Μπήκαν τα πρώτα βραχιολάκια παρακολούθησης στο Ισραήλ – Δείτε το δυστοπικό αλλά πραγματικό βίντεο

Μπήκαν τα πρώτα βραχιολάκια παρακολούθησης στο Ισραήλ – Δείτε το δυστοπικό αλλά πραγματικό βίντεο

Μπήκαν τα βραχιολάκια παρακολούθησης στο Ισραήλ.

Το Ισραήλ μπορεί να είναι η χώρα «πρωταθλήτρια» στους εμβολιασμούς, όμως η επόμενη μέρα επιφυλάσσει πολλές αλλαγές για τους πολίτες, μία απ’ αυτές είναι και τα βραχιολάκια παρακολούθησης. 

Στο pronews.gr σας είχαμε γράψει προ λίγων ημερών για το πρόγραμμα που ξεκίνησε, τώρα μπορείτε να δείτε και εικόνες με πολίτες να φοράνε το ειδικό βραχιολάκι παρακολούθησης, το οποίο θα ενημερώνει τις αρχές εάν παραβιάζουν το υποχρεωτικό διάστημα απομόνωσης.

Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε με 100 συστήματα εντοπισμού που θα είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο Ben Gurion, όπου η κυκλοφορία μειώθηκε δραματικά λόγω των περιορισμών, οι οποίοι στοχεύουν στο να εξαλειφθεί ο κίνδυνος νέα στελέχη της Covid-19 να εισέλθουν στη χώρα.

Οι επιβάτες, οι οποίοι μπαίνουν στη, χώρα, είναι υποχρεωμένοι να μένουν σε ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνει η κυβέρνηση, για έως και δύο εβδομάδες προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν έχουν κορωνοϊό, προτού αρχίσουν να μετακινούνται ελεύθερα.

Εάν κάποιος επιλέξει το νέο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ένα «έξυπνο» τηλέφωνο και μια επιτοίχια συσκευή ιχνηλάτησης, θα μπορεί να αυτό-απομονωθεί στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Share this post