Νυχτερινή «έφοδος» υπέρ των γεννήσεων στην Ελλάδα – Δεν θα μας λύσει ο «Χασάν» το δημογραφικό

Νυχτερινή «έφοδος» υπέρ των γεννήσεων στην Ελλάδα – Δεν θα μας λύσει ο «Χασάν» το δημογραφικό
Γέμισε αφίσες η Μακεδονία…

Βράδυ προς ξημερώματα, στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας, άγνωστοι τοποθέτησαν εκατοντάδες αφίσες προάσπισης των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού, την ώρα που διεθνιστικοί κύκλοι στην Ελλάδα προωθούν το «δικαίωμα στην έκτρωση» και την λύση του δημογραφικού μέσω του «μεταναστευτικού» και του «σπέρματος του Χασάν», όπως είχε ειπωθεί παλαιότερα.

Η αφίσα δείχνει ένα έμβρυο στον αμνιακό σάκο, ενώ αναγράφεται η φράση: «τα ανθρώπινα δικαιώματα αρχίζουν από την σύλληψη».

Ήδη το social media έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες με τις εν λόγω αφίσες. Χρήστες του facebook εκτιμούν ότι πρόκειται για συνέχιση της καμπάνιας που κατέβηκε από τις στάσεις του Μετρό στην Αθήνα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκτός από την Θεσσαλονίκη, η συγκεκριμένη αφίσα έχει αναρτηθεί στον Λαγκαδά, στα Γρεβενά, στην Κατερίνη, στο Κιλκίς και στην Φλώρινα.

Όλα δείχνουν πως υπάρχει μεθοδική παρέμβαση για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τις εκτρώσεις και κατ’ επέκταση με την αύξηση των γεννήσεων στην χώρα μας.

Δείτε φωτογραφίες από το thestival.gr με τις αφίσες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης:

ΠΗΓΗ: thestival.gr
ΠΗΓΗ: thestival.gr
ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΦΩΤΟ eurokinissi

Share this post