ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για την φωτογραφία Γερμανών υπουργών στο Κίεβο! Αυτό δεν είναι ΠΟΛΕΜΟΣ είναι ΤΣΙΡΚΟ!!!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για την φωτογραφία Γερμανών υπουργών στο Κίεβο! Αυτό δεν είναι ΠΟΛΕΜΟΣ είναι ΤΣΙΡΚΟ!!!
Τον γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα…

Με την Ρωσία να μην επιχειρεί μαζική επίθεση κατά της Ουκρανίας, διαλύοντας το Κίεβο, καθώς στο Κρεμλίνο ενδιαφέρονται περισσότερο για την οικονομική καταστροφή των δυτικών οικονομιών, η ουκρανική πρωτεύουσα έχει μετατραπεί σε τόπο αναψυχής.

Δυσμενή σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία της υπουργού Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ (SPD) και του υπουργού Εργασίας Χουμπέρτους Χάιλ (SPD) να γελούν ανέμελοι κρατώντας ένα ποτήρι σεκτ κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Κίεβο της μεπόλεμης Ουκρανίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ!!!!!

Στην φωτογραφία, εκτός από τους δύο υπουργούς, εικονίζονται επίσης η Γερμανίδα πρεσβευτής στο Κίεβο, ‘Ανκα Φελντχούζεν και ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο, όλοι με ποτήρι στο χέρι και σε εύθυμη διάθεση. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.

«Λυπάμαι για την φωτογραφία, σίγουρα δεν ήταν η κατάλληλη. Η χαλαρή διάθεση είχε δημιουργηθεί επειδή η ζωή στους δρόμους, στην καθημερινή ζωή στο Κίεβο, έχει επιστρέψει αυτή την στιγμή στο φυσιολογικό», δήλωσε δήθεν η Φέζερ, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

 «Δεν θα το επαναλάμβανα, διότι το στιγμιότυπο εκφράζει κάτι ακατάλληλο για όσους έρχονται από το εξωτερικό. Στο τέλος όμως αντανακλά την καθημερινή ζωή στο Κίεβο», σημείωσε.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια για τη φωτογραφία ήταν πάντως ιδιαίτερα δηκτικά, με σχόλια για «πολεμικό τουρισμό», ενώ δημιουργήθηκε και hashtag #sekt (=σαμπάνια)!!!

Δείτε την περιβόητη φωτογραφία:

 

 

 

photo intime

Share this post