ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΦΤΑΡ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ..

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΦΤΑΡ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ..

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

          Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Δεν πρέπει καταρχήν να λησμονούμε ένα βασικό δεδομένο, διότι αν το λησμονήσουμε τότε ΧΑΘΗΚΑΜΕ.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι όλες οι Κυβερνήσεις της Ελλάδος μετά το 2010,  στράφηκαν ΟΛΕΣ κατά των εθνικών συμφερόντων μας, άλλες πιο «καλυμμένα» και άλλες εντελώς απροκάλυπτα, όπως η ξεφτιλοπαρέα των  Συριζαίων.

          Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά με πιο καλυμμένο και πιο υποκριτικό τρόπο.

          Και θα το εξηγήσουμε αναλύοντας όλα τα γεγονότα που έχουμε μπροστά μας.

          ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΙΚΗΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ  με τον τρόπο της «Μαύρης» αδελφότητας, δηλαδή ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ αλλά με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ μέσω προδοσίας της Ελληνικής Κυβέρνησης που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εμείς είμαστε εδώ για να αποκαλύψουμε την προδοσία και να την καταλάβουν  οι Έλληνες, γιατί στην αυριανή συνδιάσκεψη παίζονται πολλά και είναι όλα κατά της Ελλάδος.

         

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

          Έβαλαν  καταρχήν τις ΝΟΜΙΜΕΣ Κυβερνήσεις Τουρκίας και Λιβύης να υπογράψουν μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμφωνία, που εξαφανίζει Ελληνική Κυριαρχία.

          Λέτε πως ο Ερντογάν και ο Σάρατζ, δεν γνωρίζουν το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας;;  Μα δεν φυτεύουν κρεμμύδια οι άνθρωποι,  κράτος κυβερνάνε.
Οπότε γιατί λέτε να υπέγραψαν  αυτήν την παράνομη συμφωνία;

Δεν ήξεραν ότι είναι παράνομη;

Εγώ λέω ήξεραν, αλλά  αυτό διατάχθηκαν να κάνουν από την «Μαύρη» αδελφότητα, με στόχο ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, με την συνεργασία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

          Τι κίνδυνος λέτε να υπάρχει για την ΝΟΜΙΜΗ Ελλάδα, από την διεθνώς ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης;

          Μα φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.  Αλίμονο αν κινδύνευαν τα κράτη από κάθε τρελό γείτονα, που αποφασίζει και διατάζει πως αυτή η θάλασσα είναι δική του επειδή έτσι αποφάσισε. Τέτοιες τρέλες,  μόνο με ΠΟΛΕΜΟ  υποστηρίζονται  και δεν έχουν κανένα μέλλον εν καιρώ ΕΙΡΗΝΗΣ , με ισχύουσα ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ…..

          Οπότε τι μπορεί να περιμένει να κερδίσει από αυτό η Τουρκία χωρίς πόλεμο,  πέρα από τον Διεθνή περίγελο;

          Όπως είπα αυτό είναι σχέδιο της «Μαύρης» αδελφότητας  για να κατακτά ΧΩΡΙΣ  ΠΟΛΕΜΟ εθνική Κυριαρχία και το δοκιμάζουν στην Ελλάδα.

          Αυτά που γράφω δεν θα τα δείτε πουθενά στον κόσμο, γι’ αυτό κρατήστε τα .

Αν διαβάσατε το προηγούμενο άρθρο που αναλύει τα σχέδια της «Μαύρης» και της «Λευκής» αδελφότητας, θα διαβάσατε ότι τα σχέδια της  «Μαύρης»   ζητούν την ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.   Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται  τις «ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ» ενέργειες από τους εμπλεκόμενους.

Οι Τούρκοι έκαναν την ενέργεια  που έπρεπε και ας ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Τώρα αν η Ελλάδα από την πλευρά της  κάνει τις  ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που προβλέπονται, η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη και θα γίνει διεθνής ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕι αυτα που πρέπει, τότε τι λέτε να γίνει;

Τότε θα χάσει η Ελλάδα  σε ενδεχόμενο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και θα το έχει κάνει  ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

Είναι τόσο προδότες ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας,  που αν δεν είχαμε επέμβει εμείς εδώ,  θα είχαμε χάσει την Νότια Ελληνική θάλασσα και με απόφαση του ΟΗΕ από τον Δεκέμβρη του 2019, αλλά με έγκαιρη επέμβαση το αποτρέψαμε,  διότι αποκαλύψαμε την επιχειρούμενη προδοσία  και αναγκάσαμε την Κυβέρνηση να στείλει τις επιστολές που έπρεπε στον ΟΗΕ,  όταν είδαμε ότι η Τουρκία είχε κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει για να νομιμοποιήσει την Παράνομη συμφωνία 

και η Ελλάδα δεν είχε κάνει τίποτα.

Η ψευτο-συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης  υπογράφτηκε στις 27 και ανακοινώθηκε από την Τουρκία στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Μέσα στις επόμενες 10 μέρες,  ο Ερντογάν έχει περάσει την συμφωνία από την Τουρκική εθνοσυνέλευση η οποία την ενέκρινε και την έχει στείλει για  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ…

https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/199856/erntogan-h-symfonia-mas-me-ti-livyi-estali-ston-ohe

Έχει πάει 9 Δεκεμβρίου και η ελληνική Κυβέρνηση πέρα από φωνές και γενικούς αναθεματισμούς για την άκυρη συμφωνία,  δεν έχει κάνει ΑΠΌΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,  ενώ ο ΟΗΕ θα συνεδριάσει μετά από δύο μέρες στις 11 Δεκεμβρίου για  να αποφασίσει για την συμφωνία  της Τουρκίας.

Η Ελλάδα δεν έκανε ούτε διάβημα διαμαρτυρίας σε Τουρκία και Λιβύη που είναι το ΠΡΩΤΟ που κάνει μία Κυβέρνηση.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν είχε κάνει ΤΙΠΟΤΑ και σε δύο μέρες ο ΟΗΕ χωρίς να έχει μπροστά του καμία Ελληνική διαμαρτυρία για την Τουρκική συμφωνία,  θα έβγαζε απόφαση και θα ΕΠΙΚΥΡΩΝΕ την ΣΥΜΦΩΝΙΑ , αφού δεν θα  υπήρχαν αντιρρήσεις από την Ελλάδα.

Και μετά οι προδότες εδώ μέσα και τα  «παπαγαλάκια» τους θα αναθεμάτιζαν τον «πουλημένο» ΟΗΕ που μας «έριξε».

Εμείς  λοιπόν που είχαμε πληροφορίες για το σχέδιο, δημοσιεύσαμε στις 9 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα ένα άρθρο και καταγγείλαμε όλη αυτήν την προδοσία που πήγαιναν να κάνουν εδω και το έστειλα και σε πολλά μπλοκ εντός και εκτός Ελλάδος. https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2707622319257971&id=979084458778441&__tn__=K-R

Στις 10 το βράδυ βγήκε ανακοίνωση από το υπουργείο εξωτερικών ότι θα στείλουν δύο επιστολές στον ΟΗΕ  και την επόμενη μέρα  10 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος έδειξε στον φακό τις επιστολές .

https://www.protothema.gr/politics/article/953970/petsas-steilame-epistoles-ston-oie-gia-tin-akuri-kai-kakopisti-sumfonia-tourkias-livuis/?fbclid=IwAR2V_AQDdVhFV1KsXNKYAUFweetAnJR4Lfgmc3fZFzHuctOp36HbDNo8YqQ

Τους αναγκάσαμε λοιπόν να στείλουν την παραμονή  της συνεδρίασης του ΟΗΕ τις επιστολές, αλλά δεν τις συνόδευσαν με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, δηλαδή αντίγραφα των Συνθηκών που καθορίζουν την ελληνικότητα των Δωδεκανήσων και καθορίζουν και τα θαλάσσια σύνορα, που συμπεριλαμβάνουν και το σύμπλεγμα του Καστελόριζου,

και ελλείψει των αποδεικτικών στοιχείων  και του διαβήματος που δεν είχαμε κάνει,

ο ΟΗΕ εξέτασε την διακρατική συμφωνία Τουρκίας Λιβύης και τις αντιρρήσεις της Ελλάδος, χωρίς όμως κανένα αποδεικτικό στοιχείο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Οι Τούρκοι, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ αποδεικτικά στοιχεία  για να υποστηρίξουν με αυτά την συμφωνία τους. Και εμείς που ΕΙΧΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ, οπότε ο ΟΗΕ δεν μπορούσε να πάρει θέση ούτε υπέρ του ενός ούτε υπέρ του άλλου, και είπε ….«βρείτε τα».

Αποφύγαμε τότε τα χειρότερα, αλλά δεν κερδίσαμε και την υπόθεση όπως θα μπορούσαμε  και τώρα ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας  ψάχνουν  να προδώσουν  με άλλο τρόπο, για να πάνε και να χάσουν στην ΧΑΓΗ.

          ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ

Καταρχήν οι ενέργειες του Μητσοτάκη και του Δένδια να βάλουν την Ελλάδα “σφήνα” και να την εμπλέξουν στα εσωτερικά και τον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης, είναι πρωτόγνωρες και εντελώς ασυνήθιστες για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος , όπως την ξέρουμε από χρόνια.

          Ανεξάρτητα από το ποια αντιμαχόμενη πλευρά έχει περισσότερο δίκιο ή άδικο, δεν είχε καμία δουλειά η Ελλάδα να πάει και να εμπλακεί μέσα στον εμφύλιο πόλεμο της τριτοκοσμικής Λιβύης.

          Είδαμε επίσης και άλλη μία ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ και  ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ενέργεια του Μητσοτάκη,  που και αυτή είναι πρωτόγνωρη για την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Τον είδαμε να κάνει δηλώσεις από τις ΗΠΑ και να λέει: « η χώρα στηρίζει την απόφαση της Ουάσινγκτον να δολοφονήσει τον Κασέμ Σουλεϊμανί».

ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που ένας Έλληνας Πρωθυπουργός δεν καταδικάζει, αλλά ταυτίζεται και ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό και ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ την χώρα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Από πότε «κύριε» Μητσοτάκη η Ελλάδα ταυτίζεται με ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και με δολοφονικές ενέργειες από ΌΠΟΥ και αν προέρχονται;;;

Τι επιδιώκετε «κύριε» Μητσοτάκη; Να στρέψετε το μένος των Ιρανών και των Σιιτών Μουσουλμάνων κατά της Ελλάδος;;;;;;;;

          Εν ονόματι ποιας χώρας μιλάτε «κυριε» Μητσοτάκη;;

Της φιλειρηνικής και πάντοτε αποστασιοποιημένης από τέτοιες ενέργειες Ελλάδος, ή εν ονόματι του ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΟΥ  και ΜΙΣΗΤΟΥ  με τις ίδιες δολοφονικές ενέργειες  ΙΣΡΑΗΛ , από το οποίο ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ;;;;

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Ήδη με αυτήν την δήλωση, έχει προκύψει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ διπλωματικό επεισόδιο με το Ιράν το οποίο και έκανε άμεσα ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να το κρύψει η Κυβέρνηση από τους Έλληνες.

Αυτές οι  πρωτόγνωρες για την Ελλάδα ενέργειες, δεν είναι τυχαίες  ΑΛΛΆ ΣΚΟΠΙΜΕΣ και στόχο έχουν να εμπλέξουν σε αιματηρά επεισόδια, όχι φυσικά τον Μητσοτάκη, αλλά τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όπως και την δολοφονική ενέργεια του Τράμπ, δεν την πλήρωσε φυσικά ο ίδιος που καλοτρώει και καλοπερνάει, αλλά την πλήρωσαν τα παιδιά των Αμερικανών που σκοτώθηκαν στο Ιράκ, από τους πυραύλους του Ιράν.

           Όλες αυτές οι ενέργειες του Μητσοτάκη είναι σκόπιμα προδοτικές κατά της Ελλάδος  και δεν πρόκειται για «λανθασμένες πολιτικές εκτιμήσεις».

Δεν στηρίζεις «κατά λάθος» δολοφόνους, ούτε συνομιλείς επίσημα σαν κράτος,  με εκτός νόμου αντάρτες και τους καλείς και σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ….!!!

          Αυτές είναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κατά της Ελλάδος και βάζουν  το «βούτυρο»  που χρειάζεται στο ψωμί των εχθρών μας,  που θα αποφασίσουν για την τύχη της  Τουρκο-Λιβυκής «συμφωνίας»… ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …!!

          ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ;;

          Την Ελλάδα δεν την κάλεσαν , διότι ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΧΑΦΤΑΡ,  την πετάει ΕΞΩ από την συζήτηση των ΝΟΜΙΜΩΝ Κυβερνήσεων.

Στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης η Κυβέρνηση δεν έπρεπε να αναμειχθεί καθόλου, πολύ δε περισσότερο, να ταυτίσει τις θέσεις της με τον ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ αντάρτη Χάφταρ.

Αυτές οι ενέργειες  δεν γίνονται απο βλάκες πολιτικούς, αλλά από προδότες.  Και απαξιώνουν αυτόματα όλα τα Ελληνικά Δίκαια, διότι δεν είναι δυνατόν να μην παρουσιάζεις στον ΟΗΕ τις αποδείξεις των ΔΙΚΑΙΩΝ σου και να περιμένεις  να βρεις το δίκιο σου,  από έναν παράνομο αντάρτη, …….. όοοοοοταν   θα πάρει με τα όπλα την Κυβέρνηση….!!!!!!

Αυτά,  μπορεί να γίνονται μεταξύ Κυβερνήσεων και ανταρτών  στην ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ , αλλά δεν μπορεί να γίνονται από κράτη μέλη της  Ευρωπαϊκής Ένωσης…, εκτός αν υπάρχει “ειδικός” …. σκοπός…!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ;;;;

Με αντάρτες και με Κυβερνήσεις που ταυτίζονται με αυτούς, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ οι νόμιμες Κυβερνήσεις των κρατών… Είδατε  ποτέ επίσημες συνομιλίες με συμμετοχή αντάρτικων ομάδων; 

Και ο Ερντογάν αν σας διαφεύγει, έκανε συμφωνία με την ΕΠΙΣΗΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από την Ε.Ε. Κυβέρνηση της Λιβύης,  ενώ ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας, έκαναν συμφωνία με τον ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ αντάρτη Στρατηγό Χάφταρ.

Από τον ΑΝΤΑΡΤΗ περιμένει να βρει το δίκιο της η ΕΛΛΑΔΑ;;;;

Καταλάβατε τώρα το ΘΕΑΤΡΟ που παίχτηκε με την «ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» του ΑΝΤΑΡΤΗ στο Μέγαρο Μαξίμου;;;;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ ως Κυβέρνηση που ταυτίστηκε ΕΠΙΣΗΜΑ με αντάρτες  και έτσι μπήκε ΕΠΙΣΗΜΩΣ …..στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Υπό τέτοιες συνθήκες, οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ της «Μαύρης» αδελφότητας, που θα αποφασίσουν χωρίς την Ελλάδα,  για την παράνομη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, θα την παραπέμψουν στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της ΧΑΓΗΣ.

Και το Δικαστήριο της ΧΑΓΗΣ  δεν πρόκειται να δικαιώσει φυσικά  την Ελλάδα  που ταυτίζεται με παράνομους αντάρτες, αλλά θα δικαιώσει την Τουρκία που έχει συμφωνήσει με την ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση

ΈΤΣΙ  θα χάσει η ΕΛΛΑΔΑ με ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ το Καστελόριζο και τα Κυριαρχικά δικαιώματά της, με απόφαση από το Δικαστήριο της ΧΑΓΗΣ.

Και θέλουν να τα τρέξουν ταχύτατα και στο «μπαμ-μπάμ».

Έτσι ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ την Ελλάδα ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας, με αυτές τις  πρωτόγνωρες ενέργειες «ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»…

Δεν είμαι ο μόνος στον κόσμο που γνωρίζω τα σχέδια  προδοσίας τους,  αλλά είμαι ο μόνος στον κόσμο που τα δημοσιεύω για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες  και αυτό τους αναγκάζει να ψάχνουν για άλλα σχέδια.

Την πρώτη φορά ήθελαν να προδώσουν την Ελλάδα με τον  ΟΗΕ,  γι’ αυτό δεν έστελναν τίποτα,

Τώρα  ταυτίζονται με τους αντάρτες  και βγάζουν την Ελλάδα από τις συνομιλίες, για να  ΧΑΣΟΥΜΕ το Καστελόριζο ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ.

ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ , από τους οργανωτές της «Μαύρης»….

Άντε να δω τώρα τι άλλο θα σκεφτούν για να προδώσουν την Ελλάδα…..και εδώ είμαστε εμείς να το αποκαλύψουμε στους Έλληνες…

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

Giannislampropoulos99@gmai.com

https://armagedon2020.blogspot.com/2

Share this post