ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Τι θα είναι πραγματικά το QR code και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός των παγκοσμιοποιητών;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Τι θα είναι πραγματικά το QR code και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός των παγκοσμιοποιητών;

Η τρύπα του λαγού είναι πολύ βαθιά και συνεχώς ανακαλύπτονται καινούργια δεδομένα για τις βλέψεις των παγκοσμιοποιητών εναντίον των ανθρώπων. Το λεγόμενο QR CODE πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μία διευκόλυνση για να μπορούν να συναλλάσσονται ή να εισέρχονται σε έναν χώρο σκανάροντας το από smarthphone δήθεν για την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι όμως αυτό που φαίνεται και δεν είναι τόσο απλό. Το qr code έχει ή θα έχει άμεση σχέση με τον γενετικό σου κώδικα. Εξαρχής στόχος τους ήταν να μπορεί σκανάροντας το κάποιος με ένα απλό smpartphone να αποθηκεύει τον γενετικό κώδικα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά , για αυτόν τον λόγο θα είναι κάτι μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο αφού κάτι μοναδικό είναι και ο γενετικός κώδικας του κάθε ανθρώπου.

Εξαρχής λοιπόν ο στόχος του QR ήταν η αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων και όπως φαίνεται και από αυτές τις έρευνες το πιο σημαντικό για αυτούς είναι να γνωρίζουν τον γενετικό σου κώδικα ο οποίος θα είναι αποθηκευμένος στο blockchain (https://www.blockchain.org.gr/home/mathe/) (https://www.cryptocurryclub.com/post/dna-and-blockchain-allowing-you-to-control-your-data).

Με απλά λόγια όταν θα πηγαίνουν να σκανάρουν το QR που θα το έχεις σε μία καρτα του πιστοποιητικού εμβολιασμού η αργότερα και πάνω σου με την μορφή QR tattoo ,αυτοί θα σκανάρουν τις πιο προσωπικές πληροφορίες σου που μπορεί να έχεις και αυτό είναι ο γενετικός σου κώδικας . Μια μελέτη NIH (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22574113/) από το 2012 δείχνει πώς πραγματοποίησαν έρευνα για τον προσδιορισμό του καλύτερου τρόπου αναγνώρισης και αποθήκευσης δεδομένων DNA, η οποία αποκάλυψε ότι ο κώδικας QR βρέθηκε να έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα κωδικοποίησης και υψηλό λόγο συμπίεσης, επιτρέποντάς τους να μετατρέψουν μια αλληλουχία DNA σε και από έναν κωδικό QR

Είναι ένα είδος φασισμού και υπέρμετρης παρακολούθησης και αποθήκευσης βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων που εγείρει τεράστια ζητήματα βιοηθικής.

Η συλλογή DNA είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος καθώς ο George Church που διευθύνει την nebula genomics (https://nebula.org/george-church/) θέλει να δώσει την δυνατότητα στο μελλον να μπορείς να πουλάς την γενετική σου πληροφορία σε εταιρίες που θα διαχειρίζονται τους γενετικούς κώδικές των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο βασικός χρηματοδότης πολλών τέτοιων εταιρειών. Προωθεί την τεχνολογία crispr cas9 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4975809/) που μπορεί και σου κάνει gene editing δηλαδή γονιδιακή τροποποίηση. Με την τεχνολογία αυτή όμως μπορούν να κάνουν εξωπραγματικά πράγματα όπως για παράδειγμα να φτιάξουν μέσω της τεχνολογίας αυτής ένα οποιοδήποτε πλάσμα από την στιγμή που θα έχουν τον γενετικό του κώδικα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να συμβαίνουν ήδη και αυτά τα πειράματα να βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια από την στιγμή που εμφανίστηκε η τεχνολογία crispr cas9.

Υπάρχει η περίπτωση να θέλουν να κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους;

Να αντικαταστήσουν δηλαδή τον κάθε άνθρωπο εφόσον έχουν τον γενετικό του κώδικα και την τεχνολογία να τα καταφέρουν ,να φτιάξουν ουσιαστικά έναν κλώνο του κάθε ανθρώπου για να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο με έναν κλώνο δικής τους κατασκευής ;

Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι και το όνομά του George CHURCH …

Θεοί επί της γης…

Eίναι ίσως το QR το τελικό χάραγμα όπου εάν δεν το έχεις δεν θα μπορείς ουσιαστικά να αγοράσεις η να πουλήσεις…;

Η μετανθρωπιστική ατζέντα τους δεν αφορά μόνο την μετατροπή σου αλλά και την αντικατάστασή σου…

Ο κωδικός QR αφορά τα δεδομένα σας, το DNA σας και το σώμα σας…Αντισταθείτε….

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)

Share this post