Οι κορυφαίες δέκα ιστορίες προφητειών της Βίβλου για το 2020.

Οι κορυφαίες δέκα ιστορίες προφητειών της Βίβλου για το 2020.

1) Η παρακμή της Αμερικής. Στην Αγία Γραφή δεν υπάρχει πραγματικά δύναμη στο τέλος του χρόνου, εκτός από μια Αναγεννημένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στην οποία θα εδρεύει ο Αντίχριστος. Έτσι, οι παρατηρητές της προφητείας γνώριζαν πάντα ότι η Αμερική πρέπει να υποχωρήσει. Φέτος, είδαμε τον καπιταλισμό να δέχεται επίθεση και τον σοσιαλισμό και την παγκοσμιοποίηση. Μερικοί προοδευτικοί αλλά απατηλοί πολιτικοί ηγέτες χαιρετίζουν ακόμη και τον μαρξισμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών στην ομάδα του Μπάιντεν.

 

 

2) Η άνοδος της ανομίας, της αναρχίας και του πνεύματος του Αντίχριστου. Βλέπουμε ανεξέλεγκτη ανομία στο Κατά Ματθαίον 24 και σε τμήματα της Αποκάλυψης, αν και το πλαίσιο και των δύο είναι η Θλίψη. Έτσι, για άλλη μια φορά, βλέπουμε τα γεγονότα της Θλίψης να έχουν μεγάλη σκιά στην Εκκλησιαστική Εποχή. Εδώ στην Αμερική, κυριολεκτικά «όλη η κόλαση ξεσπά» και η Δημοκρατία μας και το κράτος δικαίου διαλύονται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας! Στη ρίζα αυτού είναι το πνεύμα του Αντίχριστου.

 

3) Οι ειρηνευτικές προσπάθειες στη Μέση Ανατολή. Μπορούμε να συζητήσουμε την πρακτικότητα αυτών των γεγονότων και πρέπει η Αμερική και η Ευρώπη να εισβάλουν ακόμη και στο Ισραήλ με ειρηνευτικές προσπάθειες; Παρ ‘όλα αυτά, θέτουν το στάδιο για ειρηνευτικές συμφωνίες που προτείνει ο Αντίχριστος. Και, το έτος δεν έχει τελειώσει, οπότε ενδέχεται να γίνουν περισσότερες ειρηνευτικές προσπάθειες πριν από το τέλος του έτους. Όμως, μου θυμίζουν τα στοιχειώδη λόγια στον Ιερεμία 6:14: «Λέγοντας ειρήνη, ειρήνη, όταν δεν υπάρχει ειρήνη».

4) Αυξάνοντας τις επιθέσεις στους χριστιανούς, τον χριστιανισμό, τις εκκλησίες κ.λπ. Χάρη στο Covid-19, οι εκκλησίες και ο χριστιανισμός γενικά, έγιναν σοβαρές ενοχλήσεις το 2020. Οι εκκλησίες έκλεισαν ή περιθωριοποιήθηκαν από τον Μάρτιο. Οι Χριστιανοί στην Αμερική παρενοχλήθηκαν και μάλιστα συνελήφθησαν επειδή ήθελαν απλώς να ασκήσουν την πίστη τους και να συναντηθούν για λατρεία. Οι πιστοί στη Μέση Ανατολή και την Αφρική σφαγιάστηκαν κατά χιλιάδες. Ο Ιησούς είπε ότι έρχεται μια μέρα που θα μας μισούσαν για το όνομά Του (Ματθ. 10:22).

5) Αυξανόμενη αποστασία και λύκοι μεταξύ του κοπαδιού. Το υγιές βιβλικό κήρυγμα εξασθενεί με την άνοδο της αγάπης για εμπειρία, συναίσθημα και αβάσιμο δόγμα. Υπάρχει ακόμη και η αγάπη για το «δόγμα των δαιμόνων» (Α Τιμόθεο 4: 1). Η Νέα Αποστολική Μεταρρύθμιση συνεχίζει να αυξάνεται. Μια νέα, αλλά πολύ ψεύτικη διδασκαλία τόσο σε εκκλησίες όσο και σε σεμινάρια, είναι η Μαρξιστική Κριτική Φυλή Θεωρία. Ταυτόχρονα, η προφητεία της Βίβλου εξαφανίστηκε από τους περισσότερους άμβωνες, καθώς και η υποστήριξη για το Ισραήλ.

6) Πόνους γέννησης πριν από τη θλίψη. Οι χειρότεροι πόνοι γέννησης είναι στη Δυστυχία, αλλά βλέπουμε μια παράσταση αυτών των φρικαλέων τώρα στην Εκκλησιαστική Εποχή. Οι φυσικές καταστροφές είναι πρωτοφανείς παγκοσμίως. Η καταστροφή είναι θλιβερή για να παρακολουθήσετε και τα δεινά είναι ανείπωτα. Αυτό θα αυξηθεί σε τέτοιο επίπεδο στη Θλίψη, ώστε αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μικρό σε σύγκριση με αυτό που θα γίνει στη συνέχεια. Αλλά η σκηνή ξαναβρίσκεται. Όλη η γη βρίσκεται σε στεναχώρια.

7) Η συνεχιζόμενη και ταχεία παρακμή του πολιτισμού. Παντού το κακό λέγεται καλό (Ησαΐας 5:20). Γιορτάζεται η εκτροπή. Το Netflix φάνηκε να τιμά την παιδεραστία με τη λειτουργία και την ταινία “Cuties”. Η Καλιφόρνια ψήφισε νομοθεσία υπέρ της παιδεραστίας, καταργώντας την κακοποίηση για σεξ με ανηλίκους Ο σημερινός χαρακτήρας της ανθρωπότητας περιγράφεται στους Ρωμαίους 1 και 2 και στον Τιμόθεο 3 – και όλα προβλέπονται για την τελική γενιά. Ο βάλτος της Washington DC είναι πιο σκοτεινός από ποτέ!

8) Η άνοδος της ισχυρής αυταπάτης. Τόσο μεγάλη αυταπάτη εμφανίστηκε το 2020, είναι ανυπολόγιστη. Ποιό άτομο σκέφτεται και θέλει να καταργηθεί όλη η αστυνομία; Ή πιστεύει ότι η Αμερική είναι ρατσιστικό έθνος; Ή καταστρέφει την οικονομία από έναν ιό; Ή οι νέοι του πιστεύουν ότι το Ολοκαύτωμα είναι μύθος; Οι Θεσσαλονικείς στο κεφ. 2 προτείνουν ότι μια τέτοια αυταπάτη αποστέλλεται επειδή δεν υπάρχει αγάπη για την αλήθεια. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να πέσουν στα ψέματα του Αντίχριστου.

9) Ένα κράτος επιτήρησης Covid-19 (84) επιδεινώθηκε και προετοιμασία για τη Νέα Τάξη πραγμάτων.
Η κυβερνητική εισβολή και η «ανίχνευση επαφών» αφθονούν το 2020. Οι άνθρωποι έπρεπε ακόμη και να «εγγραφούν» στην εκκλησία για να μπορέσουν να εντοπιστούν. Οι γραμμές στόχου για τη χαλάρωση των κυβερνητικών περιορισμών, κλειδώματα, καραντίνες, ακόμη και μάσκες προσώπου, συνέχισαν να αλλάζουν. Είναι σαφές ότι η κοινωνία προετοιμάζεται για τον Αντίχριστο εδώ το 2020. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ρομπότ που έχουν υποστεί πλύση μυαλού. Πολλοί φοβούνται τον φόβο.
10) Η λαχτάρα για έναν Σωτήρα. Με τον κόσμο σε κατάσταση κατάρρευσης, εκατομμύρια αναζητούν έναν μόνο υπεράνθρωπο για να φέρει πίσω την ειρήνη και την ευημερία. Περιμένει στα φτερά! Οι περισσότεροι απέρριψαν τον Ιησού Χριστό. Θα ενθαρρύνουν για μια σύντομη σεζόν για τον Αντίχριστο.
Αυτή είναι η σύντομη λίστα με εξέχοντα γεγονότα το 2020 που έχουν σημασία στο τέλος του χρόνου! Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια θλιβερή λίστα, αλλά προαναγγέλλει ένα επικείμενο συμβάν που πολλοί πιστοί λαχταρούσαν – την επιστροφή του Βασιλιά των Βασιλέων. Θα μπορούσε ακόμη και σήμερα.
Παρακολουθήστε το Great Re-Set το 2021. Πρόσφατα, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab είπε ότι εργάζονται σε εμφυτεύσιμα τσιπ που μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις μας. Εάν νομίζετε ότι τα πράγματα θα «επανέλθουν στο φυσιολογικό» το 2021, ξανασκεφτείτε το.
Έτσι, υπάρχει μεγαλύτερη αβεβαιότητα, καθώς ακόμη και τα αποτελέσματα των εκλογών 2020 παραμένουν σε ισορροπία. Ο Θεός μας ξυπνά, προσπαθώντας να μας ξυπνήσει για να κοιτάξουμε. Εάν κάτι έχει αποδειχθεί ως εγγύηση το 2020, είναι ότι αυτός ο κόσμος εξασθενεί και δεν είναι το σπίτι μας. Όμως, οι πιστοί έχουν ένα ένδοξο μέλλον που μας περιμένει.
Αρχικά δημοσιεύθηκε στα Olive Tree Ministries – αναδημοσιεύτηκε με άδεια.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SKY WATCH : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post