ΝΤΠ για αρχάριους , Απάτη που διαπιστώθηκε χθές ,”Επιμένει” και γίνεται αλήθεια για την ανύποπτη πλειοψηφία σήμερα…

ΝΤΠ για αρχάριους , Απάτη που διαπιστώθηκε χθές ,”Επιμένει” και γίνεται αλήθεια για την ανύποπτη πλειοψηφία σήμερα…

Η Απάτη της δήθεν Κλιματικής αλλαγής  λόγω του ανθρώπινου παράγοντα που τάχα προκαλείται από την αύξηση στο διοξείδιο του άνθρακα.

Απόδειξη:

Εδώ και χρόνια,με κάθε επισημότητα παρακαλώ από το ευρωπαικό  κοινοβούλιο..

Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις

 Θέμα: Climategate: η απάτη με τις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη μας
 Γραπτή απάντηση 
Το 2007, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την κλιματική αλλαγή του ΟΗΕ («Intergovernmental Panel on climate Change» ή «IPCC»), υποστήριζε σε δημοσίευμά της ότι είναι «πολύ πιθανόν» σε 25 χρόνια να μην υπάρχουν πλέον οι παγετώνες των Ιμαλαΐων εάν η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς. Η επιτροπή του ΟΗΕ θεμελιώνει τα συμπεράσματά της με μια κλίμακα στην οποία «πολύ πιθανόν» σημαίνει ότι οι πιθανότητες να συμβεί ένα συγκεκριμένο γεγονός υπερβαίνουν το 90 %. 

Τον Νοέμβριο του 2009, αποδείχθηκε ότι τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στην έκθεση του 2007 της IPCC σχετικά με την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, είναι αποτέλεσμα τριών σημαντικών σφαλμάτων και ότι, συνεπώς, δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική βάση για να υποστηριχθούν οι καταστροφικές προβλέψεις που διατύπωσαν οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες της ομάδας.

Η IPCC παραδέχθηκε ότι πρόκειται για σφάλμα. Σφάλμα το οποίο προξένησε τεράστια ανησυχία, όχι μόνο στην Ασία, όπου εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ζουν από το νερό το οποίο προέρχεται ακριβώς από τους παγετώνες των Ιμαλαΐων, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Το γεγονός αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι, στον κλιματολογικό τομέα, η IPCC θεωρείται το σημείο αναφοράς για την αναθεώρηση των προβλέψεων μεταξύ των μερών.

Λαμβάνοντας υπόψη την εν λόγω κατάσταση, ερωτάται η Επιτροπή μήπως θεωρεί σκόπιμο να προβεί σε αυστηρούς ελέγχους σχετικά με την αξιοπιστία των στοιχείων που δημοσιεύονται για το συγκεκριμένο ζήτημα και μήπως έχει έρθει η στιγμή να δημιουργηθούν αποτελεσματικοί μηχανισμοί για να αποφεύγονται τα θλιβερά φαινόμενα των ιδιωτικών χρηματοδοτήσεων με στόχο να επηρεάζεται ή/και να κατευθύνεται η δημοσίευση συγκεκριμένων επιστημονικών πορισμάτων.

Οπως και κάθε παγκόσμιος οργανισμός της ΝΤΠ (βλέπε Π.Ο.Υ)που σέβεται τον εαυτό του και ποτέ τους αλλους,η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (Intergovernmental Panel on Climate Change – IPCC) διατείνεται ότι είναι επιστημονική διακυβερνητική(Πρώτος ο Γιωργάκης Παπανδρέου που άνοιξε την πόρτα όχι τυχαία στα μνημόνια πρόφερε στην Ελλάδα την λέξη διακυβέρνηση και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε) επιτροπή υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!

Τώρα δέσαμε όποια πέτρα ΝΤΠ και εάν σηκώσεις από κάτω βρίσκεται ο ΟΗΕ!Ιδρύθηκε λοιπόν το 1988 από τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό και το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών.

Μεταξύ των άλλων ισχυρίζεται ότι συντονίζει επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο και μέχρι το 2017 είχε δημοσιεύσει πέντε εκθέσεις (1990, 1995, 2001, 2007 και 2014) σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές λόγω του ανθρώπινου πάντα παράγοντα που παρατηρούνται και τις πιθανές επιπτώσεις τους.

Από ότι φαίνεται τα τελευταία χρόνια ο ”συντονισμός ” αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

Η διαπιστωμένη Απάτη επέμενε και απέκτησε ως δια μαγείας φανατικούς οπαδούς και προφήτες όπως η Γκρέτα.

Μάλιστα η ΝΤΠ για τις υπηρεσίες τους στην συντήρηση του ψέματος της κλιματικής αλλαγής λόγω της ανθρώπινης παρέμβασης,για να τους τιμήσει απονέμει σε αυτούς ,όπως και σε αλλους εκλεκτούς της τον βαρυσήμαντο τίτλο του ακτιβιστή!

Ποιά είναι όμως η αλήθεια για την κλιματική αλλαγή;

 

https://katohika.gr

 

 

 

 

Share this post