ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ-Παρωδία για τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Μητσοτάκη-ΕΥΠ κυκλοφορεί στην Ευρώπη

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ-Παρωδία για τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Μητσοτάκη-ΕΥΠ κυκλοφορεί στην Ευρώπη
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη…κρυφό καμάρι!

Ο “κονιορτός” των παρακολουθήσεων πολιτικών αλλά και απλών πολιτών (βλ. δημοσιογράφων) από το καθεστώς Μητσοτάκη δεν έχει κατακάτσει στην Ευρώπη.

Και μπορεί στην Ελλάδα τα εγχώρια ελεγχόμενα μέσα να περνάνε το θέμα στα “ψιλά”, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και στο εξωτερικό.

Ολλανδή ευρωβουλευτής για παρακολούθηση Σπίρτζη: «Το καπάκι άνοιξε – Δεν θα είναι η τελευταία αποκάλυψη»

Mε ένα χιουμοριστικό και καυστικό βίντεο η ιστοσελίδα Euractiv σατιρίζει τον διασυρμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το κακούργημα των υποκλοπών δείχνοντας μία χώρα στην οποία οι δημοσιογράφοι παρακολουθούνται ακόμα και μέσα στην… τουαλέτα!Γυρισμένο σε χώρους εργασίας του ειδησεογραφικού μέσου, το βίντεο παρουσιάζει το πώς Έλληνες δημοσιογράφοι παρακολουθούνται από την κυβέρνηση, σε κάθε τους στιγμή. Όταν γράφουν τα κείμενά τους, όταν οργανώνουν τις πληροφορίες τους, όταν μιλούν με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, ακόμη και όταν κάνουν ένα διάλειμμα για να πάνε στο μπάνιο!

Το βίντεο επί της ουσίας «σφάζει» με το «γάντι» την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά την διακύβέρνηση της οποίας η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα έχει πέσει στην 108η θέση πολύ πιο πίσω από πολλές αφρικανικές χώρες.

 

Μετά την σημερινή αποκάλυψη ότι είχε παγιδευτεί και το τηλέφωνο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Χριστού Σπίρτζη, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως είχε γίνει και με τα τηλέφωνα του Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουκάκη η ευρωβουλευτής Sophie in ‘t Veld και πρόεδρος της επιτροπής PEGA αιχμηρά έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter «Άλλη μια περίπτωση Έλληνα πολιτικού της αντιπολίτευσης που έγινε απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το λογισμικό του Predator».

«Αυτή, πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία αποκάλυψη. Το καπάκι άνοιξε» σχολίασε καυστικά η ευρωβουλευτής Sophie in ‘t Veld.

Κι όταν λέει «καπάκι» προφανώς αναφέρεται σε πολιτικό «οχετό».

Share this post