Οι Μυστικές Βάσεις των Ερπετοειδών Βαθιά Κάτω από την Επιφάνεια της Γης

Οι Μυστικές Βάσεις των Ερπετοειδών Βαθιά Κάτω από την Επιφάνεια της Γης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο John Rhodes, είναι ερευνητής και αναλυτής περίεργων καταστάσεων και φαινομένων, αλλά έγινε γνωστός μέσα από διαλέξεις και τηλεοπτικές εκπομπές για τις θεωρίες του περί των ερπετοειδών.

Υποστηρίζει ότι έχει μεγάλη γνώση των Μυστικών Υπόγειων Βάσεων και των προηγμένων τεχνολογιών διάνοιξης σηράγγων που χρησιμοποιούνται.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ισχυρισμούς του σε μία παρουσίαση, μας δίνει μια σαφή εικόνα για τη μυστική κυβέρνηση και τους «αλλοδαπούς» που υπάρχουν κάτω από τα πόδια μας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ο John θα μας πει για την πρώιμη ιστορία της κατασκευής σήραγγας κάτω από το Λος Άντζελες και του South Bay, σε σχέση με την αεροδιαστημική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μετά, μετέφεραν τις πιο ευαίσθητες εγκαταστάσεις τους κάτω από το έδαφος, μερικές φορές κάτω από τις περιφραγμένες κοινότητες όπου οι επιχειρήσεις στεγάζουν τους επιστήμονες τους.

Ο Rhodes θα μας πει τι λένε οι Χόπι για τους «Ανθρώπους-Σαύρες» και τους «Ανθρώπους-Μυρμήγκια», οι οποίοι λένε ότι εμφανίζονται όταν ο κόσμος πρόκειται να δεχτεί μία κάθαρση σε περιόδους που κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας άλλος.

Επιπλέον, ο John Rhodes παρουσιάζει το μήνυμα «Όλα είναι Φως» του Reptoids 64, το οποίο αποκαλύφθηκε σε μια ομάδα ανθρώπων από νοήμονες εξωγήινους.

Πρόκειται για ένα «κλειδί» που η αποκρυπτογράφηση του μηνύματος οδήγησε τον John Rhodes να διερευνήσει μια αρχαία και μυστική αριθμητική αλληλουχία, η οποία συναντάται στο σκάκι και, παράλληλα, στη ρίζα πολλών βιολογικών μορφών που βρίσκονται στη φύση, οι οποίες είναι βαθιά ενσωματωμένες στον πυρήνα των τεχνολογιών της ψηφιακής εποχής.

Μήπως κάποιοι νοήμονες πολιτισμοί από αλλού μας εισάγουν σε αυτή τη βαθιά σημαντική μαθηματική ακολουθία; Αν ναι, με ποιο σκοπό;

Άραγε, θα μπορούσαν οι σήραγγες κάτω από το Λος Άντζελες να είναι επεκτάσεις πρώιμων κινεζικών σηράγγων, ή μέρος ενός δικτύου που μπορεί να είχε κατασκευαστεί από ερπετόμορφους ανθρώπους, σύμφωνα με τους μύθους και τους θρύλους των Ινδιάνων Χόπι;

Και, τέλος, θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του John Rhodes να έχουν μία κάποια υπόσταση ή είναι μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας χωρίς καμία βάση;

Δείτε την παρουσίαση που κάνει ο John Rhodes στο βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα και αναλυτικότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Underworld Reptilian Caverns That Exist Deep Beneath The Earths Surface

diadrastika.com

Share this post