«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ.

«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ.
Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει για καιρό κρυφή…

Σε πρόσφατη είδηση, την οποία σας δώσαμε στο el.gr, επιστήμονες από το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας του Κυττάρου και Γενετικής (MPI-CBG) της Δρέσδης μαζί με συναδέλφους τους από το Κεντρικό Ινστιτούτο Πειραματικών Ζώων (CIEA) στο Καβασάκι της Ιαπωνίας και στο Keio University του Τόκιο, έβαλαν στον εγκέφαλο μαϊμούδων ένα ανθρώπινο γονίδιο, προκειμένου να μεγαλώσει!

Με το θέμα ασχολήθηκε εβραϊκή πολιτικό-θρησκευτική ιστοσελίδα, η οποία έβαλε στο παιχνίδι την… «απαγορευμένη λέξη» για πολλούς εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνοόπως θα δείτε παρακάτω.

Οι επιστήμονες, λοιπόν, διαπίστωσαν ότι η εισαγωγή του γονιδίου, οδήγησε, πράγματι, σε μεγαλύτερο νεοφλοιό στο έμβρυο ενός κοινού σκιουροπίθηκου. Ο νεοφλοιός είναι το βαθύ αυλακωτό εξωτερικό στρώμα του εγκεφάλου, που εμπλέκεται με τη λογική, τη γλώσσα, τη συνειδητή σκέψη και άλλες σημαντικές λειτουργίες.

Το ARHGAP11B, το οποίο υπάρχει στους ανθρώπους, αλλά όχι σε πρωτεύοντα θηλαστικά ή σε άλλα θηλαστικά, «πυροδότησε» τα βλαστικά κύτταρα του εγκεφάλου των πιθήκων να σχηματίσουν περισσότερα βλαστοκύτταρα, διευρύνοντας, έτσι, τον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα; Γενετικά τροποποιημένοι εγκέφαλοι σκιουροπίθηκων άρχισαν να θυμίζουν τους ανθρώπινους εγκεφάλους!

Με άλλα λόγια ανάμειξη ανθρώπινου DNA με εκείνο των ζώων. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Σε εβραϊκές θρησκευτικές ιστοσελίδες πάντως η έρευνα θυμίζει, όπως γράφουν, τους «Νεφελίμ».

Ο Ραβίνος Moshe Avraham Halperin του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Machon Mada’i Al Pi Halacha (το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας σύμφωνα με τον Εβραϊκό Νόμο) δήλωσε σε απάντηση στην έκθεση ότι υπάρχουν σαφείς οδηγίες στην Torah, όπως ονομάζεται στον Ιουδαϊσμό ο Νόμος που φέρεται να έδωσε ο Μωυσής στους Εβραίους, για αυτήν την νέα τεχνολογία.

  

Ο Ραβίνος Halperin αναφέρθηκε στον Βιβλικό νόμο σχετικά με την ανάμειξη ειδών:

«Δεν θα ζευγαρώνετε στο κοπάδι σας ζώα διαφορετικού είδους. Δεν θα σπέρνετε το χωράφι σας με σπόρους δύο ειδών και δεν θα φοράτε ρούχα φτιαγμένα με δύο ειδών νήματα», Λευιτικό 19:19.

Επικαλούμενος αυτό το εδάφιο, δήλωσε στο Israel365 News: «Απαγορεύεται να δημιουργηθεί ένα πλάσμα που είναι ένα μείγμα διάφορων ειδών, αλλά εφόσον δεν παραχθεί ένα νέο πλάσμα που έχει διαφορετική μορφή, επιτρέπεται»,

Προσέθεσε: «Η βελτίωση των ειδών, ακόμη και της ανθρώπινης φυλής, δεν απαγορεύεται από τον εβραϊκό νόμο. Επιτρέπεται η αλλαγή του χρώματος του δέρματος ή των μαλλιών, ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για την αφαίρεση γενετικών παθήσεων. Αλλά η διαδικασία σίγουρα χρειάζεται επίβλεψη».

Για το μπέρδεμα των ορίων μεταξύ ανθρώπων και ζώων είχε γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στον τόμο 47 του «Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας» – DARPA, ολική επαναφορά της τεχνολογίας των θεών (σελ. 137-175).

Γράφει χαρακτηριστικά στην σελίδα 138: «Στην εποχή μας, οι επιστήμονες έχουν ξεκινήσει έρευνες για την παραγωγή ουσιών και οργάνων για την γενετική μετατροπή ανθρώπων, ζώων και φυτών. Ένα βασικό εργαλείο για όλα αυτά είναι τα βλαστοκύτταρα». Η προαναφερθείσα έρευνα δεν βασίζεται στα βλαστοκύτταρα;;;

Όπως, εδώ και τόσα χρόνια, λέει και γράφει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος: «Τα πρώτα υβρίδια που αναφέρουν γραπτές ιστορικές πηγές είναι οι Νεφελίμ».

el.gr

Share this post