Μόλις αναγνώρισε την ύπαρξη του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη – του αντίχριστου.

Μόλις αναγνώρισε την ύπαρξη του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη – του αντίχριστου.
Αυτός είναι ένας σημαντικός συναγερμός προφητείας.Ένας παγκόσμιος ηγέτης μόλις αναγνώρισε την ύπαρξη του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη – του αντίχριστου – και αποκάλυψε σχετικές πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του και τις διασυνδέσεις του με…

 

Μεγάλος συναγερμός προφητείας.Μόλις κάλεσαν τον αντίχριστο να εμφανιστεί στη σκηνή.Αυτός είναι ένας μεγάλος συναγερμός προφητείας.Επαναλαμβάνω, αυτός είναι ένας μεγάλος συναγερμός προφητείας.Μια σημαντική παγκόσμια προσωπικότητα μόλις κάλεσε δημόσια τον αντίχριστο να εμφανιστεί στη σκηνή του κόσμου. Ο πρίγκιπας Κάρολος στην ομιλία του στο συνέδριο cop 26 δήλωσε ότι το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής θα επιλυθεί με μια στρατιωτική εκστρατεία υπό την ηγεσία ενός παγκόσμιου ηγέτη ακούστε προσεκτικά τι λέει.Έτσι Liz αυτό είναι όταν η έκκλησή μου σήμερα είναι για τις χώρες να έρθουν μαζί για να δημιουργήσουν το περιβάλλον που επιτρέπει σε κάθε τομέα της βιομηχανίας να αναλάβει την απαιτούμενη δράση. Ξέρουμε ότι αυτό θα χρειαστεί τρισεκατομμύρια και όχι δισεκατομμύρια δολάρια. ξέρουμε επίσης ότι οι χώρες πολλές από τις οποίες επιβαρύνονται από αυξανόμενα επίπεδα χρέους απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να γίνουν πράσινες. Eδώ χρειαζόμαστε μια τεράστια στρατιωτικού τύπου εκστρατεία για να επιστρατεύσει τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα. με τρισεκατομμύρια στη διάθεσή του πολύ πέρα από το παγκόσμιο ΑΕΠ και με το μεγαλύτερο σεβασμό πέρα ακόμη και από τις κυβερνήσεις των ηγετών του κόσμου προσφέρει τη μόνη πραγματική προοπτική για την επίτευξη θεμελιώδους οικονομικής μετάβασης. καταλαβαίνετε το μέγεθος αυτού που μόλις ειπώθηκε εδώ είναι και πάλι.
“Eδώ χρειαζόμαστε μια τεράστια στρατιωτικού τύπου εκστρατεία για να επιστρατεύσει τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα. με τρισεκατομμύρια στη διάθεσή του πολύ πέρα από το παγκόσμιο ΑΕΠ και με το μεγαλύτερο σεβασμό πέρα ακόμη και από τις κυβερνήσεις των ηγετών του κόσμου προσφέρει τη μόνη πραγματική προοπτική για την επίτευξη θεμελιώδους οικονομικής μετάβασης.”
Είπε ότι χρειαζόμαστε μια τεράστια στρατιωτική εκστρατεία για να επιστρατεύσουμε τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα, νομίζω ότι αυτό για το οποίο γίνεται λόγος εδώ είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, πιο γνωστής ως η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό της σύστημα, περαιτέρω ότι η συμμετοχή σας σε αυτό το σύστημα θα γίνει με στρατιωτικά μέσα πιστεύω ότι η επιστράτευση της δύναμης του ιδιωτικού τομέα σημαίνει ότι τα οικονομικά των ανθρώπων του κόσμου θα αξιοποιηθούν μέσω της φορολογίας μέσω του νομισματικού συστήματος του σημείου του θηρίου.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝD TIMES FORECAST : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post