Να γιατί δεν αντιμετωπίζεται η προσφυγική κρίση . Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!

Να γιατί δεν αντιμετωπίζεται η προσφυγική κρίση . Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο δίλημμα της ΕΕ . Ποια χώρα θα θυσιάσει , ποια χώρα θα μετατρέψει ( διαλύοντάς την ) σ ένα απέραντο hot-spot . Το πρώην κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ ή την Ελλάδα ;

Έχασε ήδη μια χώρα με το Brexit , εάν «χάσει» και την Ελλάδα ..ΤΕΛΟΣ !!

Πέρασε το 20αήμερο της προθεσμίας κύριοι ,  χωρίς κανένα « φως στο βάθος του τούνελ» ξανά  … εδώ και 15 χρόνια. Οι Φύλακες  όμως , είναι ΚΑΙ εδώ !!

Ήρθε η ώρα όλων όσων ένιωσαν προδομένοι με τη συμφωνία των Πρεσπών , να δείξουν την δύναμή τους . Μαζί θα υλοποιήσουμε το σχέδιο «Ιώνη2» , μαζί θα πάρουμε πίσω , υπερηφάνεια και τιμή  ,Ιστορία και μέλλον . Μαζί θα ξανακάνουμε  τη «Βόρεια Μακεδονία» ,   ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !

Εις το όνομα του Ελληνικού Λαού !!

Ενεργοποιούμε  το δίκτυο για την εσωτερική ασφάλεια της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης ( έχει ανασταλεί η δράση του ) γι αυτό και μόνον το λόγο, για να βοηθήσουμε στην  αντιμετώπιση της προσφυγικής –μεταναστευτικής Κρίσης  που έχει ξεφτιλίσει έως τώρα  , κάθε κυβέρνηση . ΥΠΑΡΧΕΙ κίνδυνος Εσωτερικής Ασφάλειας , ρήξη βασικών δομών του κρατικού μηχανισμού μα το σημαντικότερο, οι συνέπειες από τη σκόπιμη αναποτελεσματικότητα στην διαχείριση του φαινομένου. Ναι , καλά διαβάσατε !!

Το παραμύθι πρέπει «ΕΔΩ» να λάβει τέλος !!

Ενεργοποιούμε το σχέδιο – που έχουμε προαναγγείλει – και καλούμε κάθε Πατριώτη από όποια θέση μπορεί ,  να βοηθήσει στην υλοποίησή του σύμφωνα με τα παρακάτω :

Δεν είμαστε κατ ανάγκη οι πιο έξυπνοι απλά , θεωρούμε πλέον ότι η ΕΛΛΑΔΑ ( το βαθύ κράτος ) κάνει τα πάντα για να συγκεντρωθούν απ όλες οι φυλές του πλανήτη σε τούτη την χώρα . Οι «υπεύθυνοι » επιθυμούν διακαώς τις μεταναστευτικές ροές και τρίβουν τα χέρια τους όταν τα κέντρα και οι διάφορες δομές φιλοξενίας  είναι υπερ-πλήρης .

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !! Αναπτύσσεται επίσημα πλέον στη χώρα  η οικονομία της «  διαχείρισης προσφυγικών- μεταναστευτικών ροών » , συγκεκαλυμμένα , αφού θα πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να δεχτούν δικαιολογημένα τις συνέπειες …. «τα απόβλητα» της κερδοφόρας αυτής κρατικής επιχείρησης δηλαδή .

Θα το ανεχτούμε ;

Όλα αυτά που βλέπετε και ακούτε για το πρόβλημα , για τις τιτάνιες προσπάθειες αντιμετώπισης κτλ , είναι μια τεράστια ΠΛΑΝΗ , ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ,που στηρίζεται όμως έντεχνα σε πραγματικά μεταναστευτικά φαινόμενα , απασχολεί όμως ΕΠΙΚΝΔΥΝΑ Ένοπλες δυνάμεις και σώματα Ασφαλείας . Σας λέει κάτι αυτό ;

Ακόμα και το ότι , η Τουρκία φταίει , σκόπιμα προβάλλεται και διατυμπανίζεται .

Όλο το  οικονομικό αυτό σχέδιο , μπορεί να χαρακτηριστεί ως το σχέδιο του αιώνα και να καταγραφεί ως η μεγαλύτερη πλάνη της εποχής μας που σχεδίασαν και εκτέλεσαν … θα καταλάβετε παρακάτω ποιοι .

Δείτε για παράδειγμα  , ενώ η χώρα διαλύεται ( όπως σκόπιμα προβάλλεται από τα τρίγωνα του διαβόλου  ) από τις μεταναστευτικές –  προσφυγικής ροές και είναι υπερ- πλήρης από το 2016 από μετανάστες και πρόσφυγες , σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το πολιτικό άσυλο.

 Μετά από 10 χρόνια  έντονων μεταναστευτικών ροών , είμαστε ακόμα στην αρχή . Ακόμα τάχα ψάχνουν για  δίκαιη και αναλογική κατανομή των προσφυγικών ροών σε όλη τη χώρα, ,ακόμα αντιδρούν επειδή  το 50% των προσφύγων είναι στα νησιά και το άλλο 50% στην Κεντρική Μακεδονία , ακόμα επιμένουν σε  περισσότερα κέντρα φιλοξενίας , σε  νόμους , συσκέψεις , αποφάσεις , ενισχύσεις και άλλα ημίμετρα και υποκριτικές προσπάθειες

Ας τους χαλάσουμε το σχέδιο . Ας πάρουμε τη λύση στα χέρια μας ΤΩΡΑ !! Σε αυτή ακριβώς την αλήθεια στηρίζεται το σχέδιό μας.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο σας καλούμε να βοηθήσετε στην υλοποίησή του . Αρκετά με την κοροϊδία , δεν θέλουμε οι ζωές μας , και το μέλλον των παιδιών μας να είναι «απόβλητα» αυτής της επιχείρησης.

Το λόγο έχουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ !!

Ακολουθεί περιληπτικά το μέρος του σχεδίου που δύναται να δημοσιευτεί .

111.gif

ΣΚΟΠΟΣ

-Να συγκεντρωθούν όλοι οι Τερματικοί Σταθμοί , προσφύγων και μεταναστών ( και με την βοήθειά σας ) σε όλο το μήκος των πρώην Ελληνοσκοπιανών συνόρων.

-Η ταυτοποίηση, καταγραφή και δακτυλοσκόπηση των «εισερχόμενων»  ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΣΤΑΘΜΟΥΣ και ΟΧΙ στις Πύλες Εισόδου , ούτε στις ενδιάμεσες διαδρομές .

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΣΥΛΟ για παράδειγμα , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ , ήτοι στους παρακάτω :

Στο Χωριό Πλατύ Φλώρινας , αλλά  και στη τοποθεσία Μηλεώνας

Το Πλατύ (Τοπική Κοινότητα Πλατέος – Δημοτική Ενότητα ΠΡΕΣΠΩΝ), ανήκει στον δήμο ΠΡΕΣΠΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στον χωριό Μεσόκαμπο Φλώρινας . (Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου – Δημοτική Ενότητα ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ), ανήκει στον δήμο ΦΛΩΡΙΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στο χωριό Ειρηνικό Νομού Κιλκίς .Το Ειρηνικό είναι χωριό του δήμου Πολυκάστρου, της επαρχίας Κιλκίς, του νομού Κιλκίς, κείμενο στα σύνορα Ελλάδας – «Βόρειας Μακεδονίας» σε ένα ομαλό υψίπεδο.

Στο χωριό Ειδωμένη . H Ειδομένη είναι το γνωστό χωριό της Ελλάδας κοντά στα σύνορα με τα πρώην Σκόπια και ανήκει στο Δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Αλλά , και σ όσους άλλους δημιουργηθούν από τις Τοπικές κοινωνίες εκεί , στη ζώνη που προαναφέραμε .

Στο πρώην Κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ  ,θα δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών  στις παρακάτω περιοχές τις οποίες  ορίζουμε ως  πρώτους διαμετακομιστικούς Σταθμούς ( επί του Βαλκανικού Διαδρόμου ) , ήτοι οι Κωμοπόλεις και χωριά :

Αντιγόνεια (Νεγκότινο) ,Ντέλτσεβο ,Βίνιτσα, Ρέσεν, Πρόμπιστιπ  ,Μπέροβο, Κράτοβο, Βογδάντσα, Κρούσοβο, Μακεντόνσκα , Καμένιτσα  και Βαλάντοβο.

Προκειμένου να επιλέξουν τη διαδρομή προς τους ανωτέρω διαμετακομιστικούς σταθμούς , θα πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ για το πως θα φτάσουν ( από εκεί που είστε ) και επιπλέον , ότι :

Α- Η Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( … του Ζάεφ ) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ υπό ειδικό διοικητικό καθεστώς  , το οποίο είναι πρόθυμο να δείξει την αλληλεγγύη του ώστε , να μπει στην ΕΕ .

Β- ΜΟΝΟ μέσα από τους διαμετακομιστικούς σταθμούς του πρώην Κρατιδίου των ΣΚΟΠΙΩΝ θα ξέρουν ότι ακολούθου των Βαλκανικό διάδρομο που οδηγεί , όπου θέλουν

Γ- Μόνο η κίνησή τους  επί του βαλκανικού Διαδρόμου θα τους εξασφαλίσει την ανθρωπιστική βοήθεια που θα χρειαστούν , την ασφάλεια και την διέξοδο που αποζητούν

Στη συνέχει και προκειμένου να βοηθηθούν περαιτέρω :

Εξοπλίστε τους με κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM – όσοι δεν έχουν – ένα σε κάθε γκρουπ , στο όνομά σας , ζητώντας να καταγραφεί η κίνησή σας αυτή στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα και στο Βιβλίο ΒΑΣ ή ζητήστε μας ( μέσω του e-mail sxedio.ioni2@gmail.com ) να έρθετε – γι αυτόν το λόγο – σε επαφή με μέλος της Ομάδας μας ή να καλέστε στα τηλέφωνα 210-6910143 και 210- 7483655 μόνο για πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο ταξίδι τους ( κινητά παλιά που δεν χρειάζεστε , δωρεές από Δήμους , Εκκλησία , φορείς κτλ )

Tα σύγχρονα κινητά -που έχουν πολλοί εξ αυτών – μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσεως (GPS) που διαθέτουν, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν που βρίσκονται ούτως ώστε να γνωρίζουν ακριβώς προς τα πού πρέπει να κινηθούν χωρίς χρονοτριβή, αλλά και με σιγουριά. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ στα κινητά τους που βρίσκονται τα σημεία προ της ΕΙΣΟΔΟΥ στον «Βαλκανικό Διάδρομο» που παρατίθενται παρακάτω .

Επίσης ( εάν δεν το έχουν ήδη πράξει ) ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ πως να κατεβάσουν στα κινητά τους την εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν να σαρώνουν (scan) γραμμωτούς κώδικες (barcode) ή κώδικες γρήγορης ανταπόκρισης, τους γνωστούς QR (QR < Quick Response = Γρήγορη Ανταπόκριση). Σκοπός είναι να συντονιστούν και να χρησιμοποιήσουν την ίδια διαδρομή για να φτάνουν στον ίδιο τερματικό

Επίσης ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ πως να κατεβάσουν την εφαρμογή, μέσω QR κωδικού, η οποία είναι ένα μικρό λεξικό που βοηθά τους νεοεισελθόντες να επικοινωνούν για τα βασικά .Οι προτάσεις που θέλουν να πουν , εκφωνούνται από το κινητό τους.

Στην συνέχεια , κατευθύνετέ τους από την περιοχή που βρίσκεστε , να φτάσουν στις προαναφερόμενες τοποθεσίες από τον πιο σύντομο δρόμο , ζητώντας τους να βρίσκονται σε επαφή μαζί σας , μέχρι να φτάσουν .. και εσείς μαζί μας , όποτε το χρειαστείτε .

Γνωρίστε τους ότι , από αυτές τις τοποθεσίες έχει οργανωθεί η ανεμπόδιστη μετακίνησή τους στη χώρα που θέλουν και καλύτερες συνθήκες προσωρινής διαμονής.

Χορηγήστε τους είδη πρώτης ανάγκης για το ταξίδι ( προαιρετικά ) και πείτε τους μόλις φτάσουν να αναζητήσουν τα άτομα που φέρουν περιβραχιόνιο με την επιγραφή ( Ο.Υ.Α ) ή τα άτομα ( ομοεθνείς τους ) που έχουν εξουσιοδοτηθεί από αυτούς .

ΑΑ.jpg

ΤΑΚΤΙΚΗ :

Καλούνται οι τοπικοί φορείς των παρακάτω περιοχών να δρομολογήσουν τις εξελίξεις με βάση τον ανωτέρω σχεδιασμό ταυτόχρονα ει το δυνατόν , για να δημιουργηθεί έτσι μια δυναμική εξελίξεων , που θα συμπαρασύρει όλο το ρουν  της  εν λόγω κατάστασης στη  χώρα , προς αυτήν τη λύση … « αποσυμπίεσεης » και ελεγχόμενης ροής .

Καστελόριζο ,Κως . Λέρος . Σάμος  , Χίος  , Λέσβος  , Πειραιάς  , Αθήνα: Ελαιώνας-Ελληνικό-Σχιστό , Λαμία , Τέμπη , Σκοτίνα Πιερίας , Διαβατά Θεσσαλονίκης  ,Ν. Καβάλα  , Καλαμπάκα  , Δεσκάτη Γρεβενών  , Κοζάνη , Κλειδί Ημαθίας και Ειδομένη-Πολύκαστρο ( ακολουθεί β΄ γκρουπ σε επόμενη ανάρτηση )

Το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι οι υπάρχουσες δομές  στην περιοχή σας, να δυνηθούν σε ομαλή και με βάση τη δυναμικότητά τους , λειτουργία.

Το γενικό πλάνο έχει ως εξής :

*Πύλες Εισόδου ΜΟΝΟ για άμεση αναχώρηση  προς τους Τερματικούς Σταθμούς όπου θα αιτηθούν άσυλο , θα τους παρασχεθεί βοήθεια για το ταξίδι  έως τους Τερματικούς , και λοιπά .

*Σταθμοί συγκέντρωσης και ανακατεύθυνσης .( απευθύνεται στους υπευθύνους των πρόχειρων δομών και στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ) . Να λειτουργήσουν ως ενδιάμεσες στάσεις και σταθμοί συγκεντρώσεις απ όπου θα δοθούν στους μετανάστες – πρόσφυγες  ,ΜΟΝΟ οδηγίες πως , να συνεχίσουν προς τους Τερματικούς Σταθμούς

* Ασφαλής διαδρομές προς τους Τερματικούς Σταθμούς . Όλα τα ΜΜΜ να διευκολύνουν τη μεταφορά τους ΕΦΟΣΟΝ δηλώσουν ρητώς ότι κατευθύνονται στους ανωτέρω Τερματικούς Σταθμούς ( εκεί θα είμαστε και εμείς , αλλά και όσοι ήδη , έχουν προσφερθεί να στρατολογηθούν εθελοντικά… τους ευχαριστούμε ,γράφουν Ιστορία .

* Τερματικοί Σταθμοί για την είσοδο στον «Βαλκανικό διάδρομο» . Εδώ βρίσκεται το μέρος τους σχεδίου που δεν ενδείκνυται για ευνόητους λογούς να δημοσιευτεί . Είναι όμως , και γίνεται άμεσα γνωστό , σ όλους τους λίγο ή πολύ , εθελοντές.

 ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ :

-Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Frontex), ο Οργανισμός Αστυνομικής Συνεργασίας της ΕΕ (Europol) και η Υπηρεσία Δικαστικής Συνεργασίας της ΕΕ (Eurojust) , να εργαστούν επιτόπου με τις αρχές της Τοπικής αυτοδιοίκησης ( που εμπλέκεται στα ανωτέρω) μέσω σταθερού συνδέσμου ( υπαγόμενου στο αρμόδιο υπουργείο )  προκειμένου να τις βοηθήσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ καθώς και την  γρήγορη  κίνησή τους από τις Πύλες εισόδου έως τους Τερματικούς Σταθμούς  , για ταυτοποίηση, καταγραφή και δακτυλοσκόπησα και εν τέλει , την ελεγχόμενη διασπορά τους σ όλη την Ευρώπη , μέσω του Βαλκανικού Διαδρόμου .

–  Να παρθούν πρωτοβουλίες για την δημιουργία ( μέσω διακρατικής συνεργασίας ) κοινής μεταναστευτικής Πολιτικής μεταξύ των χωρών , όπως εμφαίνονται στον επισυναπτόμενο

Δείξτε τους τη δύναμή σας !!

Δείξτε τους ότι εσείς καθορίζεται το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας !!

Η συνέχεια στους δέκτες σας και στις οθόνες σας !! Αποστέλλεται : Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου

Με εντολή Διοικητή  ( ο Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας )

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post