“Να είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε θανατηφόρα βία”: Η IRS προκαλεί σάλο για την ανάρτηση εργασίας

“Να είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε θανατηφόρα βία”: Η IRS προκαλεί σάλο για την ανάρτηση εργασίας

ΑΠΟ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Μόνο δύο πράγματα στη ζωή είναι βέβαια – ο θάνατος και οι φόροι , και το IRS μπορεί να φροντίσει και τα δύο.

Καθώς ο οργανισμός ετοιμάζεται να προσθέσει 87.000 νέες θέσεις σε 10 χρόνια, εν αναμονή της ψήφισης του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού που θα δώσει στην υπηρεσία 80 δισεκατομμύρια δολάρια (τα μισά από τα οποία θα διατεθούν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής), μια διαδικτυακή ανάρτηση εργασίας για « Οι Ειδικοί Πράκτορες της Εγκληματολογικής Έρευνας» έχει πυροδοτήσει οργή για μια «βασική απαίτηση» να επιτρέπεται στους αιτούντες «νόμιμα να φέρουν πυροβόλο όπλο».

Τα “Κύρια καθήκοντα” της δουλειάς περιλαμβάνουν ” Κρατήστε ένα πυροβόλο όπλο και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε θανατηφόρα βία, εάν είναι απαραίτητο “, και “Να είστε πρόθυμοι και ικανοί να συμμετάσχετε σε συλλήψεις, εκτέλεση εντάλματα έρευνας και άλλες επικίνδυνες αναθέσεις.”

 

Ενώ οι Δημοκρατικοί λένε ότι οι βελτιωμένες συλλογές της IRS θα συγκεντρώσουν επιπλέον 124 δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακά έσοδα από φορολογικές απάτες την επόμενη δεκαετία, οι Ρεπουμπλικάνοι προειδοποιούν ότι ένας στρατός πρακτόρων της IRS δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να παρενοχλήσει ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και εργαζομένους με χαμηλότερο εισόδημα . Σύμφωνα με ανάλυση των Ρεπουμπλικανών της Βουλής, οι Αμερικανοί που κερδίζουν λιγότερα από 75.000 ετησίως θα λάβουν το 60% των πρόσθετων φορολογικών ελέγχων.

Η ανάλυση , η οποία είναι μια συντηρητική εκτίμηση με βάση τα πρόσφατα ποσοστά ελέγχου και τα στοιχεία φορολογικής δήλωσης, δείχνει ότι άτομα με ετήσιο εισόδημα 75.000 $ ή λιγότερο θα υπόκεινται σε 710.863 πρόσθετους ελέγχους της IRS, ενώ όσοι κάνουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο $ θα λάβουν 52.295 περισσότερους ελέγχους κάτω από το νομοσχέδιο.

Συνολικά, το IRS θα διενεργούσε περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια περισσότερους ετήσιους ελέγχους των φορολογικών δηλώσεων των Αμερικανών, σύμφωνα με την ανάλυση. Άλλοι 236.685 από τους εκτιμώμενους πρόσθετους ελέγχους θα στοχεύουν άτομα με ετήσιο εισόδημα μεταξύ 75.000 και 200.000 $.

Οι Δημοκρατικοί επιμένουν ότι οι Αμερικανοί που βγάζουν λιγότερα από 400.000 δολάρια δεν θα στοχοποιούνται από πράκτορες που προσλαμβάνονται λόγω του λογαριασμού δαπανών. -NY Post

Ο Επίτροπος της IRS Τσαρλς Ρέτιγκ, ωστόσο, επιμένει ότι τα «επιτόκια ελέγχου» δεν θα αυξηθούν σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Σε ένα σχετικό νομοσχέδιο που αναφέρθηκε από τους Epoch Times , ο εκπρόσωπος Matt Gaetz (R-FL) εισήγαγε ένα νομοσχέδιο τον περασμένο μήνα που θα απαγόρευε στην IRS να αποκτήσει πυρομαχικά. Γνωστός ως « Dirm the IRS Act », το νομοσχέδιο ( pdf ) ορίζει ότι η IRS «απαγορεύεται να αποκτά πυρομαχικά» και «ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη διάταξη νόμου». Οι εκπρόσωποι Marjorie Taylor Green (R-Ga.), Paul Gosar (R-Ariz.) και Jeff Duncan (RS.C.) είναι συνχορηγοί του μέτρου, σύμφωνα με το γραφείο του.

Έγινε αφότου ο Gaetz, σε συνεντεύξεις του στο Fox News και σε άλλα μέσα, εξέφρασε την ανησυχία του αφού ανακάλυψε ότι η IRS αγόρασε περισσότερα από 700.000 δολάρια σε πυρομαχικά σε διάστημα αρκετών ημερών . Ο βουλευτής πρότεινε ότι είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου του Λευκού Οίκου για αφοπλισμό των Αμερικανών.

«Εδώ είναι το σχέδιο Μπάιντεν: Αφοπλίστε τους Αμερικανούς, ανοίξτε τα σύνορα, αδειάστε τις φυλακές – αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα εισπράξουν ακόμα τους φόρους σας και χρειάζονται πυρομαχικά αξίας 725.000 δολαρίων, προφανώς, για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους», είπε στο Fox News. Την προηγούμενη εβδομάδα.

Το νομοσχέδιο, είπε, θα θέσει «ολικό μορατόριουμ για την αγορά πυρομαχικών από την IRS. Όταν μιλούσαμε για την όπλα της Εφορίας, μιλούσαμε για πολιτικές διακρίσεις, όχι για πραγματικά όπλα για την Εφορία».

«Αναμφισβήτητα, μέρος της στρατηγικής είναι ότι με το ένα χέρι, το καθεστώς Μπάιντεν κάνει ό,τι μπορεί για να καταστείλει την πρόσβαση σε πυρομαχικά για τους κανονικούς Αμερικανούς, ενώ από την άλλη, μαζεύει όλα τα πυρομαχικά που μπορούν ενδεχομένως να βρουν». Ο Gaetz ισχυρίστηκε.

5 εκατομμύρια γύροι

Σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης το 2018, η IRS αποθηκεύει πυρομαχικά και όπλα εδώ και χρόνια. Από το 2018, η υπηρεσία είχε 4.487 πυροβόλα όπλα και 5.062.006 φυσίγγια στο απόθεμά της, ανέφερε η έκθεση.

Μια έκθεση του 2018 από το Forbes σημείωσε ότι η IRS αγοράζει όπλα και πυρομαχικά για το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών της. Οι πράκτορες σε αυτό το τμήμα είναι οι μόνοι υπάλληλοι της IRS που φέρουν πυροβόλα όπλα, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

https://www.zerohedge.com/markets/be-willing-use-deadly-force-irs-sparks-uproar-over-job-posting

Share this post