Μητσοτάκη, Πλεύρη και οι λοιποί…. σας “αφιερώνω” την αποτυχία σας που μας κοστίζει ανθρώπινες ζωές….

Μητσοτάκη, Πλεύρη και οι λοιποί…. σας “αφιερώνω” την αποτυχία σας που μας κοστίζει ανθρώπινες ζωές….
Γράφει ο Θάνος
Το συγκεκριμένο άρθρο δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση….
Περιλαμβάνει εικόνες με επίσημα στοιχεία κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό για να κάνουμε διάφορες συγκρίσεις και να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα μόνοι μας και χωρίς την βοήθεια αναλυτών….
Οι εικόνες παρουσιάζουν συνολικά κρούσματα και θανάτους σε διάφορες χώρες ενδεικτικά κατά την 31 Μαρτίου 2022 (μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ) ….
Κάποιες από αυτές τις χώρες έχουν καλύτερα Συστήματα Δημόσιας Υγείας από την Ελλάδα μας και κάποιες άλλες παρόμοια ή χειρότερα…
Αυτό σίγουρα θα πρέπει να συνεκτιμηθεί, αλλά τα ελαφρυντικά μειώνονται δραματικά από την στιγμή που ο Μητσοτάκης μετά από μια περίπου πετυχημένη διαχείριση κατά το πρώτο κύμα του κορωνοϊού και μια κάπως αμφίβολη τον χειμώνα του 2021… ενώ γνώριζε ότι έρχεται το πιο φονικό κύμα της μετάλλαξης Δ (την οποία προκάλεσαν όπως φαίνεται οι μαζικοί εμβολιασμοί, κάτι που δειλά δειλά παραδέχονται ακόμα και τα φερέφωνά του οι ακαταδίωκτοι και άρα ανεύθυνοι “ειδικοί”), από τις αρχές του καλοκαιριού του 2021, εντούτοις όχι μόνο δεν ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με νέες κλίνες ΜΕΘ, αλλά το αποδυνάμωσε διώχνοντας 7.500 υπεραπαραίτητους Υγειονομικούς!!!
Ετσι οδηγηθήκαμε σε διασωληνώσεις και θανάτους σε κοινούς θαλάμους και διαδρόμους νοσοκομείων. Την στιγμή που ούτως ή άλλως ξέραμε ότι οι υποστελεχωμένες ΜΕΘ, μας έχουν οδηγήσει στο να έχουμε το αντίθετο από τις άλλες δυτικές χώρες ποσοστό θανάτων σε ΜΕΘ…
Ενώ λοιπόν στις ΜΕΘ των δυτικών χωρών το 70% των ασθενών διασώζονται και το 30% πεθαίνουν, στην πατρίδα μας ισχύει το ακριβώς αντίθετο με 70% θανάτους….
Αυτό μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε διαβάζοντας στα επίσημα καθημερινά στοιχεία πόσοι ασθενείς βγήκαν ζωντανοί από τις ΜΕΘ μέχρι σήμερα…
Ενδεικτικά να πούμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μέχρι την 30-03-2022 είχαν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.451 και είχαμε συνολικά 27.392 νεκρούς…
Αν θεωρήσουμε με σχετική ασφάλεια, ότι από τους 27.392 νεκρούς περίπου το 70% πέθανε στις ΜΕΘ δηλαδή περίπου 19.000 ασθενείς, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοούμε όταν λέμε ότι 25%-30% βγήκαν μόνο ζωντανοί….
Φυσικά ο πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ γιατρός κ. Δημήτρης Γάκης είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η στελέχωση μιας ΜΕΘ με κανονικό προσωπικό απαιτεί 1 γιατρό και 7 νοσηλευτές για κάθε κλίνη…. Πράγμα που για την Ελλάδα φαντάζει (με ευθύνη των πολιτικών πάντα) σαν εξωπραγματικό όνειρο….
Για να βγάλουμε ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα θα παραθέτουμε σε κάθε εικόνα και το ποσοστό πλήρους εμβολιασμού για να συνειδητοποιήσουμε αν οι εμβολιασμοί είχαν κάποιο όφελος στην θνητότητα του πληθυσμού….
(η συνέχεια στο ιστολόγιο)

Share this post