Νέα έγγραφα του φακέλου Pfizer: Το €μβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά την περίοδο του θηλασμού… Ακούτε ρε εγκληματίες εκεί στον ακαταδίωκτο ΕΟΔΥ; Mine coins – make money: http://bit.ly/money_crypto

Νέα έγγραφα του φακέλου Pfizer: Το €μβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά την περίοδο του θηλασμού… Ακούτε ρε εγκληματίες εκεί στον ακαταδίωκτο ΕΟΔΥ;  Mine coins – make money: http://bit.ly/money_crypto
Μικρό απόσπασμα από τα προσφάτως αποκαλυφθέντα έγγραφα (δείτε τα όλα ΕΔΩ) στις ΗΠΑ από τον φάκελο που κατέθεσε η Pfizer στον FDA:
«Το εμβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».  
«Για τις γυναίκες σε ηλικία τεκνοποιίας, η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποκλείεται πριν τον εμβολιασμό. Επιπλέον, στις γυναίκες σε ηλικία τεκνοποιίας θα πρέπει να συνιστάται να αποφύγουν την εγκυμοσύνη τουλάχιστον για δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση».  
«Είναι άγνωστο αν το εμβόλιο εκκρίνεται στο μητρικό γάλα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί κίνδυνος για τα νεογέννητα βρέφη. Το εμβόλιο δεν πρέπει να γίνει κατά την περίοδο του θηλασμού».
ΣΧΟΛΙΟ
Οπως είναι γνωστό η Pfizer ζήτησε κι ο FDA, το CDC και ο ΠΟΥ δέχτηκαν να δημοσιεύει 500 σελίδες τον μήνα, των αρχείων της για τα εμβόλια, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειάζονταν 55 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθούν οι 400.000 σελίδες!!!!
Προς τιμήν του αμερικανικό δικαστήριο ανάγκασε την Pfizer να δημοσιεύει 50.000 σελίδες τον μήνα αρχίζοντας από τον περασμένο Μάρτιο ώστε μέσα σε λίγους μήνες να βγουν όλα τα αρχεία στο φως….
Ετσι κάθε μήνα οι ξεπουλημένοι γιατροί “πέφτουν από τα σύννεφα” και οι μη ξεπουλημένοι γιατροί δικαιώνονται για τις παρενέργειες και τους κινδύνους….
Οσο για τους €μβολιασμένους πολίτες, αυτοί απλά χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο….
Και ας δούμε τι λένε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι ακαταδίωκτοι εγκληματίες “ειδικοί” του ΕΟΔΥ…. στην επίσημη ιστοσελίδα τους ΕΔΩ
Αλλά επειδή τα ρεμάλια μπορεί και να το σβήσουν, εγώ θα το φυλάξω για πάντα στο ιστολόγιό μας… (αχ τι δούλεμα φάγατε από τα πληρωμένα κτήνη – πολιτικούς, δημοσιογράφους και γιατρούς – οι έγκυες…)  
 
Οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για τη χορήγηση εμβολίου COVID-19 κατά την κύηση και τον θηλασμό 
 
Κύηση 
 
Παρότι ο συνολικός κίνδυνος λοίμωξης COVID-19 στην κύηση είναι χαμηλός, φαίνεται ότι οι έγκυες με συμπτωματική νόσο COVID-19 διατρέχουν διπλάσιο ή και τριπλάσιο κίνδυνο για πρόωρο τοκετό. Επιπλέον, ένα μικρό ποσοστό μπορεί να παρουσιάσει αυξημένη πιθανότητα σοβαρής νόσου, που περιλαμβάνει την ανάγκη εντατικής νοσηλείας, μηχανικού αερισμού και θανάτου. Η πιθανότητα σοβαρής νόσου αυξάνει όταν η έγκυος είναι υπέρβαρη ή παχύσαρκη, ανήκει στη μαύρη ή την ασιατική φυλή, παρουσιάζει συν-νοσηρότητες όπως σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση ή άσθμα και έχει ηλικία μεγαλύτερη των 35 ετών.
 
(συνέχεια στο ιστολόγιό μας)
 

 

Share this post