«Νοσταλγοί» του Μένγκελε: ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ από ΓΙΑΤΡΟ για τους ανεμβολίαστους, vid

«Νοσταλγοί» του Μένγκελε: ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ από ΓΙΑΤΡΟ για τους ανεμβολίαστους, vid
ΠΙΟ @#$&%$#@ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!
Α-Φ-Ω-Ν-Ο-Ι!!! Ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου!!!

Ο πλαστικός χειρούργος, Θανάσης Εξαδάκτυλος, συντάχθηκε με την «ρατσιστική» γραμμή κατά των ανεμβολίαστων και προέβη σε μια πρωτοφανή και επικίνδυνη πρόtαση για γιατρό και μάλιστα για τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, δέχθηκε ερώτηση για το εάν οι ανεμβολίαστοι που νοσούν με κορωνοϊό θα πρέπει να πληρώνουν μέρος των εξόδων νοσηλείας τους στα νοσοκομείατα οποία έχουν ήδη πληρώσει μέσα ασφαλιστικών εισφορών και φόρων.

Και ο πρόεδρος του ΠΙΣ απάντησε αμέσως ότι, θα πρέπει να πληρώνουν ένα μέρος των νοσηλίων τους από την τσέπη τους. Πρόταση που, όπως είπε, δεν είναι παράλογη.

Η πρόταση αυτή που γίνεται από τον πρόεδρο του ΠΙΣ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς επί της ουσίας προτείνει τον αποκλεισμό από το δημόσιο σύστημα υγείας εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Πρόκειται για μια ακραία εκδικητική πρόταση απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι και στην πραγματικότητα για ένα «παράθυρο» προκειμένου η υγειονομική περίθαλψη να συνδεθεί με την ελεύθερη επιλογή ενός ασθενή.

Ο Θανάσης Εξαδάκτυλος υποστήριξε λανθασμένα ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν και νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ασθενούν από επιλογή τους αφού δεν δέχονται να εμβολιαστούν και έτσι αυξάνουν το οικονομικό και υγειονομικό κόστος, την ώρα που και οι εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν και νοσηλεύονται.

Έφτασε στο σημείο, μάλιστα, να υποστηρίξει ότι καταπατούν το δημοκρατικό δικαίωμα των εμβολιασμένων και προσθέτουν πολλαπλάσιο κόστος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

https://www.el.gr

Share this post