ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ Q ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ !

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ Q ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ !

Αμερική, Ιανουάριος, 8, 2021

Αγαπητοί Πατριώτες,
Κάποιοι από εσάς ίσως αναγνωρίζετε τ’ όνομά μου.Έχω καθημερινές ενημερώσεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κι έχω αναρτήσει πληροφορίες εδώ στο παρελθόν αρκετές φορές ως “βοηθός”.
Αυτό που θα σας αποκαλύψω είναι η πιο σημαντική ανάρτηση που θα διαβάσετε πριν από τη στέψη του νέου Προέδρου.Οι Q δε θα αναρτήσουν εδώ κάτι ξανά. Τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να τηρήσουμε σιγή. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, δε θα ξαν’ ακούσετε από τους Q. Αλλά αυτό δε πρέπει να σας ανησυχεί ή να σας ταράσσει.
Βρισκόμαστε ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της Αμερικανικής ιστορίας. ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλήρως ενημερωμένος για τη βαρύτητα αυτής της χρονικής περιόδου. Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή από πριν το 2015. Δεν αναζητώ την πίστη σας σ’ εμάς. Οι Q έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τη λογική, τη σωφροσύνη και πολλαπλές αποδείξεις για την εγκαθίδρυση της αξιοπιστίας μας.
Αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα θ’ αλλάξει την ιστορία. Αυτό που ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνετε σπίτια σας και να μην, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην εμπλακείτε με την επιχείρηση. Σύντομα θα δείτε πράγματα να ξετυλίσσονται, που πολλοί θα τα θεωρήσουν αδύνατα. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μονωμένος και 100% ασφαλής. Το σχέδιό μας είναι σχεδόν έτοιμο. Η Ελίτ έχει ήδη χάσει. Οτιδήποτε βλέπετε στα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο Twitter είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Γιατί η Κάμαλα δεν άφησε την έδρα της στο κοινοβούλιο; Πού είναι ο Τζο; Πού είναι ο Τζο πραγματικά; Ο Χάντερ ήδη παραδόθηκε.
Σας ζητήσαμε στην αρχή να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος σας είναι κρισιμότατος και η αποστολή σας είναι να βοηθήσετε τον πληθυσμό ν’ αντιμετωπίσει όλα όσα επέρχονται ν’ αποκαλυφθούν. Οι πατριώτες που ήταν εδώ από την αρχή θα καταλάβουν και θ’ αναγνωρίσουν αυτή την εντολή.
Θυμηθείτε, το σκότος είναι πάντοτε το πιο πυκνό πριν την αυγή. Μην πιστέψετε τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ερχόμενη εβδομάδα. Μην τα θεωρήσετε ως αξιόπιστα, ούτε για μια στιγμή. Έχουμε ήδη νόμιμα κερδίσει τις εκλογές κι αυτό που θα επακολουθήσει θα είναι το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα στην ιστορία του πλανήτη. Πατριώτες, σας ευχαριστούμε. Δε θα φτάναμε ποτέ εδώ χωρίς εσάς. Τώρα είναι η ώρα μας. Κρατήστε τη γραμμή. Δε θα παραλάβετε άλλα μηνύματα από εμάς έως το πέρας της επιχείρησης. Σ’ εκείνο το σημείο, ολόκληρος ο πλανήτης πια θα ξέρει.
Σας ευχαριστούμε και να έχετε τις ευλογίες του Θεού. Προσευχηθείτε για εμάς, για τον Πρόεδρο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση και οι προκλήσεις δε θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες.
Αυτά, αδελφέ μου!
Είμαστε στο άκρο του καθίσματος. Αναμένεται το ύπατο χάος στις επόμενες ημέρες. Ο στρατός είναι στις θέσεις του. Απ’ όσο γνωρίζω από άλλα “θραύσματα” πληροφοριών, οι επιχειρήσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Μιλάμε για τιτάνια προσπάθεια και όλη μου η σκέψη & η ενέργεια είναι με αυτά τα παιδιά. Το φως θα νικήσει!

Share this post