Μια Σπίθα Είναι Αρκετή Για Φορέσουν Όλοι Τα…Ευρωπαϊκά Γιλέκα

Μια Σπίθα Είναι Αρκετή Για Φορέσουν Όλοι Τα…Ευρωπαϊκά Γιλέκα

Ναι,  μια βρετανική σπίθα και θα φορέσουν όλοι τα γιλέκα τα κίτρινα, τα γιλέκα της νέας εποχής…

Υπήρξε συντονισμός με το γιλέκο το κίτρινο.. δηλαδή με την εργατική τάξη που αντιπροσωπεύει το γιλέκο…την μεσαία τάξη….αυτήν που χτύπησαν εσκεμμένα και εδώ με τα μνημόνια…έχει σχέση και με την τάξη γενικά… που φυλάει την τάξη σε ένα χώρο ή ένα κράτος…όπως οι αστυνομικες δυνάμεις.

Αυτή η τάξη και η αρμόνια  ανάμεσα στην κοινωνία και την εξουσία της Ευρωπής έρχεται σε σύγκρουση. Μάλλον θα την φέρουν..

Είναι η Ευρωπαϊκή Ανοιξη που είχαμε πει πριν από περίπου δυο χρόνια αν θυμάμαι καλα.

Και αυτός ο συντονισμός της Ευρωπαικής άνοιξης έγινε επίσημα στις 17.11.2018, που αλλού στην… Γαλλία, στην πόλη του φωτός!!

Αυτή τη στιγμή, μτην ώρα που απασφαλίζουν το όπλο “άτακτο Brexit” συντόνιζουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κράτος με την βία, το μόνταραν έτσι ώστε οι διαδηλωτές να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους δια μέσου της βίας και συγκεκριμένα της αναρχίας..οι εικόνες των γαλλικών πρακτορείων αυτο μαρτυρούν!

Είναι ο πανευρωπαϊκός συντονισμός που έγινε τότε και που δεν γνωρίζει καλά η Ευρώπη και που αναγκαστικά θα πρέπει να μάθει η..,, Ευρώπη.

Ενσωματωμένο βίντεο

Παρόμοιος συντονισμός ήταν η πτώση των δίδυμων πύργων με την παγκόσμια τρομοκρατία και που κατόπιν της επίθεσης άρχισε να ανθίζει με αποκορύφωμα την εμφάνιση/κατασκευή του Ίσις το 2011.

Το αγγλικό όπλο τύπου Brexit, θα κατασκευάσει τις ανυπολόγιστες συνθήκες (για κάποιους καλά υπολογισμένες) στην παγκόσμια αγορά και κατ’ επέκταση θα χτυπήσει τα Ευρωπαϊκά θεμέλια με σκοπό να τα ρίξει.

Ξέρεις…τα χτύπησε τα ευρωπαϊκά θεμέλια….ναι..  και δύο κράτη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε αυτό με γεγονότα που θα φιλοξενήσουν στο εσωτερικό τους.

Το ένα είναι η Ολλανδία.

Το άλλο το έχουμε πει.

Αυτές, οι ανυπολόγιστες για τις επιπτώσεις τους συνθήκες εξόδου του στέμματος από τα αστέρια, είναι η σπίθα που θα ανάψει τον συντονισμό που ξεκίνησε στη Γαλλία τον Νοέμβριο…….. τίποτα καλό δεν ξεκινάει τελικά τον Νοέμβριο.

Και θα προσπαθήσουν για την άτακτη φυγή..εκεί που θα χαθεί το μέτρο και ο μπούσουλας..αυτό που όλοι φοβούνται!

Απλώς έχω μια ένσταση..
Δεν γίνετε να ανακοινώνεις ως ημέρα κρίσιμη για το Brexit την 22α Μαΐου.

Κάντο…12 Απριλίου…
Έτσι τιμάς τα θύματα της επίθεσης..;;;

Ποιας επίθεσης;…

Αυτή ντε…στο Μάντσεστερ, 22 Μαΐου 2017, που είπαμε ότι ήταν η θυσία…

και που είχε προηγηθεί η τελετή/προσευχη Τράμπ στο τείχος…. μια ημέρα πριν…. στα τρία7 (21.5.2017), στο Ισραήλ.

Στα τρία επτά(21.3), κατά σύμπτωση πάντα, πάει και ο Πομπέο στο τείχος….έ Μάικ;;; στο 21 δεν φόρεσες το καπελάκι και άφησες την υπόσχεση σου να κάνεις ότι μπορείς για τον τρίτο Ναό;;

Μπορούμε να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζετε πίσω από την πλάτη μας;;

Μάλλον όχι γιατί αυτά δεν τα βλέπουν οι πολλοι, οι λογικοί…είναι συνωμοσίες…για κακή τους τύχη όμως οι συνωμοσίες..οι θεωρίες… γίνονται πράξη και εκεί αυτοι θα καταπιούν την γλώσσα τους.

Η θυσία 22 ανθρώπων ήταν στην… ατζέντα του Brexit και όσων θα προκαλέσει η εφαρμογή της…!!!!!!!!!!!!!

Τα ακούτε κ.Μέι;;;

Η θυσία αυτών των ανθρώπων και πολλών άλλων είναι η αιματηρή θυσία μπροστά στα τείχη της Ιερουσαλήμ, του τρίτου ναου και της νέας εποχής του.

Ψέμματα;;;
Για να γίνει το όνειρο σας(Brexit) πραγματικότητα θέλατε αίμα…και το πήρατε..και τότε και πριν μερικές ημέρες και θέλετε και πάλι…..πριν τρέξει η εφαρμογή σας που θα φέρει την…….. 7ετία του, εξου και το επτά αγαπημένος σας αριθμός, συμβολικός  και χρόνος μαζί…….. σωστά Ariana ;;

Rick

Share this post