Οδοντίατρος με σύνδρομο παρενέργεια Παρέλυσε μετα τον 2ο εμβολιασμό της.Ημουν υγιέστατη!!!

Οδοντίατρος με σύνδρομο παρενέργεια Παρέλυσε μετα τον 2ο εμβολιασμό της.Ημουν υγιέστατη!!!

Η οδοντίατρος Δάφνη Κουντούρη που σύμφωνα με στοιχεία που δίνει απο το facebook είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης καταγγέλει δημόσια ότι ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε με Pfizer.Μαλιστα ηταν απο αυτες τις Γιατρούς που προέτρεπε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

Δεν μπορώ να δουλέψω ήμουν υγιέστατη οι ασθενείς μου έμειναν στο δρόμο. Απορώ ενώ ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί εμβολιασθέντες με παρόμοια προβλήματα..Eιμαι ΠΑΡΑΛΥΤΗ!!Μετα το 2ο εμβολιασμό μου με το σκεύασμα της pfizer  μου γεννησε  το σύνδρομο sjogren!!

Τωρα ξερω οτι υπάρχει διαδικασία απόκρυψης απο τις Φαρμακευτικές..”Έχω όλες τις λεπτομέρειες περί της πορείας της αυτοάνοσου νόησησης.Τα έχω καταθέσει στην ΕΟΦ και στην Pfizer…αλλα δεν ενδιαφέρονται..

Δείτε στην Φωτο την δημοσίευση της οδοντογιατρού πριν το εμβόλιο και μετα..Στο πριν προτρέπει να κανει ο πληθυσμός ενα πειραματικό εμβόλιο που δεν εχει καμια Νομική ευθύνη η Φαρμακευτική εταιρεία και η Κυβέρνηση που εκβιάζει για να το κάνεις…παρουσιάζοντας το ως εμβόλιο που σώζει ζωες!!!

Μετα η ιδια καταγγέλει οτι της γεννήθηκε το σύνδρομο sjogren και οτι εχασε τους ασθενεις της την εργασία της και παραπονιέται που δεν της απαντα η pfizer και την εχει γραψει…

Δυστυχώς θα χάσουμε Γιατρούς και αλλους πολίτες..Τρέχουν σαν τα πρόβατα στο μαντρί!!! Αλλη μια εξασφάλισε το Ταξιδι προς την “Ελευθερία’ του Μητσοτάκη.

Ας τα βλέπουν αυτα οι Γιατροί και οι πολίτες για να μην εχουν τα ιδια προβλήματα..αλλωστε εξιδεικευμένοι Γιτροί λένε για ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού και αναπηρίες που δεν θα γιατρεύονται…

amazonios.net

Share this post