Οδεύουμε παγκοσμίως σε χαλάρωση των μέτρων περιορισμού…. (και λίγες σκέψεις)

Οδεύουμε παγκοσμίως σε χαλάρωση των μέτρων περιορισμού…. (και λίγες σκέψεις)
Γράφει ο Θάνος

Σίγουρα φίλοι μου έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι αργά και σταθερά κάποιες χώρες χαλαρώνουν τα μέτρα περιορισμού, με πρόσχημα την μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων, αλλά με ουσιαστική αιτία την προσπάθεια αποφυγής της πλήρους οικονομικής καταστροφής…

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά οι αδύνατες χώρες όπως η Ελλάδα, θα βρεθούν έρμαια των επικυρίαρχων οργανισμών και κρατών…
Μόλις οι ισχυρές χώρες αντιληφθούν ότι το πείραμα της Νέας Τάξης πλέον αρχίζει να τις καταστρέφει, θα διατάξουν σταδιακή άρση της καραντίνας…
Τα προϊόντα τους πρέπει να αρχίσουν να καταναλώνονται και από τους πολίτες των τρίτων χωρών…
Χώρες όπως η πατρίδα μας, όπου το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών είναι συντριπτικά υπέρ του πρώτου, πρέπει να αφήσουν τους πολίτες τους ελεύθερους να αρχίσουν και πάλι να καταναλώνουν τα προϊόντα των ισχυρών κρατών όπως π.χ. η Γερμανία…..
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μόλις λάβει αυστηρή εντολή από την Ε.Ε. ο ευρωπαϊστής Μητσοτάκης δεν θα υπακούσει να χαλαρώσει τα μέτρα;
Συμπατριώτες μου, για την άρση της καραντίνας θα κάνουν ότι τους πουν οι ξένοι ακόμα κι ο Τσιόδρας… (ο οποίος έχει ήδη δείξει μια έφεση σε όσα λέει εκείνος ο νεοταξικός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας- το λέμε χρόνια τώρα)
Θα τους πουν λοιπόν, “ξέρετε για οικονομικους λόγους και για να μην καταστραφούν ταυτόχρονα όλες οι οικονομίες της Δύσης (και θα εννοούν τις δικές τους των ισχυρών), αρχίστε να λέτε ότι περνάει η κρίση… μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι και άρα μπορούμε να χαλαρώσουμε….”
Δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που μας λένε τώρα…
Κι εννοείται ότι τα ΜΜΕ θα πάρουν αμέσως την γραμμή…
Ετσι κι αλλοιώς το πείραμα έπιασε…
Είδαν με ποιον τρόπο μπορούν να σπείρουν τον τρόμο παγκοσμίως…
Χρειάζονται 3 πράγματα… Ιός, Γιατροί και ΜΜΕ…. και μας κλείνουν στο σπίτι πανικόβλητους σε δευτερόλεπτα και για όσο γουστάρουν…
Και θα το επαναλαμβάνουν στο μέλλον σε τακτά χρονικά διαστήματα… εννοείται.
Ετσι με αυτό το πείραμά τους μπόρεσαν εύκολα να μας περάσουν (παραπλεύρως με τον τρόμο) παγκοσμίως τις ιδέες για την αχρήματη κοινωνία (διότι είναι μολυσμένα τα μετρητά), να μας περάσουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, να τα κάνουμε όλα από τον υπολογιστή ή το κινητό…. (οπότε περισσεύουν εκατομμύρια υπάλληλοι πλέον παγκοσμίως) και εντέλλει να προπαγανδίσουν και την Παγκόσμια διακυβέρνηση, καθώς όλοι κραυγάζουν ότι οι χώρες πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις…
Φυσικά αυτοί κάνουν τα σχέδιά τους κι ο Θεός τα δικά Του και η σούπα τουλάχιστον πάνω στο τελευταίο τους χάλασε, καθώς οι χώρες περιχαρακώθηκαν ακόμα περισσότερο εντός των συνόρων τους…
Οπως και να έχει μέσω του κυρίαρχου στόχου που ήταν ο παγκόσμιος τρόμος που εν πολλοίς πέτυχε, έχουμε και τις παράπλευρες νίκες τους όπως είπα παραπάνω, σε αχρήματη κοινωνία και φακελοποίηση της ζωής μας…
(Μην ξεχνάτε ότι πέραν της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εμφανίστηκαν σε μερικές χώρες drones να παρακολουθούν τον κόσμο!!! ή και εφαρμογές στα κινητά που να σε ενημερώνουν που βρίσκεται το πλησιέστερο κρούσμα κορωνοϊού!!!!)
Το θέμα είναι και στην νέα κατάσταση που θα επιδιώξουν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες να πετύχουν, δηλαδή τον σταδιακό περιορισμό των μέτρων, κάποιοι γιατροί κι επιστήμονες θα αντιδρούν λέγοντας ακόμα αυτό που σήμερα λέει μέχρι κι ο Τσιόδρας (ότι δηλαδή δεν πρέπει καθόλου να χαλαρώνουμε όσο κι αν βλέπουμε την πανδημία να μειώνεται) και τότε ΜΜΕ και ξεπουλημένοι γιατροί θα τους αποκαλούν εμπόδιο και αντιδραστικούς…
Να μου το θυμηθείτε ότι ανάμεσα στους ξεπουλημένους θα είναι δυστυχώς κι ο “στρατηγός” Τσιόδρας καθότι έχει αποδείξει ότι πάντα είναι με τον ΠΟΥ….
Μην σας διαφεύγει το γεγονός ότι προ 2 μηνών ο Τσιόδρας έλεγε τα εξής (από ΕΔΩ):
Λιγότερο επικίνδυνος είναι ο νέος κοροναϊός της Κίνας, από το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο της περιόδου 2002 – 2003 (SARS) και του αντίστοιχου συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) του 2012, τα οποία είχαν επίσης προκαλέσει κοροναϊοί.
 
Ο νέος κοροναϊός “2019 – nCoV”, που ξεκίνησε τη δράση του από το Wuhan της Κίνας, έχει μικρότερη μεταδοτικότητα και θνησιμότητα, ενώ αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
 
Τα παραπάνω αναφέρει στο Iatronet ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
 
Ο καθηγητής είναι καθησυχαστικός και επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση:
 
Κύριε καθηγητά, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου κοροναϊού;
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), πρόκειται για έναν νέο κοροναϊό, ο οποίος εμφανίζει χαμηλή μεταδοτικότητα και μειωμένη θνησιμότητα σε σχέση με τον SARS και MERS.
 
Γιατί εκτιμήθηκε αρχικά πως δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο;
 
Από τη μέχρι τώρα εικόνα, προκύπτει πως πρόκειται για έναν κοροναϊό, ο οποίος μεταδίδεται δύσκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η αρχική εκτίμηση του ΠΟΥ αποδίδεται στο ότι από τους 400 εργαζόμενους στις δομές Υγείας του Wuhan που ήρθαν σε επαφή με ασθενείς, δεν εμφάνισε κανείς συμπτώματα της νόσου.
Και θα μου πείτε αυτά του έλεγε ο ΠΟΥ, αυτά έλεγε κι αυτός…
Εμ, γι αυτό χθες ο τρελοΤράμπ που όμως δεν είναι όργανο της ΝΤΠ, σταμάτησε την επιχορήγηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ…. (δειτε ΕΔΩ)
Και για να μην έχουμε αμφιβολία του πως λειτουργεί η Νέα Τάξη αμέσως αντέδρασαν τα φερέφωνά της, ο ΟΗΕ και τύποι σαν τον Bill Gates (δείτε ΕΔΩ)
Κι εννοείται ότι θα ακολουθήσει ενορχηστρωμένη επίθεση από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ (και τα ελληνικά βέβαια)….
Αδέρφια μου σας εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί υγιείς το πρωτόγνωρο αυτό ΠΑΣΧΑ που ζούμε, το οποίο, τα όργανα της Νέας Τάξης στην πατρίδα μας, κατάφεραν να μας απαγορεύσουν να το περάσουμε με τους αγαπημένους μας, στις εκκλησιές μας…
Κράτος και διοίκηση της Εκκλησίας μας, δυστυχώς απαγόρευσαν τον εκκλησιασμό μας τις Αγιες μέρες, αλλά επέτρεψαν να πηγαίνουμε σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, τράπεζες, φαρμακεία κλπ σαν να μην τρέχει τίποτα και με μόνη την ατομική μας ευθύνη…
Στους Ιερούς μας ναούς όμως είμαστε άλλοι άνθρωποι και δεν έχουμε φαίνεται ατομική ευθύνη….
Ομως το σατανικό φετινό σχέδιο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί…
Απαγόρευσαν τις καμπάνες της ελπίδας μας, απαγόρευσαν τα μεγάφωνα των Εκκλησιών μας που θα γέμιζαν τον αέρα μας με ψαλμωδίες και τις καρδιές μας με αγαλίαση και εντέλλει απαγόρευσαν και το Αγιο Φως που άφησαν μέχρι και η εβραίοι να μας έρθει από το Ισραήλ!!!!!
Φαίνεται ότι ο ιός μεταδίδεται κι από αυτά…..
Στο τέλος κάποιοι Ιεράρχες έκλεισαν τελείως του Ιερούς Ναούς ακόμα και για τους Ιερείς!!!! (ΕΔΩ)
Και κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν παντελώς την Θ. Κοινωνία στους πιστούς ούτε καν έξω από τον Ναό(!!!), με εξαίρεση τους μελλοθάνατους και τους ίδιους τους Ιερείς!!!! (ΕΔΩ)
Ευτυχώς όμως, κάποιοι κληρικοί μας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αντιδρούν…
Το περίεργο είναι ότι πιστοί (βλέπε Τσιόδρας) και άπιστοι (βλέπε Χαρδαλιάς, Μητσοτάκης κλπ) μας έχουν πρήξει ότι αν μείνουμε μέσα, θα κάνουμε ΠΑΣΧΑ του χρόνου όλοι μαζί….
Πρώτον δεν ξέρουμε αν θα ζούμε του χρόνου….
Δεύτερον δεν ξέρουμε αν θα ζουν οι ηλικιωμένοι μας του χρόνου, που πάνε μέρα μέρα την ζωή τους….
Και τρίτον ποιος μας εγγυάται ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχει ξεσπάσει και πάλι πανδημία (με τον ίδιο, αν δεν έχει βρεθεί θεραπεία ή εμβόλιο ή άλλο νέο ιό) και δεν θα μας έχουν κλείσει -ακόμα πιο γρήγορα εννοείται- πάλι μέσα στα σπίτια μας….
Με αυτά τα γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να μας ταϊσουν κουτόχορτο…
Δεν νομίζω….
Ο τρόμος δεν θα μας νικήσει…. διότι ο τρόμος ΔΕΝ προέρχεται από τον Χριστό μας…
Προέρχεται από άλλον…
Αυτόν που διατάζει και ελέγχει κράτος και κάποιους από την διοίκηση της Εκκλησίας μας, αλλά όχι την ίδια την Εκκλησία μας….
Εμείς θα ψάλουμε:
Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας…
Εμείς το πιστεύουμε. Αυτοί όλοι όμως όχι…
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΥΓ. Δεν πρόλαβε ούτε το μελάνι της ανάρτησης να “στεγνώσει” και….
“Πιέζεται η κυβέρνηση από τις εξελίξεις σε Ευρώπη για έναρξη άρσης μέτρων”

Share this post