Οι « Άγγελοι» της Ελλάδας ΔΕΝ άφησαν έως τώρα να γίνει σφαγή από τον ΚορονοΪό . Τώρα , γιατί αποσύρθηκαν ξαφνικά;

Οι « Άγγελοι» της Ελλάδας ΔΕΝ άφησαν έως τώρα να γίνει σφαγή από τον ΚορονοΪό . Τώρα , γιατί αποσύρθηκαν ξαφνικά;

Μήπως είδαν ότι οι ανά τη γη κυβερνώντες ρίχνουν την ευθύνη για την σφαγή στους λαούς που δεν πειθάρχησαν , που δεν είχαν φιλότιμο κτλ ;

Μήπως όλο αυτό , είναι μέρος ενός μεγάλου σχεδίου για το πέρασμα σε μια άλλη Εποχή στην ανθρωπότητα;

Ρώτησα , άργησαν αλλά , μου απάντησαν και πιστέψτε με ,ανατρίχιασα όσο ποτέ στην ζωή μου . Ανατρίχιασα γιατί ξέρω τι κρύβεται πίσω από το όνομα , «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» .Τι μου απάντησαν ;

«Αγαπητή φίλη, τα πρωτόκολλα μας δεν μας επιτρέπουν να σταθούμε εμπόδιο στο έργο του θεού που υλοποιείται στον παρόντα χρόνο χώρο . Η αποστολή μας ήταν να προστατέψουμε την εκλεκτή φυλή . Αυτή , θα ξαναδώσει το φως στην ανθρωπότητα . Δες ,θα υπάρξουν πολλά κοινά με τον κατακλυσμό του Νώε »

Στην αρχή μου φάνηκε ότι πάσχουν από μεγαλομανία και δε ξέρω και εγώ από τι άλλο . Όταν όμως έβαλα τα παρακάτω σε μια σειρά και διαπίστωσα συνέπεια με τις εξελίξεις στη μάχη με τον Ιό , άρχισα εγώ να αμφιβάλλω για την αντίληψή μου .

Στις 28 /2/2020 παρακινούν σε δραματικό τόνο την κυβέρνηση να λάβει απόλυτα μέτρα καραντίνας παντού για τη μη εξάπλωση του κορονοΪού . Δεν εισακούγονται .

Στις 3/3/2020 επισημοποιούν την «κυβέρνηση της κοινής γνώμης» και δίνουν την εικόνα ότι , αυτήν θ ακούει εφεξής ο λαός . Ήταν η περίοδο όπου , όλη η κοινωνία στήριζε την προσπάθεια φύλαξης των συνόρων , εδώ στον Έβρο . Η αίσθηση ότι οι κυβερνόντες αναγκαστικά υιοθετούσαν τις εξελίξεις , ήταν αισθητή .

Στις 10/3/2020 προειδοποιούν σχετικά με τον νέο κορονοΪό ότι : «1.300.000 μαθητές μπορούν να «σκοτώσουν » έως 100.000 της διπλανής πόρτας » Και επισημαίνουν ότι «Οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού- που φέρει την απόλυτη ευθύνη – αγγίζουν πλέον τα όρια του ενδεχόμενου δόλου αφού…» Ακολουθεί το κλείσιμο όλων των σχολείων και το πρώτο Σόκ .

Στις 12 Μαρτίου ¨εκβιάζει¨ με το επιχείρημα «Κλείστε τις τράπεζες και τις καφετέριες για να «κλείσουν» οι Εκκλησίες λόγω κορονοϊού . Σταματήστε την υποκρισία.» . Ακολουθεί το κλείσιμο όλων των καφετεριών και πολλά άλλα

Στις 13 Μαρτίου αναφέρουν . «ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναλαμβάνουμε, «χάθηκε η μπάλα » . Τι προτείνουμε για τον κορονοϊο σε Τράπεζες , καφετέριες ,Εκκλησία , ΜΜΜ κλπ» . Ξαφνικά , υποχωρεί το σφράγισμα όλων των Εκκλησιών που είχε δρομολογηθεί και το θέμα απασχολεί πολύ έντονα με την γνωστή κατάληξη

Την επομένη ημέρα αποκαλύπτουν «ΣΟΚ . Σε λάθος κατεύθυνση τα μέτρα για τον κοροναϊό. Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι . Δείτε γιατί και σωθείτε μόνοι σας » Ξαφνικά όλοι σχεδόν φορούν μάσκα και γάντια και εφαρμόζονται τα μέτρα που επισημαίνουν .

Στις 15/3/2020 δίνουν μια νέα κατεύθυνση στα μέτρα και μεταξύ αυτών , ζητάνε να εφαρμοστεί η Τηλεϊατρική «Πάρτε ΤΩΡΑ τα παρακάτω μέτρα για τη ζωή μας . Μην κάνετε το ίδιο λάθος , «θα σας ακυρώσουμε ». Δείτε τα !»

Πράγματι στις επόμενες ημέρες Πατούλης και Τζιτζικώστας ανακοινώνουν συστήματα τηλεϊατρικής για την αντιμετώπως του κορονοΪού πρωτοπορώντας σ όλη την Ευρώπη

Στις 16/3/2020 «εκβιάζει» με το επιχείρημα «ΕΚΤΑΚΤΟ .Θέλετε 600 νεκρούς μέσα Απριλίου ; Να συλλαμβάνονται όσοι κυκλοφορούν σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες κτλ , χωρίς Μάσκα και Γάντια , και όχι μόνο » Η παρέμβαση αυτή κατέγραψε αρχικά δυσφορία , λίγο μετά όμως έγινε απόλυτα αποδεκτή και η αστυνομία εμπλέκεται την εφαρμογή των μέτρων .

Στις 17/3/202ο επανέρχεται στο θέμα της τηλεϊατρικής «Θα το ξαναφωνάξουμε .Αναπτύξτε ΠΑΝΤΟΥ συστήματα τηλεϊατρικής. Μην αφήσετε τον κόσμο αβοήθητο στο σπίτι του »

Στις 18/3/2020 Προτείνει ένα μέτρο ζωτικής σημασίας για όλη την Ελλάδα που λίγο μετά θα απασχολήσει τους πάντες «. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ . Βάλτε σε καραντίνα αφίξεων όλες τις υγιείς περιοχές της Ελλάδας το επόμενο 8άωρο μόνοι σας . Δείτε τι έρχεται !»

Εδώ σταματάει να «δείχνει τις εξελίξεις », τον τρόπο και τα μέτρα . Η κυβέρνηση συνειδητοποιεί ότι , δεν μπορεί να επιβάλλει το μέτρο αυτό αφού , αφού κατά χιλιάδες σαν σε διακοπές ξεχύνονται σε νησιά και επαρχία , διασπείροντας τον Ιό .

Είχε προηγηθεί στις 19/3/2020 παρέμβαση με ένα τριπλό μήνυμα του Διοικητή της , που επισημαίνει κάτι τρομακτικό . Το ισχυρό ενδεχόμενο να πεθαίνουν στα Σπίτια αβοήθητοι από το κράτος , χιλιάδες συμπολίτες μας «Μήνυμα σοκ για τον ΚορονοΪό του Διοικητή μας»

Ένα έχω να πω . Ο θεός να μας βοηθήσει και να μας συγχωρέσει !!

Μένουμε σπίτι και προσευχόμαστε !

Μαίρη Γεωργιάδου , Θεσσαλονίκη

Share this post