφιμα και προμήθειες).

Διότι όπως είχε επισημάνει ο αναγνώστης του ANP ‘Leethal’ σε σχόλιο που είχε γράψει το Σάββατο η Susan σε αυτή την ιστορία, “Χρειάζεσαι ΠΡΩΤΑ 3 πράγματα για να επιβιώσεις. Αέρας, νερό, τροφή με αυτή τη σειρά και όταν αυτά καλυφθούν τότε χρειάζεσαι τον εξοπλισμό και τον εξοπλισμό επιβίωσης για να συνεχίσεις να το κάνεις αυτό. Με βάση το πρώτο 3 λεπτά, το δεύτερο 3 μέρες και το τελευταίο περίπου 3 εβδομάδες. Απλά να θυμάστε ότι γίνεστε πιο αδύναμοι σε κάθε φάση που περνάει ο χρόνος. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει σημασία αν αυτά τα τρία πρώτα πράγματα δεν είναι εξασφαλισμένα. ;)”

Και με τα 2 από αυτά τα 3 “απολύτως απαραίτητα” που ανέφερε ο “Leethal” να είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστούν σε τεράστιο βαθμό από οποιαδήποτε διακοπή λειτουργίας των φορτηγατζήδων που θα ξεπερνούσε τη μία ημέρα, για να μην αναφέρουμε τον απόλυτο όλεθρο που θα προκαλούσε στο ιατρικό σύστημα και στο σύστημα μεταφορών στην Αμερική, φανταστείτε μόνο πώς θα έμοιαζε η χώρα μας αν μια τέτοια διακοπή λειτουργίας επεκτεινόταν σε 3 ή 4 εβδομάδες ή και περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον τρόφιμα ή νερό στα παντοπωλεία και το ιατρικό μας σύστημα να μοιάζει με αυτό της Βενεζουέλας.

Έτσι, με κάθε είδους κλείσιμο των φορτηγατζήδων που διαρκεί περισσότερο από μια μέρα περίπου είναι εγγυημένο ότι θα οδηγήσει σε απόλυτο χάος, όπως είχε αναφέρει το Σάββατο η Susan Duclos σε αυτό το άρθρο του ΑΠΕ με τίτλο “Επιβίωση πέρα από τα βασικά: SHTF”, καθώς οι πάσης φύσεως εντάσεις συνεχίζουν να κλιμακώνονται σε όλη την Αμερική και τον κόσμο, οφείλουμε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για το είδος του σεναρίου που θα μπορούσε να εξαπολύσει ένα τέτοιο shutdown.

Με την εντελώς απροετοίμαστη πολιτική αριστερά στην Αμερική, ειδικά όσοι ζουν στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπου τα τρόφιμα και οι προμήθειες σίγουρα θα εξαντληθούν πρώτα, να είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν τις πλήρεις επιπτώσεις ενός τέτοιου “shutdown”, ένα θέμα που πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να παίξει σε περίπτωση που αυτό το “χειρότερο σενάριο” ξεδιπλωθεί, θα είναι οι κυβερνήτες να βγάλουν την Εθνοφρουρά στους δρόμους ως “οδηγούς φορτηγών”, όπως ακριβώς τους έχουμε ήδη δει να κάνουν με οδηγούς σχολικών λεωφορείων, να ρίχνονται σε νοσοκομεία των ΗΠΑ, ενώ χρησιμοποιούνται ακόμη και για να αντικαταστήσουν και τους εργαζόμενους σε γηροκομεία που δεν έχουν κάνει εμβολιασμούς.

Ωστόσο, όπως είχαμε προειδοποιήσει στο ANP στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 σε αυτή την ιστορία με τίτλο “Ένα τεράστιο κάλεσμα αφύπνισης: The Globalists Just Showed Us Their Cards, Normalizing Americans To Seeing The Military Upon The Streets Of America, As Despotism Is Rushed In”, ένας τέτοιος “αυξητισμός” έχει μετατρέψει όλη την Αμερική σε βάτραχο σε νερό που σιγοβράζει, λίγο πριν το θανάσιμο βρασμό.

Με τους δικτάτορες σε όλη την ιστορία να παίζουν το ίδιο μοχθηρό και θανατηφόρο παιχνίδι στους ίδιους τους πληθυσμούς τους, αυξάνοντας σιγά-σιγά την τυραννία πριν από το “χτύπημα θανάτου”, θα πρέπει όλοι να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα και να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε περαιτέρω στρατιωτικοποίηση της Αμερικής. Με τη ριζοσπαστική αριστερά να μας δείχνει ήδη τα χαρτιά της, την απόλυτη δαιμονοποίηση όσων δεν “συμμορφώνονται” με την ατζέντα τους, όπως έχουμε δει ξανά και ξανά στην ιστορία, μια τέτοια “δαιμονοποίηση” οδηγεί πολύ συχνά σε απόλυτη γενοκτονία.

Έτσι, με τους Ιδρυτές Πατέρες της Αμερικής να διασφαλίζουν ότι η 2η Τροποποίηση θα είναι η τελευταία γραμμή του αμερικανικού λαού στην άμμο ενάντια στην τυραννία, και ακόμη και με τη Δημοκρατική βουλευτή Tulsi Gabbard να προειδοποιεί πρόσφατα για “δικτατορία” μπροστά στην Αμερική, αν η “παγκόσμια ελίτ” συνεχίσει να εκτοξεύει την προπαγάνδα της και να ασκεί λογοκρισία, Οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τα πάντα τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες, καθώς οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες κάνουν ό,τι μπορούν να κάνουν για την ελευθερία και τις πινακίδες παντού, όπου οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας με ψεύτικη σημαία, για να ολοκληρώσουν την κατάλυση της ελευθερίας, μια για πάντα.

allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
 

Share this post