Οι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν τα λεωφορεία σαν ταξί! Το «σκοτεινό» ΦΕΚ και το «μυστικό» που κρύβει

Οι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν τα λεωφορεία σαν ταξί! Το «σκοτεινό» ΦΕΚ και το «μυστικό» που κρύβει
Άδεια τα εμβολιαστικά κέντρα, ουρές για διαγνωστικό τεστ! Η κυβέρνηση εκδικείται, εκβιάζει, αλλά και ετοιμάζει άλλου είδους καταστάσεις…

Ραγδαία μείωση προσέλευσης στα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς ο κόσμος προτιμά την ταλαιπωρία, στην οποία τον υποβάλλει η κυβέρνηση, από το να κάνει το εμβόλιο, για το οποίο πλέον δεν ακούγονται απλά πολλά, αλλά υπάρχει εικόνα (ΕΔΩ).

 

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση, προκειμένου να εκβιάσει την κοινωνία ακόμα περισσότερο, ζητά rapid test και για τα λεωφορεία και όλα τα μέσα συγκοινωνίας, κάτι που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου.

Άρα λοιπόν δυσκολεύουν πλέον και τις μετακινήσεις για την δουλειά και όχι απλά τις μετακινήσεις με τρένα, πλοία ή αεροπλάνα.

Για να κυκλοφορείς με οποιοδήποτε συγκοινωνιακό μέσο μέσα στην πόλη, θα θέλεις RAPID TEST, 10 € δηλαδή, κάθε 48 ώρες. Επομένως οι εργαζόμενοι για να πάνε στην δουλειά τους θα χρειάζονται 3 με 4 RAPID TEST ανά εβδομάδα, οπότε 130 με 170€ το μήνα. Όποιος δεν το κάνει θα τιμωρείται πρόστιμο!!!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΦΕΚ η επιβίβαση ανεμβολίαστων επιβατών ηλικίας 12 ετών και άνω στα αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ (αστικά και υπεραστικά) επιτρέπεται εφόσον οι επιβάτες έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με την μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον προορισμό τους, είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον προορισμό τους.

ΑΦΕΝΟΣ, οι πολίτες εκβιάζονται για να σπεύσουν να βάλουν μέσα τους εμβόλια, αμφιβόλου αξίας, για να μην λήξουν, αν δεν έχουν ήδη λήξει, καθώς, όπως έχετε διαβάσει σε άρθρα του el.gr αποφασίζεται αυθαιρέτως η επιμήκυνση της διάρκειάς ζωής τους, ΑΦΕΤΕΡΟΥ εκπαιδεύονται πως θα πρέπει να έχουν κάτι που τους ζητάει η εξουσία (προσεχώς παγκόσμια), προκειμένου να μπαίνουν ακόμα και στα λεωφορεία για τις δουλειές τους. Αυτό είναι και το «σκοτεινό μυστικό» του ΦΕΚ που έδωσε χθες η κυβέρνηση, σαν τον κλέφτη μέσα στην νύχτα!!!

 

 

 

Share this post