Μύηση στο Πρόσχημα [Διαχρονική Σατανική Τέχνη Πολέμου και Υποεξόντωσης] του Αλιάκμωνα….

Μύηση στο Πρόσχημα [Διαχρονική Σατανική Τέχνη Πολέμου και Υποεξόντωσης] του Αλιάκμωνα….

Μύηση στο Πρόσχημα [Διαχρονική Σατανική Τέχνη Πολέμου και Υποεξόντωσης] του Αλιάκμωνα….

Ακόμη και το όνομα του με την στρτηγική γλώσσα σημαίνει δόλον, υπουλία, τέχνη, πρόφαση, εξαπάτηση, συνομωσία, στημένη πολεμική υπόθεση… Κοντός ψαλμός αλληλούϊα: ακμή της αλιείας ή «αλιείας» θυμάτων ψευδών παραστάσεων ώστε να προσυγκαλυφθεί η αληθινή και πραγματική Ιστορία, η οποία οδηγεί σε φώτειση [και κομμάτια να γίνουν τα κόμμματα της σατανικής πολυκομματοσύνης μασονίας], ευσυνειδητοποίηση και ευναισθητοποίηση, μέχρι και αποδιαφθορά των κοινών και ιδιωτικών εθίμων και δραστηριοτήτων εφ’ όλης της ύλης με αυστηρόν Χριστιανικόν Σύνταγμαν Ήθους διά την Πατρίδαν….

Ο Ιωάννης αυθεντία στρατηγικής, αρνήθηκε να αναλάβει την εκστρατείαν εις την Μικράν Ασίαν, ώστε να αλλάξει άρδην, η ήτταν, λέγωντας ότι δεν θα επωμισθεί την συμφοράν και την ήτταν, εξ’ αρχής ήταν αντίθετος και δύσπιστος εις την απόβασιν εις την Σμύρνην, υπό τας διαταγάς της Αγγλίας, προφανώς δεν τους είχε καμμία εμπιστοσύνην και διοράτετο ότι υφίσταται σχέδιον τραγωδίας εναντίον των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Ελλάδος γενικότερα, και επαληθεύθηκεν….

Ο Ιωάννης Μεταξάς προσαμύνθηκε με έργα και εκπαίδευσιν την Ελλάδαν, ώστε να καταφέρει να κατανικήσει μίαν αυτοκρατορίαν, την Ιταλική και διατί όχι και την Γερμανικήν [αν και ο αγώνας ήταν άνισος εξ’ αρχής, διότι, Ιταλική, Γερμανική, Αγγλική και Σιωνοσατανική Αυτοκρατορίαν ήσαν κρυπτοσυνεννοημένες, εναντίον της Ελλάδος και των άλλων λαών όπου υπέφεραν από τον στημένον Β΄ΠΠ, εξού και η τετραπλή κατοχή μαζύν με αυτήν των Βουλγάρων και η μη άφεση των Ελληνικών Εδαφών της Βορρείου Ηπείρου και προηγουμένως της Δυτικής Θράκης έως Κωνσταντινούπολης και άλλων εδαφών της Μικράς Ασίας όπου επανακαταβάλαμεν εις την εκστρατείαν του 1921 μ.Χ., δεν ήθελαν την Ελλάδαν μεγάλην διότι διαφορετικώς αυτοέσκαβαν τους λάκκους τους, ποίος ανταγωνιστής στέλλει πελάτες εις τον ανταγωνιστήν εκτός και υφίσταται βρώμικον μυστικόν πολύπλοκον σατανικόν σχέδιον, όπως αυτά όπου διανύουμε, και όσες ψυχές αντέξουν να μην παραδωθούν εις τον Αντίχριστον 3,5 έτη. Όλα είναι μία συνέχεια!!!!]….

Ο Μεταξάς γνώριζε ότι η Ελλάδα ευρισκόταν εις τα Δύο Στενά. Πριν καν νικήσει τους Ιταλούς είχε σχέδιον να συμμαχήσει αργότερα με τους Άξωνες. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν με τον Φον Κανάρις, απόγονον του υπερήρωα Κωνσταντίνου Κανάρη της Ελληνικής Επαναστάσεως. Ο Μεταξάς απαίτησε πολεμικά αεροπλάνα και άλλα όπλα διά να εκστρατεύσει εις την Μικράν Ασίαν, αφού συνάμα γίνετο επίσημον μέλος του Άξωνα…. Ο Βίλχελμ Φράντς Φον Κανάρης Αρχηγός της Αντικατασκοπείας του Τρίτου Ράϊχ ήταν ενθουσιασμένος. Ο Μεταξάς ήθελε να μην εξέλθει ηττημένος από τον Β΄ΠΠ και συνάμα να κερδίσει χρόνον ώστε να μην δεχθεί η Ελλάδα, μία δεύτερη επίθεση, από τους Γερμανούς, ευεκτίμησε κατά την γνώμην μου, ότι εάν ηττείτο εν τέλει ο Άξωνας, δεν θα κατείχετο από σκλαβιά η Ελλάδα, αλλά από τιμωρρίες όπου δεν θα ήταν χειρότερες από την περίπτωσιν γερμανικής κατοχής, ενημερωμένος διά τις πρακτικές των Γερμανών σε άλλες κατακτημένες χώρες και ότι ούτως ή άλλως εάν ήταν σχεδιασμένον από τους συμμάχους να αφαιρεθούν εδάφη κατακτημένα από την Ελλάδα, θα γίνετο ομοίως, ούτως ή άλλως πως εκβάσεως πολέμου…. [δεν ήταν εύκολον να το καταλάβουν όλοι αυτόν και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν ξένον και ξενόδουλον Έλληνα διπλωμμάτη, πολιτικό, στρατιωτικό, ούτε εις τον βασιλέαν Γεώργιον ος δεν είχε Ελληνικόν Αίμαν-Ιχώρ!!!!]. Ο Μεταξάς ευρισκόταν σε διαρκή μεταξένιον κρυφόν εσαίσθητον δίλημμαν, και είχε δίκαιον, διότι δεν καθόριζε την ειμαρμένην, επειδή δεν ήλεγχε τους άλλους, ούτε γνώριζε το Θέλημα Του Θεού, συνάμα, δεν είχε χρόνον διά υπερισχυρήν προσευχήν, οι άλλοι τι έκαναν;….

Αφού συμφώνησαν Ιωάννης Μεταξάς και Φον Κανάρης, αμέσως το έμαθε η αντικατοσκοπεία των εχθρών, ή και της άλλης παράταξης συμφερόντων όπου είναι η μία πλευρά του Θεάτρου των κινητήριων δυνάμεων του πολέμου αυτού, όπου κάθε έκβαση του πολέμου τους ευνοούσε, ήτοι της σατανοσιών πλουτοκρατίας!….  Ποίος ειδοποίησε τους Άγγλους και άλλους; Ο Χίτλερ! Ήδη πριν στείλει τον Φον Κανάρη εις τον Μεταξά, ο Χίτλερ διατάχθηκε να το πράξει! Βεβαίως αυτόν δεν το γνώριζαν όλοι οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι αρχιτέκτονες βαστάνε-υποδιατηρούν τα προσχήματα της άγνοιας….

Τότε διατί έστειλε τον Φον Κανάρη ο Χίτλερ; Διότι εάν προλάμβαινε και έκανε διακήρυξη ή αίτηση συμμαχίας ο Μεταξάς, ο χειρισμός του Μεταξά από τον Χίτλερ θα ήταν δυσκολότερος και ο θάνατος του Μεταξά δεν θα σήμαινε την απόσυρση του αιτήματος της Ελλάδος, ενώ οι Έλληνες υποστηρικτές θα ήταν εκατομμύρια. Πρόλαβε ο Χίτλερ να διαμηνύσει ο ίδιος την πρόταση με το πρόσχημα να παραμείνει μυστική μέχρι διευθέτησης των αναγκαίων και ο Μεταξάς το τήρησε, δεν είχε άλλη επιλογή, θα πρόσβαλλε τον Χίτλερ ότι δεν τον εμπιστευόταν διά να δώκει έναυσμα και πρόσχημα εναντίον της Ελλάδος;….

Μόλις μαθεύτηκαν οι προθέσεις Μεταξά ειδοποιήθηκαν οι δήθεν φίλοι Άγγλοι εις την Αθήνα και με την πρώτην ευκαιρίαν όταν ήταν άρρωστος, με μία ένεση από δήθεν ή όντως Άγγλον ιατρόν, δολοφονήθηκε, όπως μας ενημέρωσε η υπέργηρη θυγατέρα του Μεταξά ολίγον πριν τον θάνατον της, ενώ παρόμοια στοιχεία ισχυρισμών ειπώθηκαν έκτοτε… Εάν δεν κατάφερναν να τον δολοφονήσουν οι Άγγλοι, τότε οι Γερμανοί με άλλον πρόσχημαν, αφού δεν διαμήνυαν την επίσημην εισδοχήν της Ελλάδος εις τον Άξωναν, θα επιτίθεντο εις την Ελλάδα, αφού επισήμως δεν υπήρχε συμφωνία, ούτε ήταν δημοσιευμένη η συζήτηση Μεταξά-Φον Κανάρη. Έναν πρόσχημα ήταν ήδη έτοιμον με την εγκατάστασιν Άγγλων 60.000 στρατιωτών εις τον Αλιάκμωνα ποταμό [είναι όπως κάνει ο συμπαίκτης φράγμα εις τον αντίπαλον διά να δυνηθεί να επιχειρήσει τρίποντο καλάθι εις την καλαθόσφαιρα, οι συμπαίκτες αυτοί είναι Αγγλία με το φράγμα και Γερμανία με το τρίποντο]…. Εις τις 6 Απριλίου το πρόσχημα απέδωσεν καρπούς διά του Γερμανού πρέσβη εις την Ελλάδαν Έρμπαχ :«Θα πρέπει να πληροφορήσω την υμετέρα εξοχότητα ότι την στιγμήν ταύτην εκ μέρους της γερμανικής κυβερνήσεως επιδίδεται διακοίνωσις εις τον εν Βερολίνω Έλληνα πρεσβευτήν. Διά της ανακοινώσεως σας γνωρίζομεν ότι τα γερμανικά στρατεύματα θα εισέλθουν εις το ελληνικόν έδαφος σήμερον την πρωίαν κατόπιν της εν Ελλάδι αφίξεως αγγλικών στρατιωτικών δυνάμεων». Ο Κορυζής σηκώθηκε από την πολυθρόνα του και του απάντησε:«Παρακαλώ διαβιβάσατέ στην Υμετέραν κυβέρνησιν ότι η Ελλάς υπεραμυνόμενη του πατρίου εδάφους θα αντιτάξει αντίστασιν διά των όπλων εις πάσαν απόπειραν των γερμανικών στρατευμάτων όπως εισβάλουν εις αυτό».

Ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε. Ο διορισμένος εκ του βασιλέως Γεώργιου, πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής δολοφονήθηκε [επισήμως αυτοκτόνησε με δεξιόχειρ με την αριστεράν του χείραν διά περιστρόφου με δύο σφαίρες εις την καρδίαν, ποίος αυτοπυροβολείται διάκις κατευθείαν εις την καρδίαν και αυτόν έγινε μετά από σφοδράν επίπληξιν του βασιλέως Γεώργιου, πού άλλου; Εις το ξενοδοχείον Αντιελληνικών κατασκόπων Μεγάλη Βρεττανία]…. Εάν αυτοκτόνησε, είναι λόγω τιμής, διότι εις τον καυγάν [Ο Γεώργιος επέπληξε τον Κορυζή μιλώντας του πολύ έντονα. Οι φωνές ακούγονταν στους διαδρόμους του «Μεγάλη Βρετάνια»: «Το βέβαιον είναι, κύριε πρόεδρε, ότι διέφυγε ο έλεγχος της καταστάσεως από τας χείρας σας», είπε ο Γεώργιος, όπως αναφέρουν οι Τ. Κοντογιαννίδης και Ι. Χονδροματίδης.

Ο ευαίσθητος Κορυζής, ταράχθηκε και απάντησε:

«Μεγαλειότατε, όλος μου ο βίος είναι μια σειρά πράξεων τιμίων. Υπήρξα τίμιος, είμαι τίμιος και θα πεθάνω τίμιος άνθρωπος». Παράλληλα, ζήτησε από τον Γεώργιο να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο, περισσότερο δυναμικό ίσως κάποιον στρατιωτικό και συνέχισε:

«Μεγαλειότατε, πηγαίνω εις την οικία μου δια να αναπαυθώ επ’ ολίγον, επειδή είμαι κουρασμένος. Ελπίζω να σας δω συντόμως»… Ο Κορυζής συγκινημένος ασπάστηκε το δεξί χέρι του βασιλιά και αποχώρησε σκυθρωπός…

Βγαίνοντας από το γραφείο του βασιλιά, συνάντησε τον υπουργό Κ. Κοτζιά, ο οποίος βλέποντάς τον κατηφή τον ρώτησε τι συμβαίνει. «Τίποτε», απάντησε ο Κορυζής.], τότε είναι από θέματος τιμής, δεν θα παρέδιδε την Ελλάδα έστω και εάν ήταν αναγκαίον, όχι από τας χείρας του, αυτόν είναι το σύνδρομον του Αίαντα, ος αυτοκτόνησε διά να αποφύγει την ατιμίαν [σωστόν ή σφάλμαν]…. Ήταν μία πράξη ανδρείας ή δειλίας; Οπωσδήποτε μία πράξη υπερηφάνειας! Είναι η ανδρεία να μην υποκύψεις εις την δειλίαν να παραδοθείς και μία δειλία εγωϊσμού να μην υποκύψεις, έστω και προσωρινά [άγνωστον όμως εκ των πραγμάτων] εις τον εχθρόν, ή ταν ή επί τας, μολών λαβέ, συνεχίστε Έλληνες τον αγώναν, ως μήνυμα…. Ο Κορυζής είπε το δεύτερον ΟΧΙ προς τον Γερμανό πρέσβη και εάν αυτοκτόνησε όντως και δη από λόγους τιμής της Ελλάδος και του ιδίου είπε και έναν Τρίτον Όχι προς το Τρίτον Ράϊχ [τρίτωσαν]!…. Έναν ή δύο ΟΧΙ του Κορυζήν δεν έλαβαν της άξιας εκτίμησης των Ελλήνων ή και λησμονήθηκαν διότι δεν συνοδεύονταν από νίκες όπως εκείνον του Μεταξά και του Παπαδόπουλου της Κύπρου [έστω προσωρινώς αλλά σωτήριως συνάμα, με διατήρηση κάποιας ελευθερίας, εκτός εάν ήταν στημένα].

Ο Εμαννουήλ Τσουδερός παρέδωσε την Ελλάδαν εις τους Γερμανούς. Κάθε πράξη σε τέτοιες συνθήκες είναι εμφανέστατα σωστές και ενσφαλμένες κινήσεις, και κάθε μία έχει τις προεκτάσεις της, και όσες δεν έγιναν, δεν γνωρίζουμε τις εκβάσεις τα αντίτιμημα τους…. Είναι αξιοσημείωτον ότι Κορυζής και Τσουδερός ήσαν Τραπεζίτες και ως γνωστόν δεν έχουν το καλύτερον ήθος οι Τραπεζίτες. Εντούτοις, ήσαν υπό τας διαταγάς του βασιλέα, και τότες υπήρχαν άνθρωποι με ήθος, συνάμα όμως πάντοτε οι Τραπεζίτες συνδέοντε και διοικούν την μασονία διά χάριν και υπό τας διαταγάς της σατανοσιών….

Η Ιστορική αναφορά ότι εάν δεν νικούσε η Ελλάδα την Ιταλία δεν θα καθυστερούσε η Γερμανία διά την εκστρατεία της προς την Ρωσσία, δεν είναι οπωσδήποτε σωστή και δικαιολογημένη, διότι η Γερμανία διάθετε ισχυρόν στρατόν να πολεμάει σε πολλά μέτωπα, μάλλον ήταν μία δικαιολογία, διά να μην γίνει η εκστρατεία εις την Ρωσσία εγκαίρως; Ώστε να ηττηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένον; Εις το πρόγραμμα ήταν και η καταστροφή της Ελλάδος από Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αγγλία, Συμμοριοπόλεμον Αριστερών και εμπλοκή Αμερικανών διά καύση των Κομμουνιστών με Ναπάλμ αφού οι αντάρτες πήραν εντολές να καύσουν χωρία, να βιάζουν ανθρώπους και να κλέβουν-καταστρέφουν Ιστορικά Μνημεία όπως έκαναν οι άλλοι Αντίχριστοι εις την Κύπρον εν έτει 1974 μ.Χ, ήτοι οι Οθωμανοί Τούρκοι, αφού τους δόθηκε το έναυσμα διά των Δεξιών όπου πραξικοπημάτισαν και αφού όλα αυτά έγιναν κατόπιν συνομωτημένων διχασμών, με ταγούς να διαδραματίζουν ρόλους εντεύθεν και εντεύθεν, ώστε να φαίνεται μη στημένη η όλη πλοκή, διά τους οφθαλμούς της Ευκολόπιστης Ιστορίας, της Τυφλής όπως και η Δικαιοσύνη του κόσμου τούτου!….

Ούτως ή άλλως και να νικούσε η Γερμανία η νίκη θα ήταν των ροθλύκων, εκ των οποίων κατάγεται ο Χίτλερ εκ του πατρός του Αλοϊσιου Χίτλερ και της μητρός του [Ο Αλοΐσιος Χίτλερ (ΓερμανικάAlois Hitler, το γένος Σίκλγκρουμπερ7 Ιουνίου 1837ΣτρόνεςΚάτω ΑυστρίαΑυστρία – 3 Ιανουαρίου 1903ΛιντςΆνω ΑυστρίαΑυστρία) ήταν πατέρας του Αδόλφου Χίτλερ (1889-1945) και σύζυγος της Κλάρα Χίτλερ. Γεννήθηκε το 1837, γιος της Άννας-Μαρίας Σίκλγκρουμπερ (1795-1847) και του Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ, κατά τη γνώμη της πλειονότητας των ιστορικών. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%BF%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81]….

Η Γερμανία αγόραζε κρυφά χρώμιον από την Τουρκία, βασικόν στοιχείον διά τα όπλα της και βαλφράμιον από την Πορτογαλλία μέσω της Ελβετίας-Τραπεζών-Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας, διά την οποία η λέξη ουδετερότητα σήμαινε και σημαίνει: συνεργάζομαι με αμφότερες της παρατάξεις, αντί δεν συνεργάζομαι με καμμία αντίπαλη παράταξη! Εδώ είναι το κλειδί της διαχείρισης του Β΄ΠΠ εκ των διθνών σατανοσιωνιστών, η Ελβετία και η βαθειά έννοια του Διεθνές Ταχυ.δρομείου, Παγκόσμιου Ταχυδρομείου με τον κυριολεκτικόν Ελληνικόν Όρον, όπως σας ανάλυσα σε παλαιότερον άρθρον!…

Προσέξετε τι έγινε, διά να συνειδητοποιείσετε ότι όλα είναι Προστημένα Παιχνίδια Μαζικής Εξάρτησης και Υποδούλωσης. Όταν οι Γερμανοί κατακτούσαν τις ευρωπαϊκές χώρες, το πρώτον πράγμαν όπου γύρευαν και βεβαίως ήταν εις την θέσιν του και τους περίμενε [εις γνώσιν των μεν και δε των παρατάξεων, και των ιθύνοντων πολιτικών έκαστης χώρας] ήταν ο χρυσός της κάθε χώρας. Παρότι μετακινούνταν αρχαία έργα και έργα τέχνης, τα οποία και να κλέβονταν μετά θα αναγνωρίζονταν και θα έπρεπε να αποδωθούν εις τους δικαιούχους ή «δικαιούχους», διότι γνώριζαν πως θα είναι η έκβαση του πολέμου εξ’ αρχής και εξ’ υπαρχής, δεν μετακινείτο από καμμία χώρα ο χρυσός σε ασφαλές μέρος το οποίον να μην κινεί υποψία, π.χ. σε υπόγεια μέσα σε άγριους αγρούς θαμμένα με χώμα, αλλά αφήνετο εις το «έλεος» του Χίτλερ, τον οποίον παρέδωσε εις τις Τράπεζες της Ελβετίας και απ’ εκεί κατέληξε εις τα ταμεία των Διεθνών Τραπεζιτών, Βασιλείου των Πειρατών [Αγγλίας] και Βαττακάνω και ο νοών νοείτο. Η λεηλασία του παγκόσμιου πλούτου διετάχθην και έγινε μέσω Χίτλερ και με την προσυγκάλυψη ότι κατασπαταλήθηκε σε εμπόρους και λεθρεμπόρους και σχετικές υπηρεσίες μέσω των Ελβετικών Τραπεζών, εξεπλένει αυτόν το βρώμικον χρήμαν ληστείας!!!!….. Συνάμα, τα κράτη καταστράφηκαν και έπρεπε να δανειστούν από τους ληστές τους μέσω των Τραπεζών τους και της Αρχιληστοτράπεζας Διεθνές Νομισματικόν Κεφαλαιοταμείον, διά να ανακάμψουν, εξοπλιστούν από τα εργοστάσια των ληστών και αξιοποιήσουν κεφάλαια και επενδύσεις διά μέσω δάνεια τα οποία προσφέροντε από τους ληστές. Ώστε με αυτόν τον τρόπον να κατέχουν την παγκόσμια ισχύν τους και να διευθύνουν κατά πολύ τα παγκόσμια δρώμενα και τις συνειδήσεις των ασυνείδητων ανθρώπων !…. Αυτός ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Τρίτος θα είναι χειρότερος και ληστρικότερος !…

Παρακολούθησα έναν τηλεοπτικόν πρόγραμμα διά τον ληστευμένον χρυσόν κάθε χώρας από τους Ναζιστές και την συνεργασία τους με την Ελβετία, διά της οποίας «εξαφανίστηκε». Δεν μπορείς να κλέψεις 1000 τόνους χρυσού χωρίς συγκάλυψη, έτσι δεν είναι; Έπρεπε να υπάρχει η δικαιολογία του Χίτλερ, του υιού του Αλοΐσιου Χίτλερ του υιού του Λιονέλ Ροθτσιήλντ, εξού και παρέμεινε κρυφόν όσον ήταν δυνατόν ο πατέρας του Χίτλερ….

[1] Παρότι ο Χίτλερ είναι ληστής ο χρυσός διά διαταγών της στοάς δεν μετακινείται.

[2] Παρότι γίνεται γνωστόν ότι ληστεύει τον χρυσόν και ότι είναι αυτονόητον ότι το κάνει αφού κατακτάει τις χώρες και καρπώνεται ως άρπαξ και αρπυΐα τον πλούτον των κατακτημένων χωρών, ο χρυσός δεν μετακινείται.

[3] Αξιωσημείωτον, ότι εις την Ελλάδα ληστεύτηκε το 50% του χρυσού και το λοιπόν αφέθηκε εις τους Βρεττανούς οι οποίοι το πήραν όταν ο πόλεμος υποτίθεται είχε τελειώσει. Από αυτόν έδωσαν μεγάλον μερίδιον εις τους αρχιστράτηγους πράκτορες τους κομμουνιστές όπως εις τα όρη του Γράμμου και του Βίτσι και λέγεται ότι τότες η Ελλάς ήταν πέμπτη παγκοσμίως σε ποσότητα χρυσού, εξού και ήταν αναγκαίον το Πρόσχημα του Αλιάκμωνα και ότι οι δύο πρωθυπουργοί μετά τον Μεταξά ήταν Τραπεζίτες;

[4] Εις το τηλεοπτικόν πρόγραμμα τσίτος-σιωπή διά την Ελλάδα. Ένας κατάλαγος διά χρήματα των Εβραίων και κινητοποίηση της κυβέρνησης Κλίντον εναντίον των Ελβετικών Τραπεζών, ουσιαστικώς πήραν όσα είχαν κατατεθειμένα εκεί με ασφάλεια, διότι γνώριζαν ότι δεν θα πειραχθούν και μάλλον πήραν πολλά εκ των προτέρων άμεσα ή με μεταδάνεια [με ή χωρίς τόκον, αντιλαμβάνεστε τα τραπεζικά κόλπα λογιστικής άμα θέλουν]….

[5] Υποτίθεται ότι οι Αμερικανοί εξαναγκάζουν την Κεντρική Ελβετική Τράπεζα να δώσει πληροφορίες [εδώ γελάμε, μπορούσαν να έχουν πλαστά έγγραφα, ή να προφασιστούν απώλεια και άλλα, ήτοι όλα στημένα, διά να φαίνονται μόνα θύματα οι Εβραίοι και αδικημένοι, άπειαστος κλέφτης νοικοκύρης]….

[6] Υποτίθεται ότι έγινε κάποια δίκη, και οι Ολλανδοί απαίτησαν επιστροφή 120 τόνων χρυσού, και η Ελβετία τους είπε καθυστερήσατε, η δίκη τελειώσε, δεν ανοίγεται ξανά [διατί δεν τα αξίωσαν πρωτύτερα οι Ολλανδοί μασόνοι πολιτικοί; Διά τον ίδιον λόγον όπου τώρα τους διδάσκουν εις τα σχολεία να τρώνε έντομα και να μην καλλιεργούν τα κτήματα τους, να μην τρώνε κρέας και να μειώσουν αρχικά τον αριθμόν αγελάδων ώσπου να απαγορευτούν πλήρως, διά τους αφυπνισμένους τα λέγω αυτά ως τεκμήρια, όχι διά τους κοιμισμένους και απληροφόρητους, ας ερωτήσουν τι γίνεται εκεί και ότι η αντίδραση είναι μεγάλη, αλλά μόνον ως έντονη διαμαρτυρία όπως και εις τις χώρες μας, υπό τον «σεβασμόν» του Άνομου «Νόμου»]….

Αφού η Γερμανία μέσω Ελβετικών τραπεζών και Ελβετίας λάμβανε βολφράμιον από την Πορτογαλλία διά να μην ζεσταίνοντε οι μηχανές των αεροπλάνων και άλλων πολεμικών μηχανών και χρώμιον από την Τουρκία [όπως αναφέρει το τηλεοπτικόν πρόγραμμαν], δεν θα άφηναν τους Έλληνες να πάρουν την Τουρκία εν ώρα πολέμου, διότι μπορεί να τους ήταν μοιραία καταστροφικόν εάν δεν τους παραχωρείτο χρώμιον έστω διά κάποιους μήνες. Εν τέλει οι Έλληνες ήτοι η πρόθεση του Ιωάννη Μεταξά να συμμαχήσει με την Γερμανία προδώθηκε εις τους Άγγλους, με αποτέλεσμα την δολοφονία του Μεταξά, διότι εις τον πόλεμον αυτόν πλήρως ή εν μέρει κουμάντο έκανε ο σατανοσιωνισμός και δη εις τις νευραλγικές κινήσεις, επιχειρήσεις, λεπτομέρειες….

[120 τονους χρυσου από Ολλανδία, δεν τα διεκδίκησε παρά μόνον μετα την στημένη δίκη αμερικανών προς Ελβετία, την οποία θέλουν να διαλύσουν, αυτό είναι το συμφέρον τώρα, Ελλάδα δεν διεκδίκησε, διατί παρέμεινε ο χρυσός επί τόπου; Τους απειλούσαν οι ναζί με περισσότερες σφαγές; Μα το ιδιον θ έκαναν, βλέπετε την στημένη φάρσα της μασονίας που οι πλειστοι μασονοι και παραμασόνοι συμφεροντολόγοι, βλακόσπουδοι και βλακοσοφιστές δεν αντιλαμβάνοτε καν….]

Τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά είχαν άχτι ήδη επειδή αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος [ψευδοχρέος, τεχνητοχρέος σατανοσιωνιστών, αδικοχρέος λογαριασμένον να μην αποχρεώνεται ή να σε κάνει σκλάβον όπως και την σήμερον εν Ελλάδι και εν Κύπρω] της Ελλάδος και δικαιώθηκε από δικαστήριον μέσα εις την μάνα των μασόνων την μετέπειτα Εβραικη εβροπαικη ενωση του εν Βελγίω. 261 ψήφοι υπέρ από τους βουλευτές του Λαϊκού Κόμματος και των Φιλελευθέρων και 16 εναντίον από ΚΚΕ και Γεώργιον Παπανδρέου χαχαχα, και ύστερα τον έκαναν οι γόνοι πρωθυπουργόν και η παρωδία έκτοτε εκ Θανάτου Ιωάννη Μεταξά συνεχίζεται. Ήταν από άλλη σκοπιά προσχεδιασμένη η δολοφονία του πριν καν αρχίσει ο Β΄ΠΠ διότι ζήμιωσε τους αρχικλέπταρους σατανιστές και παίχθηκε το παιχνίδι δήθεν να συμμαχήσει με την Γερμανία, χωρίς με βεβαιότητα πρωταγωνιστές όπως ο Φον Κανάρης και άλλοι να γνώριζαν τι μέλλει γενέσθαι. Ο Ιωάννης Μεταξάς φαίνεται ότι δεν εμπιστευώταν κανένα και περισσότερον τους σατανοσυμμάχους του Β΄ΠΠ ενώ επειδή ήταν σε θέση άμυνας, προτιμούσε αντί να του επιτεθεί η Γερμανία να συμμαχήσει μαζύν/μητά της και να επιτεθεί η Ελλάδα εις την Τουρκία ή έστω να βαστάξει σύνορα…. Βρώμικη η Πολιτική πολύ Βρώμικη διότι έχει μητέρα της την Υπουλία, πατέρα της τον Δόλον και κίνητρον ψυχικόν της το ψεύδος…. Με αυτές τις τρεις αρχές ορκίζεται…. Η ΠΡΟΕΠΙΟΡΚΗ!!!! [όπως βλέπετε οι φίλοι του Λαού και της Ελλάδος κομμουνισταί και Γεώργιος Ψευδοπαπανδρέου ήθελαν να πληρώσει το χρέος της αιώνιας σκλαβιάς Η Ελλάδα, ύστερα κατάφεραν να επαναφέρουν πολλαπλάσια χρέη από το τίποτε, το δήθεν, το ψεύδος και εξαγορά με δανεικά εις την Ελλάδα διά τους απατεώνες χρήματα, και από απάτες να εξέρχονται και εισέρχονται τα εικονικά ψευδή χρήματα από εκταμίευση σε ειταμίευση σε Βελγικές Τράπεζες όπου χρεώνονταν εις την Ελλάδα. Δηλαδή δάνειζαν την Ελλάδα και πριν τα πάρει τα κατάθεταν σε άλλον λογαριασμόν τους = Cestui Que Vie 1666 διά τους Ανθρώπους σκλάβους από τα τέρατα των σατανισμών, βρώμα και δυσωδία αναπάντεχης αηδίας και αίσχους….]

Ζούμε διά να μαθαίνουμε πριν αποθάνουμε….

Παναγιώτης Δίας

Share this post