Ξεκίνησε και Έρχεται… BREXIT- Αλβανία(Δυτ. Βαλκάνια) – Αιγαίο(Κύπρος) – ΣΤΕΝΑ – ΠΟΛΗ.

Ξεκίνησε και Έρχεται…  BREXIT- Αλβανία(Δυτ. Βαλκάνια) – Αιγαίο(Κύπρος) – ΣΤΕΝΑ – ΠΟΛΗ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αγέλες πολυεθνικών συμφερόντων οργανώνονται για σύγκρουση στην περιοχή των Βαλκανίων και της Αν. Μεσογείου με δέλεαρ τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ της Πόλης του Μ. Κωνσταντίνου.
Στόχος τους είναι να αλλάξουν τους χάρτες των Εθνών. Αλλά παράλληλα με αυτούς ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ αθόρυβα κτηματογραφεί διαφορετικά σύνορα και παραχωρεί προγονικά δικαιώματα στους φυσικούς κατόχους της ιστορίας. Όλα αυτά μας τα επεσήμαναν κατά επανάληψη οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, αλλά εμείς παραμένουμε ανεπίδεκτοι μαθήσεως

Ξεκίνησε και Έρχεται…

BREXIT είτε γίνει με συμφωνία ( πιθανή παράταση), είτε γίνει ατάκτως συνιστά μια σκληρή πραγματικότητα για την ΕΕ.
Το BREXIT είναι η αφορμή η Μεγ. Βρετανία να χαράξει νέες γεωπολιτικές οριοθεσίες στην εξωτερική πολιτική της, αλλά και εμπορικά να επεκταθεί στις αναδυόμενες αγορές βλ. στην γνωστή της πολυάριθμη Ινδία ( πρώην μέλος της κοινοπολιτείας) .
Όμως για να φτάσει στις αγορές αυτές της Άπω Ανατολής και να υπερκεράσει την Κίνα θα πρέπει να έχει την βοήθεια των ΗΠΑ( και φυσικά την έχει), αλλά και να ανοίξει διόδους στα δυτικά Βαλκάνια , στα εμπορικά λιμάνια της Ελλάδος και μέσα στην Τουρκία.
Το όλο αυτό σκηνικό έχει παγώσει και ανησυχήσει την δυνατή βιομηχανία της Γερμανίας που έχει άλλους σχεδιασμούς ( ενεργειακούς- μεταφορικούς – εμπορικούς- γεωπολιτικούς).

8 Φεβρουαρίου 2017 αρθρογραφούμε και επισημαίνουμε:
«Τα μάτια σας δεκατέσσερα» δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια.»
Ήδη μετά το brexit σημειώσαμε ότι αλλάζει η πολιτική των Αγγλοσαξόνων στα Δυτικά Βαλκάνια.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ και έρχεται από ψηλά
« αλλάξτε τα σύνορα στην Βαλκανική Χερσόνησο πριν λογαριαστούμε με τον Τούρκο»

Και παράλληλα έγιναν ήδη βαπτίσεις , δίνοντας νέα ονόματα βλ. στα Σκόπια

Το καλύτερο όμως φυτίλι στον κόσμο για ανατινάξεις το έχουν ιστορικά τα Βαλκάνια.

Διαβάζουμε το κάτωθι επίκαιρο
« Η διατήρηση της τεχνητής ύπαρξης εθνοτήτων στα δυτικά Βαλκάνια και εδαφικής οριοθέτησης δεν οδηγεί πουθενά. Θα δημιουργήσει εντάσεις, θα τροφοδοτήσει διάφορους ακραίους εθνικιστές και λαϊκίστες, θα συσσωρεύσει δυναμικό κρίσης, το οποίο είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Εν τω μεταξύ υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, οι οποίοι είναι οι πιο ενεργοί υποστηρικτές της δημιουργίας «εθνοκεντρικών κρατών», δηλαδή της «μεγάλης» Αλβανίας, της «μεγάλης» Σερβίας και της «μεγάλης» Κροατίας.» Απόσπασμα συνέντευξης του Ναυάρχου Δημητρίου Τσαιλά στο new-economy.gr https://www.analystsforchange.org/2019/03/blog-post_828.html
Το ανάβουμε λοιπόν το φυτίλι του δυναμίτη στα Βαλκάνια και προσμένουμε να πιάσουμε παράνομες ψαριές στο ΑΙΓΑΙΟ( βλ. ενεργειακά), παράλληλα δε να τσιμπήσει ο πλεονέκτης τούρκος , που αρέσκεται σε τέτοιους είδους πανηγύρια.
Να τι βιώνουμε σήμερα;
Στην Αλβανία να λειτουργούν τώρα στο φουλ οι μυστικές υπηρεσίες και οι πνευματικοί νόμοι. Ταραχές και διαδηλώσεις. Αύριο δεν ξέρει κανείς τι γίνεται.
Στην Σερβία ετοιμάζονται για επιστράτευση και ενισχύουν το εθνικό φρόνημα για τα περαιτέρω.
Η Γερμανία ανησυχεί σφόδρα και στην πρωτεύουσα Σκόπια δεν μπορούν να χαρούν την νέα ονομασία τους.
Η Βουλγαρία το σκέφτεται και κουνάει το κεφάλι της , λέγοντας που έμπλεξα με όλους αυτούς τους τρελούς ¨δεν έμενα καλύτερα με τον Ρώσο , όπως κάνει ο τούρκος σήμερα¨
Η Ελλάδα των « αδιάβαστων» μνημονίων που έστειλε δεκάδες συνανθρώπους μας « αδιάβαστους» τα τελευταία χρόνια ζει στο παροξυσμό των εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ ο τούρκος στήνει παραγάδια στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ και ρίχνει άγκυρες στην ΑΟΖ της Κύπρου.
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ μονολογεί « δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στα Βαλκάνια» και η χώρα του επιμένει να δώσει αφειδώς την διαστημική τεχνολογία των S-400 στο τούρκο , ταυτόχρονα δε ανέλαβε να προστατεύσει τον σουλτάνο από τον δυτικό κίνδυνο βλ. πιθανό πραξικόπημα.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τα ΣΤΕΝΑ δόθηκαν ως μελλοντική αντιπαροχή από τον Ερντογάν στο Ρώσο( βλ. διέλευση Turkish stream) κάτι που εξοργίζει τους δυτικούς που βιάζονται να καταργήσουν το μονοπώλιο του ρωσικού φ. α στην Ευρώπη.
Αν οι Ρώσοι καταλάβουν ότι χάνουν αυτά τα δικαιώματα τους είτε γιατί θα αλλάξει στρατόπεδο ο Ερντογάν, είτε γιατί παύσουν τον Σουλτάνο, τότε η φόρα με την οποία θα κατεβούν στα ΣΤΕΝΑ θα είναι ανάλογη των τελευταίων όπλων που ανέδειξαν και έκθεσαν πριν λίγο καιρό.
Σε όλο τον πλανήτη ψυχολόγοι αναλυτές- γεωπολιτικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Ερντογάν για να δούνε αν θα γείρει προς την Ανατολή ή την Δύση.
Την δουλεία όμως θα την κάνει το άναμμα του φυτιλιού στα Βαλκάνια( Αλβανία) . Εκεί θα ξεκινήσει το μεγάλο κακό και θα ολοκληρωθεί στα ΣΤΕΝΑ και την Κωνσταντινούπολη.
Δύσκολες μέρες ξημερώνουν για όλους .
Ως Έλληνες και Ελληνίδες βρεθήκαμε θεόγυμνοι στην μπόρα που ξέσπασε γιατί αφήσαμε να διαφεντεύουν τις ζωές μας ότι κανείς είχε άχρηστο στις αποθήκες του.
Να προσευχόμαστε το φυτίλι που άναψαν στα Βαλκάνια να μη μας κάψει, να περάσει ξυστά από τα Βόρεια σύνορα μας και να βρεθεί εκεί όπου το θέλουν δηλ. στα ΣΤΕΝΑ, αν και το τσουρούφλισμα δεν το γλυτώνουμε στο ΑΙΓΑΙΌ και στην Κύπρο.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους και ψηλά το κεφάλι.
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα αναδείξει την ΖΩΟΠΟΙΟ δύναμη της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ που φτιάχνει αυθεντικούς ήρωες και μάρτυρες.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post