Οι Επόμενες Γενιές Δεν Θα Εξετάσουν Αν #Έμεινεςσπίτι Ή Όχι…!!!

Οι Επόμενες Γενιές Δεν Θα Εξετάσουν Αν #Έμεινεςσπίτι Ή Όχι…!!!

Δεν θα εξετάσουν αν βάραγες το κατσαρόλι η αν έπαιζες μουσική από το μπαλκόνι για να το βγάζει βίντεο ο γείτονας.

Θα εξετάσουν γιατί επέτρεψες η χώρα σου να μπει σε καραντίνα.!!

Θα εξετάσουν φίλε celebrity όλα όσα έγιναν στην Ελλάδα, όχι κάτω από την μύτη σου αλλά μπροστά στα μάτια σου…την ώρα που εσύ δεν μίλαγες…..που δεν αντιδρούσες  ενώ είχες και την δύναμη μέσα από τους χιλιάδες ακολούθους σου να μιλήσεις.

Θα εξετάσουν αν αποδέχτηκες στη συνείδηση σου τα γρανάζια που θέριζαν την χώρα…αν τα προώθησες ή ακόμη και αν τα υπερασπίστηκες….:

1)Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

2) Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

3)Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

4)Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην “Αγία και Μεγάλη” Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

5) Καταργήστε τις παρελάσεις Υπερηφάνειας 

Θα εξετάσουν τι πήγε στραβά και μια σύγχρονη εποχή, θαύμα για μερικούς, 4η βιομηχανική επανάσταση για κάποιους άλλους, την έριξε κάτι που δεν φαινόταν με γυμνό μάτι παρα μόνο με το μικροσκόπιο.

Αυτά και αλλά πολλά θα σχολιάζουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τις επόμενες γενιές να ζήσουν κάτι παρόμοιο με την δικη μας την γενιά.

Εκαναν την καραντίνα hastang…… #μένουμεσπίτι λένε. !!

Γιατί;

Γιατί δεν έκανες hastang τα παραπάνω άρρωστα νομοσχέδια που πέρασαν στα σχολεία μας, στα παιδια μας για να μην φτασουμε ως εδω;;;;

Ειλικρινά ρε παιδιά σιχάθηκα την υποκρισία μερικών εκεί έξω και ειδικά εκείνων  που είχαν την δυναμη να αλλαξουν την ελληνική ιστορια

Και εγώ τα χάλια μου εχω, δεν το παίζω καλύτερος, αλλά δεν επιτρέπεται μετα από τόσα χρόνια μνημόνια και τραγωδίες, να συνεχίζουμε να παίζουμε κρυφτούλι με την νέα εποχή.

Να συνεχίζει να μας κοροϊδεύει ένα hashtag  ή μια ανάρτηση..!!!!.

Δεν καταλαβαίνουν ότι το σύστημα είναι τόσο πονηρό και έξυπνο που μπορεί αν το βολεύει να μας ενώσει για λίγο και μετα από μερικές ώρες και αφού πάρει αυτό που θέλει να μας διχάσει.

Γιατί;

Γιατί δεν συμφωνούμε στα βασικά.

Και η μία καταστροφή θα έρχεται πίσω από την άλλη… μέχρι να συμφωνήσουμε όλοι.

Τα παραπάνω γρανάζια δεν είναι επινόηση δική μου.

Τα παραπάνω γρανάζια πατάνε στις αξίες της χώρας,  που σαν Έλληνες και σαν Χριστιανοί θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτα.

Δεν είναι όμως για όλους μας, δυστυχώς.

Εχω πολλά να πω, αλλά δεν υπάρχει η όρεξη.

Οφείλω όμως να καταθέσω στην αγάπη σας κάτι:

Αυτό που έγινε τώρα στην Ελλάδα, επειδή ο χρόνος είναι ο μεγάλος συντονιστής, και επειδή μέσα εκεί δεν κάνουν το απόλυτο κουμάντο αυτοί που μας κλείνουν ραντεβού με τα δύσκολα, και επειδή υπάρχει ένας σχεδιασμός που δεν μπορούμε να πούμε ανοιχτά…αυτό που γίνεται με τον ιό έχει…… άλλη όψη!!!.

Με βάση τα δεδομένα που δεν γίνεται να δείξω και να αποδείξω, έχει ήδη ξεκινήσει η απελευθέρωση της χώρας μας. Αν και δεν χρειάζεται να το πούμε, όσοι είμαστε εδώ νομίζω το βλέπουμε.

Επειδή λοιπόν έχουμε δύσκολα ραντεβού μπροστά μας…εχω την εικόνα  ότι αυτή η καραντίνα θα οδηγήσει πολύ κόσμο στις επαρχίες, μιας και οι δουλείες.. τα καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα κλπ., θα κλείσουν… για παραπάνω από 14 ημέρες.

Αυτός ο κόσμος που θα πάει προσωρινά στις επαρχίες, ίσως να μην είναι και τόσο προσωρινό…και θα φροντίσει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, να φτιάξει το χωράφι του, το σπιτικό του, τα ζώα του κλπ. και αυτά τα δύσκολα ραντεβού πολλούς θα τους βρουν εκεί.

Έτσι θα στηρίξουν και τούς υπολοίπους που δεν θα μπορέσουν να φύγουν εγκαίρως από τα αστικά κέντρα.

Οπότε, όποιος έχει την δυνατότητα, να πάρει όλα τα μέτρα που του συστήνει το υπουργείο υγείας και ας πάει στην επαρχία. Και ας μείνει εκεί σε καραντίνα.

Καραντίνα στο χωράφι….στον κήπο… στα προϊόντα του…. στο ψάρεμα του…και προσοχή στην επαφή με τα ζώα διότι ακόμη δεν ξέρουμε αν μπορεί να μεταφερθεί η γρίπη σε αυτά.

Οπότε και κλείνοντας, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια ας το πούμε προστασία στην χώρα μας, που κάθε κακό που θα φυτεύουν στον χρόνο, αυτό σε λίγο θα ξεριζώνεται ή άλλος θα σκάβει και Άλλος θα φυτεύει.

Αυτή η καραντίνα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα δύσκολα ραντεβού σε πολύ λίγο, είναι μια τεράστια ευκαιρία για τις επαρχίες, να γίνουν μονάδες παραγωγής που θα ενισχύσουν πολύ κόσμο τις ώρες εκείνες!!

Είναι το πιο αισιόδοξο άρθρο που εχω γράψει μέχρι σήμερα, τουλάχιστον έτσι νιώθω.

Όσο για τις εκκλησίες, κάποιες τις έκλεισαν, είχαμε πει ότι θα το έκαναν,  προσπαθούν να μας αφήσουν μακριά από τις άμυνες μας…τώρα…στην πιο πνευματική και ισχυρή ενεργειακά περίοδο του έτους… γιατί στα δύσκολα μας θέλουν εκτός εκκλησίας…!

Και σιγά σιγά, από αύριο και έπειτα,  θα αρχίσουν οι επιθέσεις σε ναούς και πιστούς.

Θα μου πεις έχει αρχίσει ήδη…όντως υπάρχουν βεβηλώσεις ναών, επιθέσεις με συνθήματα…μας ας περιμένουμε λίγο γιατί δεν τα έχουμε δει όλα.

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post