Νύχτα επιθέσεων με εμπρησμούς σε ΑΤΜ και αυτοκίνητα σε όλη την Αττική.

Νύχτα επιθέσεων με εμπρησμούς σε ΑΤΜ και αυτοκίνητα σε όλη την Αττική.

Εμπρησμοί και επιθέσεις σε αυτοκίνητα αλλά και υποκαταστήματα τραπεζών σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική.

Μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με τους δράστες να βάζουν στο στόχαστρο αυτοκίνητα και ΑΤΜ.Οι επιθέσεις, σύμφωνα με την ΑΝΤ1, ξεκίνησαν στις 02:00 τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο, με τους δράστες να σπάνε τρεις τζαμαρίες και την οθόνη του ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος επί της οδού Καφαντάρη.

Παράλληλα, αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενο από γκαζάκια τοποθετήθηκε σε ΑΤΜ, στην πρόσοψη καταστήματος, στα Πατήσια.

Μάλιστα, το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Αλλά και στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Υμηττού, στον Χολαργό, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, από εμπρηστική επίθεση. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ακόμη ένα αυτοκίνητο έγινε στόχος εμπρησμού, στη άλλη άκρη της Αττικής και συγκεκριμένα επί της οδού Αβέρωφ στο Κερατσίνι. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το MEGA στις 03:30, στη Χαλκηδόνα, επί της Λεωφόρου Δεκελείας, έγινε απόπειρα εμπρησμού σε ΑΤΜ τράπεζας.

 

Share this post