Οδηγούν τα παιδιά στα «σκλαβοπάζαρα» της Νέας Τάξης και τους «κλέβουν» τα καλοκαίρια για πάντα

Οδηγούν τα παιδιά στα «σκλαβοπάζαρα» της Νέας Τάξης και τους «κλέβουν» τα καλοκαίρια για πάντα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Την σκλαβιά, που προσπαθούν να επιβάλλουν, θα είναι χειρότερη ακόμη και από την σκλαβιά που υπήρξε στην αρχαία Βαβυλώνα ή στην Ρώμη της Αγίας Ρωμαϊκής Γερμανικής Αυτοκρατορίας, όπως ισχυρίζονται αυτοί που έχουν την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους. Η επιβολή τής απόλυτης σκλαβιάς είναι στα άμεσα σχέδιά τους, και καλύτεροι σκλάβοι θα είναι όχι μόνο αυτοί που δεν θα επαναστατούν ποτέ, αλλά αυτοί που δεν θα γνωρίζουν ότι υπάρχει επανάσταση. Οι άνθρωποι δεν θα διανοούνται να επαναστατήσουν διότι έτσι θα είναι εκπαιδευμένοι.

Για να έχει πλήρη επιτυχία το δόλιο έργο τους, έδωσαν μεγάλη σημασία στην προετοιμασία των ανθρώπων ώστε ν’ αποδεχθούν να γίνουν σκλάβοι χωρίς να το καταλάβουν. Και η προετοιμασία ξεκινάει από την εκπαίδευση. Γι αυτό πλέον και ηδονίζονται όταν μιλάνε για την εκπαίδευση των νέων βάσει εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Δεν μιλάνε για παιδεία. Την παιδεία την πέθαναν. Δεν θέλουν παιδευμένους ελεύθερους ανθρώπους, θέλουν εκπαιδευμένους είλωτες. Εκπαιδευμένα είναι και τα ζώα στο τσίρκο.

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε ειπώθηκαν σε Παιδιατρικό Συνέδριο το 1969. Πριν από μισόν αιώνα! Ειπώθηκαν σε Παιδιατρικό συνέδριο στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ την Κυριακή 20 Μαρτίου 1969 από τον Καθηγητή Παιδιατρικής Ρίτσαρντ Ντέι, ό οποίος ήταν Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή «Όρος Σινά» στην Νέα Υόρκη. Ο Καθηγητής εκείνος είχε δώσει κάποια στοιχεία για το πώς θα διαμορφωθούν οι καταστάσεις στην παιδεία ώστε να την καταντήσουν εκπαίδευση και οι άνθρωποι να γίνουν δούλοι.

Από τα λεγόμενα του Καθηγητού προκύπτει ότι η τροπή της παιδείας σε εκπαίδευση ξεκίνησε με την αλλαγή, δηλαδή την καταστροφή, της Κλασσικής Λογοτεχνίας. «Η αλλαγή αυτή, είπε, θα είναι ύπουλη αλλά και διακριτική. Αυτό θα γίνει με τέτοια εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια ώστε μόνο εάν μελετήσει κάποιος τα κλασσικά κείμενα λέξη προς λέξη θα μπορέσει να καταλάβει τις αλλαγές, οι οποίες θα έχουν ως σκοπό την ένταξη των παιδιών στο νέο σύστημα. Στην νέα Τάξη Πραγμάτων». Εφαρμόζουν εδώ οι νεοταξίτες μια βασική τους αρχή. «Οι λέξεις είναι όπλα».

Το ότι ο Καθηγητής ισχυριζόταν, είναι πεθαμένος τώρα, ότι με συνωμοτικό τρόπο θ’ αλλάξουν την κλασσική λογοτεχνία, αλλά και όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, αποδεικνύει ότι οι ίδιοι οι συνωμότες δημιούργησαν τους συνωμοσιολόγους, αλλά και καταλαβαίνουμε γιατί πολεμήθηκε η ελληνική γλώσσα με τόσο ανθελληνικό μίσος και λύσσα από όλες τις δημοκρατικές κυβερνήσεις της ανθελληνικής μεταπολιτεύσεως.

Σ’ εκείνο το Συνέδριο είχε πει ο Ντέι, ότι «η διάρκεια των φοιτήσεων σε όλα τα επίπεδα εκπαιδεύσεως θ’ αυξηθεί, αλλά ταυτοχρόνως οι φοιτούντες σ’ αυτά θα μαθαίνουν όλο και λιγότερα. Η φοίτηση στο σχολείο θα γίνει χαμένος χρόνος.

»Μόνο στα καλύτερα σχολεία, που θα είναι για καλύτερους ανθρώπους, θα μαθαίνουν περισσότερα».

Τα βλέπουμε και τα ζούμε όλ’ αυτά τώρα. Βλέπουμε πως κατάντησαν τα Δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων. Αλλά επόμενο είναι, όταν ρίχνουν τον σπόρο στον «αγρό του αίματος», ανάλογα θα είναι και τα βλαστάρια. Παράλληλα, βλέπουμε όλους αυτούς τους «καλούς ανθρώπους», που αποφοίτησαν από τα «καλά σχολεία», που κατέλαβαν «καλές» θέσεις, πόσο καλά εργάζονται για το καλό μας.

Είπε τότε ο Ντέι, ότι «στο μέλλον οι μαθητές θα πιέζονται να μαθαίνουν όλο και περισσότερα με τέτοιον όμως τρόπο που θ’ αλλάξει την ψυχολογία τους». Μιλάνε γι αλλαγή της ψυχολογίας των νέων ανθρώπων! Άρα μιλάνε για δημιουργία νέου τύπου ανθρώπων που θα έχει ως αποτέλεσμα μια νέου τύπου κοινωνία.

Ας δούμε τώρα αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας με την παράταση της σχολικής περιόδου και τις συνέπειές του. Ας δούμε αυτό το οποίο, ενώ φαίνεται ως τυχαίο, είχε προετοιμαστεί. Είχε πει τότε ο ίδιος Καθηγητής ότι «η σχολική περίοδος στο μέλλον θα επεκταθεί, με σκοπό οι καλοκαιρινές διακοπές να γίνουν κατάλοιπο του παρελθόντος». Το σχέδιο προϋπήρχε και προφανώς έφθασε η ώρα να υλοποιηθεί. Το ξαναγράφω για εμπέδωση. «Οι καλοκαιρινές διακοπές θα γίνουν κατάλοιπο του παρελθόντος».

Η παράταση της σχολικής χρονιάς όμως συμπαρασύρει, πέραν των φοιτώντων μαθητών- σπουδαστών, και τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, και όλους όσους επηρεάζονται από αυτούς. Και με βάση όλους αυτούς, επόμενο είναι να επηρεάζονται όλοι. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλουν να ξεχάσουν οι άνθρωποι τις καλοκαιρινές διακοπές και να τις μοιράζουν όλον τον χρόνο. Γι αυτό οι βόρειοι λαοί έλαβαν σκληρές διαταγές από τις κυβερνήσεις τους, που ψήφισαν, να μην ταξιδέψουν φέτος το καλοκαίρι εκτός των χωρών τους.

Παρατηρούμε ότι προεπιλεγμένοι υπουργοί εφαρμόζουν διαχρονικά ένα απάνθρωπο παλαιό σχέδιο με άψογα συντονισμένες ενέργειες. Οι ενέργειες αυτές είναι τέτοιες ώστε να μην καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τι συμβαίνει γύρω τους. Οι ίδιοι οι εμπνευστές του σχεδίου λένε ότι «θα φροντίσουμε να μην καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τι γίνεται γύρω τους». Τώρα βρήκαν δικαιολογία τον κορωνοϊό. Με τον κορωνοϊό, «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», «ο λύκος στην αντάρα χαίρεται», κλπ.

Είχε επίσης ειπωθεί τότε από τον Καθηγητή ότι «η εκπαίδευση θα λάβει τέτοια μορφή που θα πρέπει κάποιος από μικρός να επιλέξει ποιόν τομέα θ’ ακολουθήσει και παράλληλα θα του είναι αδύνατο αργότερα ν’ αλλάξει κλάδο, αλλά και για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειάζεται έγκριση». Απ’ ότι φαίνεται το «αδύνατο» δουλεύει καλύτερα.

Συνεχίζοντας ο Ντέι είχε πει ότι «τα εξυπνότερα παιδιά, αυτό που θα καταφέρουν στην ζωή τους θα είναι να μάθουν να επιβιώνουν υπό πίεση. Τίποτα παραπάνω. Όσοι δεν ενταχθούν στην Νέα Τάξη, για οποιονδήποτε λόγο, θα κρίνονται περιττοί και θα εξοντώνονται. Όλες αυτές οι συνθήκες πίεσης θα επιφέρουν στην νεολαία κατάχρηση οινοπνευματωδών ποτών και ναρκωτικών ενώ παράλληλα θα οδηγήσουν στην αύξηση των ψυχολογικών προβλημάτων άρα θα χρειάζονται όλο και περισσότερο την υποστήριξη ψυχολόγων και ψυχιάτρων και επομένως των ψυχοφαρμάκων».

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό που είπε πριν από λίγες ημέρες ο Μπιλ Γκέιτς, ότι δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής, έχει ειπωθεί πριν από 50 χρόνια. Ή με την Νέα Τάξη ή εξολόθρευση. Επίσης, θα εννοήσατε αγαπητοί αναγνώστες γιατί επιτρέπονται τα οινοπνευματώδη ποτά και τα ναρκωτικά, ενώ το τσιγάρο του οποίου η νικοτίνη καταπολεμά τον κορωνοϊό (σύμφωνα με έρευνες), απαγορεύεται.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα προέκυπτε, και όντως προέκυψε, πάντα σύμφωνα με τον Ντέι, είναι ότι «η εκπαίδευση θα γίνει εφ’ όρου ζωής. Όσο και να ηλικιώνεται ο άνθρωπος πρέπει να εκπαιδεύεται εργαζόμενος, ή να εργάζεται εκπαιδευόμενος. Η εκπαίδευσή του δεν θα σταματάει ποτέ. Όταν θα σταματήσει να εκπαιδεύεται σημαίνει ότι τότε γέρασε και πλέον θα μπορεί να του χορηγηθεί το χάπι της ευθανασίας».

Το προσέξατε; Δεν θα παίζει ρόλο η ηλικία για να θεωρείται κάποιος ηλικιωμένος ή όχι, αλλά θα θεωρείται ηλικιωμένος αυτός που θα σταματήσει να εκπαιδεύεται και να εργάζεται. Αν κάποιος είναι ηλικιωμένος ή όχι δεν θα προκύπτει με βάση την ημερομηνία γεννήσεώς του, αλλά βάσει του χρόνου που εκπαιδεύεται και εργάζεται. Άρα, ουδείς θα είναι συνταξιούχος στο μέλλον. Αυτό το κάνουν για να μην έχει χρόνο κάποιος ώστε να σκεφθεί ελεύθερα ούτε μία στιγμή. Επίσης, γι αυτό μιλάνε για την ευθανασία όλοι αυτοί οι καλοί άρχοντες που συμπονούν τους από κάτω τους. Ο άνθρωπος πρέπει να χάσει την ζωή του, και κυρίως την ψυχή του, χωρίς, επίσης ούτε μια στιγμή, να αισθανθεί το αίσθημα της ελευθερίας.

Είναι κοντά η εποχή που θα τα σκιάζει η φοβέρα και θα τα πλακώνει η σκλαβιά. Ο Θεός βοηθός.

Χρήστος Μαντζιάρης

Share this post