……..μου ζήτησαν να κατασκευάσω επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών ειδικότερα σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

……..μου ζήτησαν να κατασκευάσω επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών ειδικότερα σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Αυτός μου ζήτησε να «κατασκευάσω» επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών.

Μου ζητούσαν στοιχεία για την υπόθεση Novartis η συμμορία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου γνωστός και ως «Ρασπούτιν» στην πιάτσα των Εισαγγελέων και Δικαστών, μεταξύ πολλών άλλων υποθέσεων διαφθοράς στην χώρα μας.

Τους είπα ότι δεν έχω άλλα στοιχεία πλην αυτών που τους παρείχα, από τις Αμερικανικές Αρχές

τότε μου ζήτησαν να κατασκευάσω  επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών ειδικότερα σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Όταν αρνήθηκα να συνεργαστώ μαζί τους και έβαλαν τους «ανθρώπους» τους πληρωμένους δημοσιογράφους να με «βρωμίσουν» ότι δήθεν είμαι άνθρωπος της ΜΙΤ όταν οι ίδιοι γνώριζαν ότι δρούσα ως κατάσκοπος στην Τουρκία για λογαριασμό της ΕΥΠ προασπίζοντας τα  Εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ξέχασε ότι συνομιλούσαμε στα τηλέφωνα…!!!

Και έχετε σήμερα εμένα καταζητούμενο; 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

 

https://www.edocr.com/v/3wlxwalv/eahatzisavvas/Aytos-moy-zhthse-na-kataskeyasw-epibaryntika-stoix

Share this post