Νέο σκίτσο βρίζει την Παναγία, Ιερείς και ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Απειλούν ζωές δημοσιογράφων

Νέο σκίτσο βρίζει την Παναγία, Ιερείς και ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Απειλούν ζωές δημοσιογράφων

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σε μια νέα αθλιότητα προχώρησαν ακραίες ομάδες στον απόηχο του ζητήματος με το σκίτσο του ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ comics που καθύβριζε την Παναγία.

Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες ακραίων ομάδων του περιθωρίου οι οποίες εδώ και δυο ημέρες απειλούν το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σε ένα νέο σκίτσο που δημοσίευσε η ακραία ομάδα ΄΄Νιοραντίστας΄΄, υβρίζουν τώρα την Παναγία, τους Ιερείς, ενώ απειλούν άμεσα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με αισχρά σκίτσα αλλά και σχόλια που αναφέρουν ΄΄προκαλούν τα δημοσιογραφακια γιατι νομιζουν θα την γλυτωσουν ανοδυνα να δειτε τι θα παθετε΄΄.

Εκτός από τη μήνυση από πλευράς του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τώρα είναι απαραίτητη η αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα μιας και το ζήτημα πλέον έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι προφανές πως απειλούνται ζωές δημοσιογράφων επειδή απλώς κάνουν το καθήκον τους.

Να σημειωθεί πως εδώ και δυο μέρες το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δέχεται υβριστικά μηνύματα, απειλές, ενώ ομάδες αθέων και ανθρώπων του περιθωρίου προσπαθούν να ρίξουν τις σελίδες της εφημερίδος, ως αντίποινα για το ζήτημα με τα ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ COMICS.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ουδεμία σχέση έχει με το γεγονός ότι έπεσε η εν λόγω σελίδα και ουδέποτε παρότρυνε τον οποιονδήποτε να προβεί σε καμία έκνομη ενέργεια.

Share this post