Οι εντολές που πήραν για να εκτελέσουν «ψεκασμένοι» ηγετίσκοι

Οι εντολές που πήραν για να εκτελέσουν «ψεκασμένοι» ηγετίσκοι

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Έχουν δοθεί εκτελεστικές εντολές, όχι απλές εντολές, αλλά διαταγές, στους διορισμένους μέσω εκλογών, ηγετίσκους διαφόρων «μπανανιών» πρωτοκοσμικών χωρών να τις εφαρμόσουν. Να τις εφαρμόσουν δια της σταδιακής μεταλλάξεως των ιδεολογιών, που τις μεταλλάσουν οι ίδιοι που τις δημιούργησαν, με σκοπό οι λαοί μέσα στην πολιτική ανεμοζάλη να μην μπορούν ν’ αντιδράσουν.

Την δικτατορία στον πλανήτη την εδραιώνει πλέον η αφανής δομή που ονόμασαν με τον γενικό χαρακτηρισμό «ιδιωτικός τομέας». Όταν διαπίστωσαν ότι με τις ιδεολογίες που έφθασαν στο όριό τους και δεν γίνεται τίποτα περαιτέρω, ειδικά τώρα που παρακμάζουν λόγω της τεχνολογίας, ενεργοποίησαν τον ιδιωτικό τομέα να συνεχίζει το έργο των παγκοσμιοοποιητών.

Οι ηγετικές οικογένειες ή συνομοταξίες εξουσίας του πλανήτη παραμένουν ίδιες όπως πάντα. Αυτοί που ήταν παλαιότερα βασιλιάδες έγιναν Πρόεδροι Δημοκρατιών και Πρωθυπουργοί και τώρα οι ίδιοι είναι οι μέτοχοι και οι ιδιοκτήτες των εταιρειών. Υπάρχουν μόνο εννοιολογικές διαφορές των προσώπων της εξουσίας στην πορεία προς την Νέα Τάξη. Η τακτική και ο σκοπός παραμένουν ίδια.

Αυτό που λέμε «αριστερά» δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν τα πράγματα βάσει της οποίας πρέπει να εδραιωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Από την άλλη, «δεξιά» είναι μια συγκαλυμμένη «αριστερά» ώστε μέσω του υποθετικού αυτού διπόλου να πορεύονται οι λαοί εν υπνώσει προς τον γκρεμό. Τόσο η «αριστερά» όσο και η «δεξιά» είναι εφευρέσεις του σιωνιστικού ιουδαϊσμού τις οποίες δημιουργήθηκαν και τις έδωσαν ορισμένα χαρακτηριστικά για να εξυπηρετούν τα σχέδια του.

Ο σιωνισμός, ο Καπιταλισμός, ο Μαρξισμός, ο Ιλλουνιμισμός και ο Κουμμουνισμός πηγάζουν από την ίδια πηγή, όχι μόνο ιδεολογικώς αλλά και γεωγραφικώς. Η πηγή αυτή ευρίσκεται στην Βαυαρία ή Βαβαρία γραφόταν παλαιότερα (ίσως γι αυτό επαλείφθηκε το «ρ» ανάμεσα από τα δύο «βα»), όπως μας πληροφορεί η Ιστορία. Οι δε ιδρυτές αυτών των –ισμών έχουν Ασκεναζείμ ρίζες. Άρειοι δηλαδή, και όχι κακομοίρηδες Σεφεραδήτες.

Ο γραφικός σιωνιστής Ρότσιλντ ήταν γερμανός από την Βαυαρία, ο Μάρξ το ίδιο και μέλος της ίδιας οικογενείας, ο Βαϊσχάουπτ που ίδρυσε τους Ιλλουμινάτι,ήταν από την Βαυαρία επίσης και συνδεόταν με τους Ρότσιλντ. Ο Βαϊσχάουπτ ευφήρε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοζόταν η Νέα Τάξη, ο Μάρξ τον έκανε θεωρεία, και ο καπιταλιστής Ρότσιλντ πληρώνει και συντονίζει την παγκόσμια αυτή επιχέιρηση.

Ο Μάρξ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν είναι μαρξιστής διότι προφανώς το έργο του δεν τον αντιπροσώπευε καθόσον εξυπηρετούσε συμφέροντα, δεν έδωσε κανένα όνομα στους ακολούθους της ιδεολογίας του. Οι πρώτοι οπαδοί της θεωρίας του Μάρξ δεν ονομάζοντο ούτε κομμουνιστές, ούτε μαρξιστές. Ονομάζοντο, «Σπαρτακιστές». Αυτό το έκαναν για να τιμήσουν τον Βάισπχαουπτ ο οποίος υπήρξε ο εμπνευστής του Μάρξ και είχε πάρει τον τίτλο «Σπάρτακος» στην ιεραρχία των Ιλλουμινάτι. Οι Σπαρτακιστές κατόπιν έγιναν κομμουνιστές, διότι το «Σπαρτακιστές» φανέρωνε πολλές αλήθειες. Γι αυτό όλοι οι ιδεολόγοι αν θέλουν να είναι σωστοί θα πρέπει να ψάχνουν τα γεγονότα εν τη γεννέσει τους καθότι εκεί κρύβονται πολλές αλήθειες.

Όλοι αυτοί οι σιωνιστο-ιλλουμι-κομμουνιστοτέτοιοι είναι μια ομάδα. Αυτή η ομάδα με προεξάρχοντες τους πεφωτισμένους εμπνευστές τους, έδωσαν κάποιες διαταγές στις κυβερνήσεις για να τις εκτελέσουν με οποιοδήποτε κόστος. Επειδή όπως προανέφερα οι ιδεολογίες σχεδόν παρήλθαν, συνεχείζει το έργο τους ο «ιδιωτικός τομέας» και αυτό φαίνεται από το ότι τόσο λίγοι «επιχειρηματίες» θέλουν να τα πάρουν όλο τον πλούτο των ανθρώπων.

Μερικές από τις διαταγές που δόθηκαν στις Κυβερνήσεις είναι οι εξής, από τις οποίες κάποιες έγιαν, κάποιες ευρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης και κάποιες άλλες έπονται. Διαβάστε για να γνωρίζετε:

Εκτελεστική Διαταγή (Ε.Δ.) με α/α 10990: Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει όλες τις μεταφορές καθώς και τον έλεγχο των λιμανιών και των αεροδρομίων.

Ε.Δ. με α/α 10995: Η κυβέρνηση να λάβει υπό τον έλεγχό της κάθε επικοινωνία και τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Ε.Δ. με α/α 10997: Η κυβέρνηση να αναλάβει όλη την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, τα καύσιμα και ορυκτά. (Καταλαβαίνεται φαντάζομαι τώρα γιατί τα πετρέλαια «φύτρωσαν» στο Αιγαίο μετά την εκχώρηση της χώρας στους μισούντες μας δανειστές).

Ε.Δ. με α/α 10998: (Αυτή είναι προέκταση της 10990) Η κυβέρνηση να κατάσχει όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτικών αυτοκινήτων, φορτηγών και κάθε είδους οχημάτων και να έχει υπό τον πλήρη έλεγχό της όλες τις οδούς. (Οδοί αυτοκινήτων, λιμένες αέρος – θαλάσσης και πλωτές οδούς).

Ε.Δ. με α/α 10999: Η κυβέρνηση να αναλάβει όλους τους πόρους τροφίμων και τα αγροκτήματα. (Ήδη αποφασίσθηκε ότι από το 2030 οι αγρότες θα απαγορεύεται να καλλιεργούν τα χωράφια τους. Ο Στουρνάρας που υπέγραψε ξέρει περισσότερα).
Ε.Δ. με α/α 11001: Η κυβέρνηση να θέσει υπό τον έλεγχό της όλη την Υγεία, Παιδεία, Εκπαίδευση και των Υπηρεσιών Προνοίας.

Ε.Δ. με α/α11002: Όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι (Αυτό που λένε πολλοί «τσιπάρισμα».)
Ε.Δ. με α/α 11004: Η κυβέρνηση να αναλάβει να υλοποιήσει νέο στεγαστικό πρόγραμμα για τον πληθυσμό και να ορισθούν νέες περιοχές στις οποίες θα εγκατασταθούν οι άνθρωποι και παράλληλα θα εγκαταλειφθούν κάποιες άλλες κατοικήσιμες περιοχές. (Εννοούν ότι τα χωριά θα τα καταργήσουν!)

Ε.Δ. με α/α 11005: Υπό κυβερνητικό έλεγχο να υπαχθούν όλες οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

Ε.Δ. με α/α 11921: (Αυτή η Διαταγή αφορά αυτά που έρχονται, αναφέρεται κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά θα αφορά και τις υπόλοιπες χώρες) Η κυβέρνηση να δημιουργήσει Υπηρεσίες αντιμετωπίσεως εκτάκτων αναγκών, να σχεδιάσει και να καθιερώσει ελεγκτικούς μηχανισμούς παραγωγής και διανομής ενέργειας (Γι αυτό βάσει μνημονίων άλλος είναι ο τομές παραγωγής ρεύματος από την ΔΕΗ και άλλος ο τομέας μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος), τρόπο πληρωμής (νέων) μισθών, να δίνει πιστώσεις και ανάλογη ρευστότητα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών. Η κυβέρνηση να φροντίσει να προστατεύσει κυβερνητικά στελέχη από δολοφονίες καθώς και πολιτικές ή στρατιωτικές εγκαταστάσεις από δολιοφθορές ή επίθεση από αντιφρονούντες.

Ε.Δ. με α/α 11310: Περιληπτικά ν’ αναφερθεί εδώ ότι η διαταγή αυτή αφορά την προεργασία της κυβέρνησης να θωρακίσει τις επικείμενες αλλαγές με ανάλογο νομικό πλαίσιο.

Ε.Δ. με α/α 12656: Αποδίδεται περιληπτικά και αυτή η διαταγή. Η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί ηλεκτρονικά τους πολίτες, να περιορίσει την κυκλοφορία τους, και να απομονώσει ομάδες πολιτών ή και να σφραγισθούν τα σύνορα.
Φυσικά η δικαιολογία πολλών περί δημοκρατίας και δημοκρατικών δικαιωμάτων σε μια κοινωνία είναι αστεία όλ’ αυτά για τους εμπνευστές παγκοσμιοποιητές. Διότι παγκοσμιοποιητές, εκτός των άλλων, είναι και βαθύτατα αντιδημοκράτες. Και ενώ αυτοί είναι βαθύτατα αντιδημοκράτες, έπεισαν τα γκόιμ ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι η δημοκρατία.

Τα «πιστεύω» τους και τις ιδέες τους τις έχουν γραμμένες στα κείμενά τους ενδεικτικά θ’ αναφέρω κάποιες απ’ αυτές, οι οποίες είναι πολύ σωστές ασχέτως αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. «Ο καπιταλισμός είναι η βρωμιά του κομμουνισμού (WB4443)», «Μέσω της δημοκρατίας τα εγκλήματα της πολιτικής γίνονται νόμιμα (10211)», «Τις μεγαλύτερες αδικίες θα τις βρείτε στην δημοκρατία (10287)», «Δημοκρατία είναι ο αντικατοπρισμός της κοινωνίας (10365)», «Ισότητα στην δημοκρατία σημαίνει μάταιες ελπίδες (10218)», «Στην πολιτική, το κοντινότερο της δημοκρατίας είναι η δικτατορία (10243)», «Δημοκρατία είναι το μακιγιάζ το οποίο οι υπηρέτες της πολιτικής βάζουν κάθε μέρα στο ζαρωμένο πρόσωπο της ανομίας (10210)» και το καλύτερο, «Αναρχία, είναι η δημοκρατία που έχασε το αίμα τής δικτατορίας από τις φλέβες της (10403)».

Έτσι λειτουργεί αυτή την στιγμή το πολιτικό σύστημα σε όλες τις χώρες. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα μας με τα πιο αναξιόπιστα ΜΜΕ του κόσμου! Οι Κυβερνήσεις είναι συντονισμένες με οδηγίες που παίρνουν από τους γνωστούς αγνώστους παγκοσμιοποιητές. Ο συντονισμός αυτός είναι λεπτομερώς προσχεδιασμένος και υλοποιείται χωρίς δικαίωμα παραμικρής παρεκβολής. Πρέπει να επιτύχουν με κάθε τρόπο.

Κλείνοντας, ένα ρητό του Βίσμαρκ αντικατοπτρίζει πλήρως τους πολιτικούς και την τωρινή πολιτική κατάσταση αν και υπήρξε και ο ίδιος πολιτικός. Είπε ότι, «τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν που τα ταΐζει». Είπε γενικώς τα «σκυλιά», δεν ξεχώρισε τα σκυλιά του «σαλονιού» από τα «κοπρόσκυλα».

ΧρήστοςΜαντζιάρης

Share this post