Μισθοφόροι ξεσπούν σε κλάματα: “Η Λεγεώνα χάθηκε – Οι Ρώσοι σκότωσαν ειδικές δυνάμεις απ’ όλο τον κόσμο”

Μισθοφόροι ξεσπούν σε κλάματα: “Η Λεγεώνα χάθηκε – Οι Ρώσοι σκότωσαν ειδικές δυνάμεις απ’ όλο τον κόσμο”

Ρωσικό κτύπημα στην βάση Yavoriv – Βίντεο

Συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας αμέσως μετά το ισοπεδωτικό κτύπημα με 30 πυραύλους που δέχτηκε το “Κέντρο Εκπαίδευσης Yavoriv” γνωστό και ως “Διεθνές Κέντρο για την Ειρήνη και την Ασφάλεια” στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.

Ξένοι μισθοφόροι ξεσπούν σε κλάματα τονίζοντας πως υπήρχε κακή οργάνωση με συνέπεια οι Ρώσοι να τους “πιάσουν στον ύπνο” και να σκοτώσουν δεκάδες…

Μάλιστα ένας μισθοφόρος αναφέρει πως η Λεγεώνα χάθηκε εντελώς…

“Σκοτώθηκαν όλοι”

Ένας βραζιλιάνος μισθοφόρος τονίζει:

“Δεν ξέρω πως να το πω, υπήρχαν ειδικές δυνάμεις απ΄όλο τον κόσμο.

Από την Γαλλία, απ’ όλη την Ευρώπη, Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Χιλή, Καναδά.

Όλος ο κόσμος ήταν εκεί.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι σκοτώθηκαν όλοι.

Κατάφεραν να καταστρέψουν τα πάντα.

Δεν ξέρετε τι είναι να έχεις ένα μαχητικό από πάνω σου και να ρίχνει πυραύλους.

Δεν ξέρετε. Τελείωσε.

Η Λεγεώνα καταστράφηκε τελείως.

Eυχαριστώ τον Θεό που βγήκα εκ των προτέρων έξω”

Γάλλος μισθοφόρος ξεσπώντας σε κλάματα αναφέρει πως το “στρατόπεδο διαλύθηκε ολοσχερώς” από την ρωσική πυραυλική επίθεση.

“Εδώ, η βάση μόλις καταστράφηκε, φεύγουμε. Μεταξύ των νεκρών είναι και οι φίλοι μου. Η βάση έχει καταστραφεί. Πρέπει να συνέλθω.

Η βάση μας, όπου υπογράψαμε στρατιωτικό συμβόλαιο με την Ουκρανία, μόλις καταστράφηκε. Ήμασταν δεκάδες, μόνο εμείς μείναμε. Υπήρχαν εκατοντάδες στρατιώτες σε αυτή τη βάση, Αμερικανοί.

Εκατό τοις εκατό κάποιος πούλησε πληροφορίες για τη βάση μας”

Έρευνα ξεκινά η Βρετανία

Η βρετανική εφημερίδας Independent επιβεβαιώνει το χτεσινό ρεπορτάζ του WarNews247 αποκαλύπτοντας πως τουλάχιστον “τρεις Βρετανοί πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν στην ρωσική επίθεση στην στρατιωτική βάση της δυτικής Ουκρανίας”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βρετανικές αρχές διεξάγουν έρευνα μετά από τις αναφορές για δεκάδες νεκρούς σε πυραυλική επίθεση κοντά στα ουκρανικά σύνορα με την Πολωνία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Όπως είχε αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας από την επίθεση σκοτώθηκαν έως και 180 «ξένοι μισθοφόροι» και καταστράφηκε «μεγάλη ποσότητα» όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247 οι νεκροί τελικά ήταν πάνω από 200.

Share this post