ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Πρωθυπουργός στην “ελεύθερη – αυτόνομη” Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη;

Προπομπός υπήρξε ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Προχθές η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες, αναφέρθηκε σε αποσπάσματα της συνεντεύξεως που είχε παραχωρήσει στην Κρήτη ο Γάλλος οικονομολόγος καθηγητής Σερζ Λατούς το 2011! Ο “λαγός” της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης Σερζ Λατούς μεταξύ των άλλων είχε ισχυριστεί πως:
«Οι Κρητικοί πρέπει να διεκδικήσουν την πολιτική τους αυτονομία.
Είναι δυνατόν, διότι υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Όχι την ανεξαρτησία τους, αλλά την αυτονομία τους, σε όσο πιο ευρεία κλίμακα γίνεται, ίσως, χωρίς να πρέπει να φύγουμε από το ευρώ, να δημιουργήσουμε ένα τοπικό νόμισμα, ένα κρητικό νόμισμα, ένα παράλληλο νόμισμα, όπως ήδη αυτό υπάρχει σε πολλά κράτη»!
Η πρόσφατη επίκληση του Αλέξη Τσίπρα στην “ολιγαρκή αφθονία” στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες και η παλαιότερη λαγνεία του για το συγγραφικό έργο του “λαγού” του παγκόσμιου Συστήματος Σερζ Λατούς, έφερε αυτήν την οξεία αντιπαράθεση με την Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Ο Γιώργος Παπανδρέου των Μνημονίων και της αυτόνομης Κρήτης…

Τις εξωφρενικές δηλώσεις του Σερζ Λατούς ήρθε να επιβεβαιώσει λίγους μήνες μετά ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, στο Συνέδριο των σοσιαλιστικών κομμάτων της Ευρώπης στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2011! Ο πολιτικός ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος τον προηγούμενο χρόνο είχε παραδώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στις δαγκάνες της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και του ΔΝΤ (Μηχανισμό Στήριξης), υπογράφοντας το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο τον Απρίλιο του 2010!
Μιλώντας λοιπόν τότε, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο, είπε τα εξωφρενικά και αντεθνικά:
«Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει, αλλά και να τους ενισχύσει»!

Δηλαδή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος (;;;), μας πέρασε το μήνυμα ότι η Κρήτη μπορεί απ΄ ευθείας να μιλάει με αραβικά κράτη; Πώς μπορεί μια επαρχία ενός κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους να μιλάει απ΄ ευθείας με άλλα κράτη; Διαθέτει η Κρήτη Υπουργείο Εξωτερικών και χαράσσει εξωτερική πολιτική;
Προσωπικά από τότε είχα επισημάνει διά μέσω της Ελεύθερης Ώρας τις εθνικές μου ανησυχίες γι΄ αυτές τις πρωτοφανείς για Έλληνα πολιτικό και μάλιστα Πρωθυπουργό, αντεθνικές δηλώσεις!
Σήμερα έρχονται πάλι στην επικαιρότητα μετά την στόχευση της Κρήτης, από το νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Το παιχνίδι της ανεξαρτησίας της Κρήτης είναι σκληρό και σατανικό…

Θυμηθείτε όμως πως στις αρχές του 2011, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone παρουσίασε διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου πίσω από τον ηθοποιό της διαφήμισης εμφανιζόταν η σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης. Η οποία τελικά μετά την γενική κατακραυγή αποσύρθηκε και η διαφήμιση δημιουργήθηκε εκ νέου χωρίς τη συγκεκριμένη ανύπαρκτη και προβοκατόρικη σημαία. Αναγκάζοντας την εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ζητήσει συγνώμη!
Ωστόσο, μήπως η πράξη αυτή, ήταν ενταγμένη μέσα στο γενικότερο πλαίσιο δημιουργίας εκείνου του κλίματος στο βάθος του χρόνου, της πραγμάτωσης δηλαδή, του σατανικού σχεδίου περί αυτονομίας – αυτοδιάθεσης της Κρήτης μας;
Από το δημοσιευμένο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα στις 12 Μαρτίου 2017: Προβοκάτσια με τη Σημαία ανεξαρτησίας της Κρήτης;

Σενάρια φανταστικά εκείνη την εποχή για τα περί ανεξαρτησίας της Κρήτης, όπως φανταστικά σενάρια ήταν για το λαό μας και τα περί της αποδόσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας – με υπογραφή ελληνικής κυβερνήσεως – στους Σκοπιανούς!

Μετά την Μακεδονία σειρά έχει η Κρήτη;

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, άρθρο του συγγραφέα – εκπαιδευτικού κ. Δαμιανού Βασιλειάδη με τον παραπάνω αναγραφόμενο τίτλο, που μου ξύπνησε – ζωντάνεψε ανησυχίες μου για την ανεξαρτησία της Κρήτης, που επιβουλεύεται το ΝΑΤΟ και κάποιοι σκοτεινοί αντεθνικοί κύκλοι, οι οποίοι φωλιάζουν στην Κρήτη μας! Στην λεβεντογέννα ελληνική Κρήτη! Στην Κρήτη μας, του ανυπολόγιστου ορυκτού πλούτου που κρύβεται στον υποθαλάσσιο χώρο της!
Παρακάτω σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του κ. Βασιλειάδη:
«…Μετά ένα κατάπτυστο άρθρο στην άλλοτε “πατριωτική” εφημερίδα της Κρήτης “Αγώνας της Κρήτης” ανοίγει το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης, που προώθησαν στο παρελθόν και προωθούν τώρα, όπως φαίνεται, με βάση το άρθρο της “πατριωτικής” εφημερίδας των Χανίων, που παραθέτω συνημμένα, κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι την ανεξαρτησία της Κρήτης και την απόσχισή της από τον εθνικό κορμό, παραθέτοντας ιστορικά γεγονότα παντελώς αστήρικτα και εξωφρενικά, για ανθρώπους που έχουν σώας τα φρένας. Το άρθρο δεν αφορά κάποιους “κουζουλούς” Κρήτες που θα μπορούσε κανείς να τους κατατάξει στους γραφικούς τύπους, που μπορούν κι αυτοί να γίνουν επικίνδυνοι, αλλά σε παράγοντες που μεθοδικά και συνειδητά υπηρετούν ντόπια και ξένα συμφέροντα.
Το άρθρο σηματοδοτεί την αρχή μιας καμπάνιας για την ανεξαρτησία της Κρήτης, που φαίνεται στα μάτια της κοινής γνώμης γελοία, όπως παλιά ήταν και η περίπτωση των Σκοπίων που επιβουλευόταν την Μακεδονία μας και τότε λέγαμε ότι είναι γελοίο. Τελικά το γελοίο έγινε πραγματικότητα, με το ξεπούλημα στους Σκοπιανούς εν καιρώ ειρήνης, του ονόματος, της εθνότητας, της γλώσσας και της ιστορίας της ελληνικής Μακεδονίας με εντολή και στήριξη των “άσπονδων φίλων και συμμάχων μας” στο ΝΑΤΟ.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Τσίπρα στην Τουρκία, μας ανησυχεί τα μέγιστα, γιατί ο σουλτάνος Ερντογάν επιβουλεύεται τα ελληνικά νησιά και την Κρήτη, που θεωρεί ότι μόνο ένα τρίτο της είναι ελληνικό. Μήπως είναι το επόμενο θύμα, εκτός της Μακεδονίας, που μπαίνει στην ατζέντα των διεκδικήσεων; Μην ξεχνάμε τα ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο που αναγνώρισε ο Σημίτης στους Τούρκους, καθώς και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια του νησιού…»!

Πρωθυπουργός στην “ελεύθερη – αυτόνομη” Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη;

Έτσι, επειδή στις πονηρές ημέρες μας τα πάντα είναι δυνατά, από τη στιγμή που το ανέφικτο γίνεται εφικτό, από τη στιγμή που το τρελό μετατρέπεται σε λογικό, το ακατόρθωτο γίνεται κατορθωτό! Από τη στιγμή που ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας! Από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται την ανταλλαγή του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (σ.σ. άνευ ουσιαστικής αξίας, τουλάχιστον ετούτη την χρονική στιγμή) στον Ερντογάν, με την απόφαση εκλογής των Μουφτήδων στην Θράκη μας (σ.σ. που σηματοδοτεί μια τέτοια απόφαση, νέο εθνικό έγκλημα)!
Από τη στιγμή που ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής Ηλίας Καματερός προανήγγειλε μια τύπου Συμφωνία των Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, προανήγγειλε, πως σύντομα θα κλείσει το Κυπριακό όπως το Σκοπιανό, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε και για την Κρήτη;
Τίποτε δεν είναι πλέον τυχαίο! Γι΄ αυτό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες κι όλες οι Ελληνίδες να ψαχνόμαστε, και να προσπαθούμε να μάθουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από κάθε αστεία, παράλογη, ή θεωρητικά ανέφικτη προσπάθεια! Γιατί όλες οι προσπάθειες, όλες οι μυστήριες αποφάσεις, κάπου αποβλέπουν!
Όταν μάλιστα από πίσω υποκρύπτονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών (πρωτίστως με έδρα την Ελλάδα), που χρησιμοποιούνται ως μπροστάρηδες των αντεθνικών Νατοϊκών συμφερόντων! Μια τέτοια απόφαση, αστεία, περίεργη, όπως θα την ερμήνευαν πολλοί, που δεν έχει λογική εξήγηση, πήρε η Βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας κ. Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία θα πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές στην εκλογική Περιφέρεια των Χανίων! Αφήνοντας την σιγουράντζα της Έδρας στην Αθήνα και δεχόμενη μια ομολογουμένως πολιτική πρόκληση! Αφού η ΝΔ δεν κατάφερε ποτέ να πρωτεύσει στο νομό Χανίων! Παρ΄ ότι τα Χανιά είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Μητσοτάκη!
Γιατί λοιπόν αναλαμβάνει η κ. Μπακογιάννη ένα τέτοιο υψηλό ρίσκο; Αν δεν εκλεγεί τελειώνει πολιτικά! Αν όμως εκλεγεί, τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εκλογή;
Ειλικρινά, δεν θέλω να πιστέψω με τίποτε, κάποιες κακές γλώσσες που μου μεταφέρουν ότι, θα είναι Πρωθυπουργός στην “ελεύθερη – αυτόνομη” Κρήτη!
Μακρυά από εμάς τέτοιες σκέψεις…
Ωστόσο Έλληνες ανησυχείτε… Μην εφησυχάζετε… Η Πατρίδα τώρα σας χρειάζετε πιο πολύ από ποτέ!!

Share this post