Νοvavax ή Nuvaxovid. Ένα ακόμη νέο DNA πειραματικό εμβόλιο. Παραπληροφόρηση πάλι.

Νοvavax ή Nuvaxovid. Ένα ακόμη νέο DNA πειραματικό εμβόλιο. Παραπληροφόρηση πάλι.

DNA ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΞΕΣΤΟΚΑΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΑ;

Σιγά σιγά και αναγκαστικά, θα αρχίσουμε να συζητάμε για τα νέα πειραματικά DNA εμβόλια, για τις παρενέργειές τους, σε ποιές χώρες τους έχει επιτραπεί να χρησιμοποιούνται, ποιός μηχανισμός ADE θα μπορούσε να λειτουργεί σε αυτά (μηχανισμός με μακροφάγα), τί θα περιμέναμε να δούμε σε παρενέργειες απο τις ακίδες κλπ.

Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τα νέα DNA πειραματικά εμβόλια της Νovavax που θα φέρει η Φάρμα στην Ελλάδα με το παραπλανητικό τίτλο πρωτεϊνικά και να παραπληροφορείται ο κόσμος θεωρώντας τα ως ασφαλή, χωρίς να γνωρίζουν τί είναι.

Διαβάστε ένα παλιό μου άρθρο εδώ (Σεπτεμβρίου 07, 2021) με τίτλο Τα mRNA εμβόλια απέτυχαν κατά του κορωναϊού. Σειρά των DNA εμβολίων. Τους περίμενα, πωλητές εμβολίων είναι. Δουλίτσες κάνουν.

Διαβάστε εδώ ένα γενικό εισαγωγικό άρθρο για DNA εμβόλια, για να μη ρωτάτε αυτούς που δεν ξέρουν. Εδώ άλλο ένα άρθρο, στο οποίο συζητάται η παραγωγή ακίδων απο πλασμιδικό DNA ξεκινά άμεσα στο ανθρώπινο κύτταρο, δέστε την επιλογή direct route στο ανωτέρω σχήμα. Ενδιαφέροντα για σας είναι τα παρακάτω

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανοσολογική απόκριση απο αυτά τα εμβόλια μπορεί να είναι για μια συγκεκριμένη παραλλαγή ισχυρότερη απο αυτή που δίνει ένα κλασικό εμβόλιο ΑΛΛΑ δεν καλύπτει μεγαλύτερο αριθμό παραλλαγών, όπως κάνει ένα κλασικό εμβόλιο και κάθε λίγους μήνες θα χρειάζεται νέος εμβολιασμός. Θα τα συζητήσω μαζί με το πρόβλημα του ιικού φορτίου σε άλλο άρθρο.

ΝΟVAVAX

Το Novavax είναι ένα είδος DNA πειραματικού εμβολίου, όπου η παραγωγή ακίδων απο πλασμιδικό DNA (δέστε το κυκλάκι) γίνεται έμμεσα – δέστε indirect route στο ανωτέρω σχήμα – σε ξένα κύτταρα (σε κύτταρα σκώρου) μέσω ενός τροποποιημένου γενετικά Baculovirus (είδος ιού) και απο εκεί γίνεται εισαγωγή τους στο ανθρώπινο σώμα, σε μορφή νανοσωματιδίων απο ακίδες (δέστε εννοιολογικά τα κόκκινα σωματίδια στο παρακάτω σχήμα). Το πως λειτουργεί περίπου το πειραματικό αυτό εμβόλιο εξηγείται εδώ, How the Novavax Vaccine Works. Δυστυχώς, ο συντάκτης του άρθρου δεν έχει αντιληφθεί πως μιλάει για DNA εμβόλιο! Δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Το Νovavax περιέχει επίσης ένα ανοσοενισχυτικό (τα γκρίζα σωματίδια στο πάνω σχήμα) όπως το λέει η εταιρεία, απο δύο ενώσεις (saponin-based adjuvants που βρίσκεις σε σαπουνόδενδρο, που βοηθάει στην ενίσχυση των ανοσολογικών αποκρίσεων στο εμβόλιο. Θα το δούμε το θέμα… μη σας ανησυχεί. Οι άλλοι δεν ξέρουν απο νανοσωματίδια.

ΨΕΜΑΤΑ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ και ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ

Στη προσπάθεια να αποκρυβεί το γεγονός αυτό απο τον Ελληνικό λαό, η λίστα Πέτσα της οργανωμένης παραπληροφόρησης κινήθηκε πάλι. Έτσι, πολλά ΜΜΕ όπως το in.gr και όχι μόνο, το αναφέρουν ως πρωτεϊνικό εμβόλιο παλιάς τεχνολογίας (!) και όχι ως DNA εμβόλιο νέας γενιάς, που είναι και αυτό πειραματικό, όπως τα mRNA του Μπουλά και της Novartis, που θα σας μείνουν αξέχαστα.

H “λοιμωξιολόγος” Παπαευαγγέλου στα ΜΜΕ του Πέτσα απέκρυψε πως το εμβόλιο της Novavax είναι ένα DNA εμβόλιο. Γιατί; Θα φανεί στο μέλλον. Ίσως ο λόγος να είναι για να μη μπορείτε να βρείτε δεδομένα σε μια σχετικά μεγάλη βιβλιογραφία που αφορά τα προβλήματα στα DNA εμβόλια και έτσι να προβάλλετε αντιρρήσεις. Σημειώστε πως παρόμοιο με το Novavax είναι και το γαλλικό Vidprevtyn.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων με τα Γ.Τ.Ο.-DNA εμβόλια;

ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ

Αυτά τα θέματα θέλουν μεταξωτά βρακιά και αυτοί στην επιτροπή δεν ξέρουν τη μαύρη τους τη μοίρα. Είναι και πολλά τα λεφτά για τον ιατρικό κλάδο και για το κύκλωμα γενικώς.


Σιγά-σιγά θα καταλάβετε σε ποιά περιοχή συμφερόντων φαρμακευτικών κινείται το κάθε κόμμα της Βουλής αλλά και ο κάθε εγκάθετος διαφημιστής εμβολίων που βγαίνει στα ΜΜΕ.

zcode-gr.blogspot.com

Share this post