ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.;;;;;;; ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ;;;;; ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ;;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.;;;;;;; ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ;;;;; ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ;;

Γράφει ο Ιωάννης  Λαμπρόπουλος

          Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες χρόνια πολλά.

          Η επίθεση των Σατανικών δυνάμεων στην Εκκλησία μας εφέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και μην ξεγελιέστε. Η επίθεση αυτή στοχεύει τους λίγους Ορθόδοξους Έλληνες που έχουν απομείνει. Και αυτούς τους βλέπετε. Είναι αυτοί που και τώρα με τις Εκκλησίες κλειστές, βρίσκουν τρόπο να πάνε να προσευχηθούν, να Εκκλησιαστούν και να Κοινωνήσουν.

          Όπως έγραψε ο Ιερομόναχος Ευθύμιος από την Καψάλα του αγίου Όρους:  «Οὔτε ὁ Διοκλητιανός, οὔτε οἱ Τοῦρκοι, οὔτε οἱ κομμουνιστές στήν Ρωσσία, οὔτε οἱ Γερμανοί στά χρόνια τῆς κατοχῆς κατάφεραν νά παύσουν τήν Θεία Λειτουργία καί τήν προσέλευση τῶν πιστῶν γιά τήν Θεία Κοινωνία».  

Σήμερα όμως αδελφοί μου, αντιμετωπίζουμε τον αντίχριστο και τους οπαδούς του, όπως μας προετοίμασαν γι’ αυτό οι πρόσφατοι άγιοι και οι φωτισμένοι γέροντες.  Και ο σημερινός ΔΙΩΓΜΟΣ των Χριστιανών που βασίζεται στην ΠΛΑΝΗ,  δίνει την ψευδαίσθηση της «ελευθερίας» και της «Δημοκρατίας», ενώ στην πράξη υποδουλώνει διά του φόβου και του τρόμου και την ατομική και την θρησκευτική ελευθερία.

Έτσι επιχειρείται σήμερα ο ΔΙΩΓΜΟΣ των Χριστιανών, αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά τι θα επιλέξουμε να κάνουμε εμείς. Διότι ο Χαρδαλιάς, η Κυβέρνηση αλλά και η Ιεράρχες της Εκκλησίας, έδειξαν ότι υπηρετούν τον αντίχριστο και όχι τους Χριστιανούς.

Αλλά αυτοί στην τελική Ιούδες και προδότες είναι, τον ΣΑΤΑΝΑ υπηρετούν και την «δουλειά» τους κάνουν.

Το ερώτημα είναι εμείς τι θα κάνουμε που έχουμε εγκαταλειφθεί από όλους στις ορέξεις των λύκων;;  Διότι με αυτό που θα κάνουμε από την ελεύθερη επιλογή μας, θα εξαρτηθεί αν θα έχουμε στο μέλλον την βοήθεια και την προστασία του Θεού, ή αν θα την έχουμε ξεπουλήσει στον διάβολο, αρνούμενοι τον Χριστό.

Και με αυτό που θα κάνουμε θα δώσουμε και την ΔΥΝΑΜΗ στον Θεό να επέμβει και να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στις δυνάμεις των αντιχρίστων, επειδή εκείνοι  επιτέθηκαν στα παιδιά Του.

Σήμερα λοιπόν το βράδυ της Αναστάσεως, ή θα επιλέξουμε να πάμε στον Χριστό και να ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ όπως κάθε χρόνο,  ή θα φοβηθούμε τις απαγορεύσεις και τα πρόστιμα με τα οποία οι αντίχριστοι θέλουν να μας κρατήσουν μακρυά από την Ανάσταση του Χριστού.

Ή θα «μείνεις σπίτι» και θα κάνεις  μία «διαφορετική Ανάσταση» όπως σου προπαγανδίζουν, που επί της ουσίας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΧΡΙΣΤΟΥ και αυτή είναι η αλήθεια.
Ή θα βάλεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και θα πας στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

Η επιλογή σαφώς είναι δική σου.  Όπως δικό σου θα είναι και το μέλλον,  που με την επιλογή σου θα διαγράψεις μπροστά σου.

Να μην ξεχνάμε ότι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ είναι ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ επάνω στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
Και οι Έλληνες μπορεί όλον τον χρόνο να μην είμαστε τόσο κοντά στην Εκκλησία του Χριστού, αλλά το 90% τιμούμε και εορτάζουμε έστω για 15 λεπτά, ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και το ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Οι αντίχριστοι που ΔΙΩΚΟΥΝ την Εκκλησία σήμερα, ξέρουν τι κάνουν.

Επιτρέπουν στους Ιερείς και τους Αρχιερείς να τελέσουν την ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,  αλλά απαγορεύουν στον λαό του Θεού να πάει και να Τον ΔΟΞΑΣΕΙ  ψάλλοντας το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

  Αν για τον Θεό ήταν το ίδιο και δεν είχε σημασία αν ο πιστός είναι στην Εκκλησία ή στο σπίτι του, να είσαστε βέβαιοι πως δεν θα υπήρχε η Εκκλησία. 

Η Εκκλησία όμως υπάρχει για να διαχωρίζει τους πιστούς από τους απίστους. Και να ισχύει η ελεύθερη επιλογή των ανθρώπων απέναντι στον Θεό, που όπως είπε: «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν».

Και σε όσα έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά και σε αυτά που έρχονται, ο Θεός είναι που θεραπεύει και προστατεύει τα παιδιά Του από κάθε κακό και από κάθε κακόβουλο διώκτη.
Ούτε η πολιτεία ούτε η επιστήμη σώζει εδώ και αιώνες τους Ορθόδοξους Έλληνες.
Ο Θεός έσωσε και σώζει τους Έλληνες και την Ελλάδα. 

Και η Εκκλησία του Θεού, υπάρχει ακριβώς για να ξέρει ο Θεός ποια είναι τα παιδιά Του, που αψηφούν τον διάβολο και τις απαγορεύσεις του,  γιατί αυτά  ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να είναι ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

Αυτοί που θα επιλέξουν τον Θεό, θα προστατευθούν από τον Θεό σε αυτά που έρχονται και κανείς δεν θα μπορεί να αναρωτηθεί, «γιατί εμάς Κύριε δεν μας προστατεύεις»; Διότι την εξουσία επάνω στους ανθρώπους την έχει η ο Θεός ή ο διάβολος, ανάλογα σε ποιον θα ΕΠΙΛΕΞΕΙ να την δώσει ό ίδιος ο άνθρωπος,
με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ επιλογή του.

Και όπως είπε ο Χριστός, «δεν μπορείτε να υπηρετείτε και τον Θεό και το μαμωνά-χρήμα».  


Και τώρα έχετε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, να επιλέξετε αν θα πάτε στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ το βράδυ όπως κάνατε τόσα χρόνια,
ή αν θα μετρήσει περισσότερο για σας το «πρόστιμο» αν σας πιάσουν στον δρόμο, που είναι ένα «φόβητρο» για τους λάτρεις του μαμωνά.

Όποιος βάλει το χρήμα πάνω από την Ανάσταση του Χριστού, αυτός θα «μείνει σπίτι» για να μην πληρώσει κανένα πρόστιμο.
Θα υπάρξουν όμως και αυτοί, που μπροστά στον ΧΡΙΣΤΟ δεν θα υπολογίσουν τον φόβο του «προστίμου».
Και θα πάνε στην Ανάσταση και θα ακούσουν τις καμπάνες της Αναστάσεως, θα ψάλλουν το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».  Και μετά θα ανοίξουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα από την Εκκλησία και θα δώσουν το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ στους πιστούς που θα είναι εκεί.  Και αυτοί θα γυρίσουν σπίτι τους, ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ την ΠΟΡΤΑ του σπιτιού και θα αποκτήσουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΘΕΟΥ.

Μπορεί να μην μοιράζουν φέτος το άγιον Φως οι αντίχριστοι, αλλά όλοι οι ιεροί Ναοί έχουν από πέρυσι.
Και όλους αυτούς τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ ιερείς και Αρχιερείς που κράτησαν τον πιστό λαό του ΘΕΟΥ έξω από τις Εκκλησίες, αφήστε και θα τους αναλάβει ο ΘΕΟΣ και θα τους λυπηθείτε σε λίγο.

 Αν όμως δεν υπήρχαν πιστοί στον Χριστό,
να περιμένουν και να διαμαρτύρονται έξω από τον ΚΛΕΙΣΤΟ ιερό Ναό,
τότε αυτοί οι ΑΝΑΞΙΟΙ θα ήταν «εντάξει» απέναντι στον Θεό, διότι θα έλεγαν: «εμείς δεν βλέπουμε κανένα πιστό να περιμένει και να διαμαρτύρεται.   Οπότε μην κατηγορείς εμάς Θεέ, αφού όλα τα παιδιά σου Σε ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ διότι έβαλαν το «πρόστιμο» πάνω από Εσένα».

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ. «όστις θέλει» σου είπε και σε άφησε ελεύθερο.

Ο αντίχριστος σου βάζει διλήμματα, φόβο, τρόμο και απαγορεύσεις στερώντας σου την ελευθερία.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
ΕΣΥ ΘΑ ΙΕΡΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ και ΚΑΛΟ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ.  
(για όσους βάζουν πάνω απ’ όλα  ΧΡΙΣΤΟ και Ελληνική ΠΑΡΑΔΟΣΗ).

Υ.Γ.  Οι απαγορεύσεις που βάζουν, όπως βλέπετε ισχύουν μόνο για τους πιστούς που θέλουν να πάνε στις  Εκκλησίες και όχι για τους ιερείς και τους ψάλτες που θα τελέσουν την ακολουθία της Αναστάσεως, ούτε για τους φούρνους τα ζαχαροπλαστεία τα βενζινάδικα κ.λ.π.
Όλα αποβλέπουν στο να σε κρατήσουν μακρυά ΜΟΝΟ από την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Λες να ενδιαφέρονται για το ….καλό σου;
Να θυμάσαι: Στην επίθεση των αντίχριστων που δεχόμαστε, ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.


ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟ 1999 ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΗ Η ΣΕΡΒΙΑ
ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ….

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ ΤΟ …. “ΠΡΟΣΤΙΜΟ”;;;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Share this post