ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Επί του πιεστηρίου…

Έγραφα στις 23 Μαΐου 2019 στο άρθρο μου “Γιώργος Πατούλης και Χρυσή Αυγή πάνε χέρι – χέρι” την είδηση, που πράγματι ήταν συγκλονιστική!

«Άριστη και αξιόπιστη πηγή μου με ενημέρωσε, ότι προ μηνός συναντήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι (;;;), ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αδελφός του κ. Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Παναγιώτης Μιχαλόλιας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και “έδωσαν τα χέρια” για τη δεύτερη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών της Αττικής!

Δηλαδή ότι η “Χρυσή Αυγή” θα “ψηφίσει” Πατούλη στην δεύτερη καθοριστική Κυριακή! Αληθεύουν τα παραπάνω; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι και η ηγεσία της “Χρυσής Αυγής” παίζει τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια;

Η απάντηση του κ. Μιχαλολιάκου, που θα πείσει τους αγνούς ψηφοφόρους της “Χρυσής Αυγής”, ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει σε πολιτικά παιχνίδια, θα είναι μια και μόνη: Ψηφίστε – αν ψηφίσετε – κατά συνείδηση»!

Σήμερα  – σύμφωνα με αξιόπιστες συγκλίνουσες πληροφορίες μας – η είδηση που θα διαβάσετε μας θορύβησε ιδιαίτερα!

Με ενημέρωσαν, πως η “σύμπραξη” Μιχαλολιάκου – Πατούλη έγινε σε ένα ευρύτερο πολιτικό φάσμα!

Αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, η ετυμηγορία του Δικαστηρίου της δίκης της “Χρυσής Αυγής” θα προκύψει με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και ΝΔ!

Τι άραγε θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τα απανωτά πολιτικά λάθη (;;;) της ηγεσίας της “Χρυσής Αυγής” που οδήγησαν το κόμμα σε μεγάλη εκλογική συρρίκνωση κατά τις εκλογές της παρελθούσας Κυριακής;

Ο χρόνος θα το δείξει…

  Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Share this post