ΜΟΣΧΑ: «Είμαστε έτοιμοι για Παγκόσμιο Πόλεμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΟΣΧΑ: «Είμαστε έτοιμοι για Παγκόσμιο Πόλεμο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πούτιν: Είμαι έτοιμος για πόλεμο. Καμία χώρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρωσία
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, μίλησε με στελέχη του στρατού και είπε ξεκάθαρα:

«Είμαι έτοιμος για πόλεμο. Καμία χώρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρωσία. Κανένας δεν έχει τους υπερηχητικούς πυραύλους που έχουμε, ούτε την τεχνολογία Laser που διαθέτουμε».

Δείτε τα βίντεο:

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις:

Οι Ρώσοι δεν το ανακοινώνουν αλλά ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο ενός Παγκοσμίου Πολέμου. Εξοπλίζονται συνεχώς και το μόνο που μαθαίνουμε είναι ότι πλέον είναι μια χώρα που μπορεί να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσει ένας Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Κίνα για παράδειγμα, προσπαθεί να επεκταθεί. Η κατάσταση στον Κόλπο του Ομάν είναι τεταμένη με τις επιθέσεις στα δεξαμενόπλοια. Drones μπορεί να χτυπήσουν σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος εντός των ΗΠΑ ή της Ρωσίας. Η Τουρκία μπορεί να προδώσει την Μόσχα και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων, που μοιραία θα εξελιχθεί σε Παγκόσμιο γεγονός. Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιτεθούν στο ΙΡΑΝ και να αναφλεγεί όλος ο πλανήτης, καθώς η Μόσχα στηρίζει την Τεχεράνη.

Γενικότερα η ειρήνη κρέμεται από μια πολύ λεπτή κλωστή:

Το ξέσπασμα ενός Παγκόσμιου Πολέμου δεν το θέλει κανείς.Προετοιμαζόμαστε όμως για να μην πέσουμε από τα σύννεφα αν γίνει. Η καλή ψυχολογία, σώζει ζωές!

Πηγή εικόνας: pexels

Share this post