Μόλις κυκλοφόρησε : Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ έκλεισε τις πρεσβείες του παγκοσμίως. Προετοιμασία για πόλεμο με το Ιράν !!!

Μόλις κυκλοφόρησε : Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ έκλεισε τις πρεσβείες του παγκοσμίως. Προετοιμασία για πόλεμο με το Ιράν !!!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!! λένε λόγω οικονομικών …Κάτι πρόκειται να συμβεί ..

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Ισραήλ είναι κάτω από την επίθεση, τα νέα αυτά μόλις έφτασαν στα MOMENTS AGO.

Η τρισδιάστατη εναέρια σειρά άμυνας του Ισραήλ έχει τεθεί «σε επιφυλακή» εν μέσω εκτιμήσεων των πληροφοριών σχετικά με μια απειλή-επίθεση από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ έχει προσαρμόσει τις αεροπορικές της άμυνες και οι ισραηλινές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο έχουν αυξήσει το επίπεδο συναγερμού τους ενόψει των αυξημένων εντάσεων από το Ιράν.

Σύμφωνα με αναφορές στα μέσα εβραϊκής γλώσσας, έγιναν πολλές προσαρμογές στα συστήματα αεροπορικής άμυνας του IAF, υπό το πρίσμα του φόβου ότι το Ιράν ενδέχεται να προσπαθήσει να επιτελέσει επίθεση χρησιμοποιώντας πυραύλους κρουζ ή αεροσκάφη αυτοκτονίας, παρόμοια με την επίθεση του Οκτωβρίου κατά της Σαουδικής Αραβίας.

Αρχηγός Στρατιωτικού Προσωπικού IDF Αναπληρωτής Γεν. Ο Αβίβ Κοτσάβι και ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησαν τις τελευταίες ημέρες για την αυξανόμενη απειλή που θέτει η Ισλαμική Δημοκρατία, η οποία λέει ότι γίνεται όλο και πιο αποφασιστική και πιο πρόθυμη να ανταποκριθεί στις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον ιταλικών και ιρανικών στρατευμάτων και υποδομών.

«Το Ιράν θέλει να αναπτύξει πυραύλους με κατευθυνόμενη ακρίβεια που μπορούν να επιτύχουν οποιοδήποτε στόχο στο Ισραήλ μέσα σε πέντε με 10 μέτρα: το κάνει», δήλωσε ο Νετανιάχου, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Εβραϊκό Γραφείο.

«Το Ιράν θέλει να χρησιμοποιήσει το Ιράκ, τη Συρία, το Λίβανο και την Υεμένη ως βάσεις για να επιτεθεί στο Ισραήλ με στατιστικούς πυραύλους και κατευθυνόμενους πυραύλους με ακρίβεια. Αυτός είναι ένας μεγάλος, μεγάλος κίνδυνος. «

Ενώ το Ιράν διαθέτει αρκετούς πυραύλους που θα μπορούσαν να φτάσουν στο ισραηλινό έδαφος, συμπεριλαμβανομένου του Khoramshahr 2 με εύρος μέχρι 2.000 χιλιομέτρων, δεν είναι σαφές εάν μεταφέρουν τέτοιους πυραύλους στην Υεμένη.

COOL NEWS
Don’t Speak

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post