Μπορούν να «κρύψουν» 1000 θανάτους. Κάντε σήμερα όλοι «το τέστ του χρόνου» για να δείτε εάν είστε θετικοί στον COVΙD-19.

Μπορούν να «κρύψουν» 1000 θανάτους. Κάντε σήμερα όλοι «το τέστ του χρόνου» για να δείτε εάν είστε θετικοί στον COVΙD-19.

Το ποιοι έως σήμερα έσωσαν από σφαγή τη χώρα , πολλοί από εσάς το γνωρίζεται . Δεν έχει όμως καμία απολύτως σημασία εάν δεν πράξουμε ΟΛΟΙ τα παρακάτω ΑΜΕΣΑ :

Αν δε θέλετε  λοιπόν να μπείτε στη λίστα του κορονοϊού , ακούστε μας γι άλλη μια φορά , ίσως την τελευταία .

Είμαστε στο πρώτο τέταρτο το Ά ημιχρόνου και η ανάγκη να κρατήσουμε μια καλή φήμη σαν χώρα ( για ν ανακτήσουμε αργότερα το χαμένο έδαφος στην οικονομία ) , ίσως «οδηγήσει σε θυσίες »

Γι αυτό !

 -Μπείτε μόνοι σας σε καραντίνα 5-7 ημερών ( χρόνος επώασης ) προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν έχετε προσβληθεί από τη νόσο του COVID-19 .Είναι σαν , να έχεις κάνει το τέστ αφού σ αυτό το διάστημα θα φανούν τα όποια συμπτώματα .

Τούτο μπορεί να γίνει και ομαδικά , μετά από συνεννόηση  , από  μια οικογένεια. , μέχρι τους ενοίκους μιας ολόκληρης πολυκατοικίας ή ενός χωριού , αλλά και ταυτόχρονα , από άτομα που βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο και θα ήθελα να συγκατοικήσουν ( σ αυτήν την περίπτωση απαιτούνται 21 ημέρες εάν υπάρχουν παιδιά και γενικά 14+3 ημέρες για λοιπούς)

Εάν περάσετε το «τέστ του χρόνου» να κοιμάστε ήσυχοι , χωρίς άγχος και φόβο .

-Καλέστε το 1135 την επομένη και αναφέρετε σε ποια περιοχή βρίσκεστε κι ότι ολοκληρώσατε εθελοντικά 5-7μερη καραντίνα. Θα σας ρωτήσουν εάν υπήρχαν  συμπτώματα . Απαντήστε ότι «έκανα το τέστ του χρόνου » Κρατήστε το όνομα του/της ανταποκρίτριας , ώρα και ημερομηνία κλήσης .

Από τον  ΕΟΔΥ θα μπορούν  ξεκινήσουν χαρτογράφηση που θα οδηγήσει σε μια μορφή δημοσκόπησης , να παρακινήσουν σ αυτήν την τακτική , και όχι μόνο.  

-Καταγράψτε κατόπιν σε μια λευκή κόλλα χαρτιού , όλα όσα σας παρακινούν ασυγκράτητα να εξέλθετε της οικίας σας και δεν ανήκουν στους λόγους εξόδου για την ικανοποίηση πρώτων αναγκών . Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα γράψετε .

Κατόπιν απαντήστε μ ένα γιατί στον καθένα  . Π.χ γιατί πάω κάθε μέρα στο Σούπερ Μάρκετ ενώ θα μπορούσα να πάω μια φορά την εβδομάδα; κτλ 

-Αναπροσαρμόστε το πρόγραμμά σας ώστε , να μην χρειαστεί να ξαναβάλετε τον εαυτό σας σε 5-7ημερη καραντίνα προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν έχετε τη νόσο του COVID-19

Πράξτε τ ανωτέρω με τη σειρά που παρατέθηκαν.

Όσοι έχετε ήδη διανύσει αυτό το διάστημα , ξεκινήστε από το 2ο βήμα . 

Καλό Πάσχα !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας ομάδα )  

Share this post