ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στο απόσπασμα η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος… 

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

egerssi@otenet.gr 

www.egerssi.gr 

 Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο διαδίκτυο, όπου αναταράχτηκε από πολλά σάιτ, το τελευταίο μου άρθρο με αναφορά στα Δωδεκάνησα: “Έντονο Οθωμανικό παρασκήνιο στην Κω”!  

Στο οποίο άρθρο μου συμπεριέλαβα δημοσίευμα του πάντα ενημερωμένου σάιτ για Δωδεκανησιακά θέματα, AegeaNews: 

«Άμεση ήταν η απάντηση του ΒΑΚΟΥΦ της Κω στην ανακοίνωση των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι άσκησαν δριμεία κριτική για τα ανενεργά τζαμιά του νησιού. 

Στην ανοικτή επιστολή του Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο οποίος θέτει ζήτημα τουρκικής μειονότητα και στην Κω, τονίζεται ουσιαστικά ότι οι ελληνικές Αρχές χρησιμοποίησαν τον σεισμό του 2017 στην Κω ως πρόφαση για να κρατήσουν σκόπιμα κλειστά τα τεμένη Ντεφτερντάρ Χατζή Ιμπραήμ Εφέντη και το τζαμί Γαζή Χασάν Πασά. 

Στην ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, ο Χαμπίμπογλου έφτασε στο σημείο να διαστρεβλώσει και τον τίτλο του ΒΑΚΟΥΦ της Κω, το οποίο αναφέρει ως “Μουσουλμανικό Τουρκικό Ίδρυμα της Κω”!  

Στα όσα υποστήριξε ο Χαμπίμπογλου απαντά, μέσω του iefimerida.gr, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ της Κω, Ελβάν Κοτζαογλάν. 

Η κ. Κοτζαογλάν, αρχικά, επισημαίνει ότι “δεν υπάρχει καμία τουρκική μειονότητα, όπως ισχυρίζονται, στην Κω. Είμαστε Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι”! 

Σχετικά με τις αναφορές στα δυο τεμένη της Κω, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ σημειώνει ότι “τα δυο τζαμιά δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν. Υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές στο σεισμό του 2017 και είναι άκρως επικίνδυνα για να μπει κάποιος μέσα. Δεν υπάρχει καμία πρόφαση. Αυτή είναι η αλήθεια”! 

Η Ελβάν Κοτζαογλάν υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια έχει χρηματοδοτήσει το ΒΑΚΟΥΦ με 270.000 ευρώ για το τζαμί στο Πλατάνι. “Σύντομα βγαίνει η οικοδομική άδεια, ενώ θα ακολουθήσει προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας – Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου και ΒΑΚΟΥΦ για να ξεκινήσει το έργο”! 

Η βασική προτεραιότητα του ΒΑΚΟΥΦ Κω είναι το τέμενος στο Πλατάνι, “καθώς αυτό χρησιμοποιεί το 80% των μουσουλμάνων του νησιού. Το Ντεφερντάρ είναι σε δεύτερο πλάνο” λέει στο iefimerida η κ. Κοτζαογλάν. Σύμφωνα με την ίδια, για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα δυο τεμένη έχει δημιουργηθεί ειδική αίθουσα προσευχών για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της Κω… 

Η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω αναφέρει επίσης πως “δεν έχουν να ξεκινήσει να φτιάχνονται ούτε οι χριστιανικοί ναοί. Δεν είναι ότι άφησαν τα τεμένη μας για να φτιάξουν τις εκκλησίες. Ούτε στη Μητρόπολη, ούτε στην Αγία Παρασκευή έχουν προχωρήσει έργα” καταλήγει η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν»! 

Μετά από αυτήν την σθεναρά στάση της κ. Ελβάν Κοτζαογλάν, η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι δέχεται πολυμέτωπο πόλεμο! Γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας και των εδώ κρυφών και φανερών πρακτόρων της! 

Άραγε κινδυνεύει η κ, Ελβάν Κοτζαογλάν από τους φανατικούς συμπολίτες της, οι οποίοι πιθανώς υποκινούνται από τα Προξενεία της Ρόδου και της Κομοτηνής; 

Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να ενδιαφερθεί για όλη αυτή την τουρκική δραστηριότητα, που μόνο τυχαία δεν είναι; 

Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να γίνει πιο σκληρή και να δείξει στον κακό μας γείτονα, ότι η Ελλάς δεν αστειεύεται; 

Φανεροί και κρυφοί “Τούρκοι” στην Κω… 

Μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου μου, η εγκυρότατη πηγή μας στα Δωδεκάνησα – και καλά θα κάνει η νέα διοίκηση της ΕΥΠ να ασχοληθεί προς εξακρίβωση αυτών των πληροφοριών μας – επανήλθε, λέγοντας, πως η κ. Ελβάν Κοτζαογλάν είναι ένα κομβικό πρόσωπο! Αφού η άλωση της Κω γίνεται διά μέσω της εξαγοράς γης από τους Τουρκοκαταριανούς! Πού τη διοίκηση του Βακούφ (το Βακούφι είναι δωρεά, συνήθως κτηματική, η οποία παραχωρείται σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, για μουσουλμανικούς θρησκευτικούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς, χωρίς πρόθεση ανάκτησης των περιουσιακών στοιχείων) Κω την έχει η λογική και μετριοπαθής Ελβάν Κοτζαογλάν! Η οποία δεν θέλει να πουλήσει τα ακίνητα του Βασκούφ σε Τουρκοκαταριανά funds 

Γι΄ αυτό πιέζεται και ενδεχομένως εκβιάζεται από συγκεκριμένους Οθωμανούς παράγοντες του νησιού, που δεν κρύβουν τα φιλοτουρκικά τος αισθήματα, αλλά και από μουσουλμανικούς Συλλόγους της Δυτικής Θράκης και της Σμύρνης! Στο σημείο αυτό η πηγή μου, άφησε έντονο τον προβληματισμό της, πως μπορεί όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι να χρηματίζονται από τον Εμίρη του Κατάρ και “φίλο” της Ελλάδος (;;;) Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί! 

Εκτός όμως από αυτούς τους φανερούς “Τούρκους” υπάρχουν και οι καμουφλαρισμένοι Έλληνες, που ζουν στο νησί και που την ύστατη ώρα θα πετάξουν το φερετζέ από το πρόσωπο και θα εκδηλώσουν το φιλοτουρκικό προσωπείο τους! Είναι πρόσωπα υψηλής αποδοχής της τοπικής κοινωνίας, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια κομμάτων και χαίρουν της εμπιστοσύνης και της φιλίας υψηλών πολιτικών παραγόντων και της σημερινής κυβερνήσεως (;;;)!  

Σχέδιο αρπαγής της νησιωτικής γης… 

Επίσης η πηγή μας, ισχυρίζεται πως η μουσουλμανοποίηση των Δωδεκανήσων γίνεται μεθοδικά και προγραμματισμένα! Με χτύπημα του μεγάλου τουριστικού ρεύματος, που είναι το “φιλί της ζωής” για τα Δωδεκάνησά μας! Αφού οι ξένοι επισκέπτες πληροφορούνται την “μουσουλμανική περιφορά” των “καταληψιών” των νησιών μας και ψάχνουν αλλού τον καλοκαιρινό τους παράδεισο! Ειδικότερα, μας επισημαίνει η πηγή μας, πως στην περιοχή της Κεφάλου Κω, ο μήνας Ιούλιος παρουσίασε αισθητή κάμψη της τάξεως του 40% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018! Και οι 12 πρώτες ημέρες του Αυγούστου 2019 παρουσίασαν πτώση των εσόδων των τοπικών επιχειρήσεων, περί το 60% έναντι των αντίστοιχων περσινών ημερών! Έτσι, έχουν κατά νου οι νησιώτες, είτε την μετανάστευση από τον τόπο τους, είτε την πώληση περιουσιακών στοιχείων τους!      

Γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα, όσο οι νησιώτες ζούσαν εκτός του τουρισμού κι από τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, μελισσουργία) κι έτσι τους ήταν αδιανόητη η σκέψη πώλησης της γης τους!    

Στο απόσπασμα η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος…   

Στην Ελεύθερη Ώρα της Πέμπτης 29 Αυγούστου, ο Γιώργος Μιχαλόπουλος έγραψε πώς γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγής ελληνικών εταιρειών, παρασκευάζονται με το νόμο της Σαρίας! 

Πιο συγκεκριμένα, επάνω σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει ένα μικρό σηματάκι που παραπέμπει σε πιστοποίηση HALAL!

Ο αραβικός όρος δηλαδή, που είναι επιτρεπτός από τον ισλαμικό νόμο! Που όπου υπάρχει αυτό το σήμα, σημαίνει, πως στην περίπτωση του κρέατος δεν περιέχεται χοιρινό! Όμως με βάσει τον ισλαμικό νόμο αυτά τα ζώα θανατώθηκαν με συγκεκριμένο τελετουργικό! Όπου κατά την σφαγή ο μουσουλμάνος σφάχτης διαβάζει προσευχή! Το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή άλλων προϊόντων!

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε, ότι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος κατονομάζει πως αυτό το σήμα φέρουν, η φέτα “Ήπειρος” και τα κοτόπουλα “Πίνδος”!

Το θέμα αυτό είχε και κατά το παρελθόν ανακινηθεί και τότε (Μάρτιος 2017) ο πρόεδρος της “Πίνδου” είχε βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αναφέρονται στην ΠΙΝΔΟΣκαι στην πιστοποίηση »HALAL», κάνουμε γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ παράγονται αποκλειστικά στο Νομό Ιωαννίνων και σφάζονται στο πτηνοσφαγείο μας στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που προβλέπονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και είναι ίδιες για όλα τα Ελληνικά πτηνοσφαγεία. Η καθημερινή διαδικασία σφαγής ελέγχεται και πιστοποιείται από ‘Έλληνες κτηνιάτρους της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Η αναφορά στο 2003, αφορά πιστοποίηση για συγκεκριμένη εξαγωγή στην Αίγυπτο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και ουδέποτε σφάχτηκαν κοτόπουλα με τη διαδικασία »HALAL». Η επαναφορά του θέματος το 2017 κάπου αλλού αποσκοπεί και προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση στους καταναλωτές που προτιμούν τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ»! 

Δείτε όμως και την παρακάτω βεβαίωση με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2003 και στην οποία προφανώς αναφέρεται η ανακοίνωση της εταιρείας “Πίνδος”, όπου τα κοτόπουλα “Πίνδος” έχουν την πιστοποίηση “ΧΑΛΑΛ” από τον Μουφτή Ξάνθης για την τήρηση της διαδικασίας, που προβλέπεται από τη Μουσουλμανική Θρησκεία!

Θα πρέπει λοιπόν το καταναλωτικό κοινό (στη συντριπτική πλειοψηφία Χριστιανοί Ορθόδοξοι) να είναι προβληματισμένο ή όχι;

Ωστόσο, βλέπετε πως με τούτα και με τα άλλα, η ζωή στην Ορθόδοξη Ελλάδα αλλάζει προς το χειρότερο με ραγδαίους ρυθμούς!

Εγκαταλείπεται η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ!

Και είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας γιατί δεν αντιδράμε! Αφού τρόποι αντίδρασης υπάρχουν πολλοί! Μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια, για να μην μας πουν φασίστες οι θολοκουλτουριάρηδες της ριζοσπαστικής αριστεράς και της νεοφιλελεύθερης δεξιάς!

Share this post