Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και οι φτωχοί ζητιάνοι του κράτους! Έρχεται οικονομικός «αρμαγεδώνας» με εντολή Μπάιντεν – ΒΙΝΤΕΟ.

Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και οι φτωχοί ζητιάνοι του κράτους! Έρχεται οικονομικός «αρμαγεδώνας» με εντολή Μπάιντεν – ΒΙΝΤΕΟ.
Για αυτόν ζητωκραύγαζαν στα ελληνικά ΜΜΕ;

Ο Τζο Μπάιντεν τελικά αποδεικνύεται, ήδη από τους πρώτους μήνες της προεδρίας του, πιο αριστερός ακόμη και από τον «μέντορά» του, Μπαράκ Ομπάμα!

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες πως το οικονομικό επιτελείο του νέου προέδρου σχεδιάζει να επιβάλλει την μεγαλύτερη αύξηση φόρων από την δεκαετία του ’90, ακυρώνοντας εν μία νυκτί την πολιτική δραστικής μείωσης φόρων του Τραμπ!

Η προηγούμενη κυβέρνηση της Εθνικής Δεξιάς είχε μειώσει το 2017 τον φόρο των επιχειρήσεων από το 35% στο 21%, με τον Μπάιντεν να θέλει να τον ξανανεβάσει στο ασύμφορο 28%.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Όσοι Αμερικανοί έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 400.000 δολαρίων θα κληθούν να πληρώσουν πολλά περισσότερα σε φόρους που σχετίζονται με τον πλούτο!

 

Αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγήσει το σύνολο των επιχειρηματιών και των μεγαλοβιομηχάνων να κλείσουν δια παντός ή να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις-εργοστάσιά τους εκτός των ΗΠΑ!

Με τη σειρά του αυτό θα συνεπαγόταν περαιτέρω έκρηξη της ανεργίας και «χασούρα» για τα ταμεία του αμερικανικού κράτους, αφού όσο λιγότερες είναι οι επιχειρήσεις, τόσο πιο πενιχρά θα είναι τα ποσά που εκταμιεύονται από φόρους!

Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ σε Αμερική, Ελλάδα και αλλού προπαγανδίζουν πως αυτού του είδους οι αυξήσεις των φόρων δήθεν «είναι υπέρ του απλού λαού και της εργατικής τάξης», ενώ την ίδια στιγμή κανείς δεν σκέφτεται πως με αυτόν τον τρόπο οι πρώτοι που «πληρώνουν το μάρμαρο» είναι οι πιο φτωχοί!

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα…ανοικοδόμησης της αμερικανικής οικονομίας με την παροχή παχυλών επιδομάτων στους πάντες (ακόμη και στους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στις ΗΠΑ) θα χρηματοδοτηθεί από την ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ των επιχειρήσεων, οι οποίες με τη σειρά τους αργά ή γρήγορα θα κλείσουν.

Από τον Λευκό Οίκο αφήνουν να διαρρεύσει πως τα νέα πακέτα παροχής βοήθειας για την ανοικοδόμηση της οικονομίας (ή μάλλον της ολοκληρωτικής της καταστροφής) θα αφορούν μεταξύ άλλων και την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής”.

 


 

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1993.

Τελευταία φορά ο Μπιλ Κλίντον είχε τολμήσει να αυξήσει γενναία τους φόρους στις ΗΠΑ το 1993, όλως τυχαίως δύο χρόνια μετά την οριστική λήξη του «Ψυχρού Πολέμου» και τη δήθεν νίκη επί του κομμουνισμού.

Σήμερα βλέπουμε πως ο κομμουνισμός όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά ετοιμάζεται να εδραιωθεί και πάλι στις ΗΠΑ.

Και επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί και στη χώρα μας, τη συγκεκριμένη πάγια τακτική των αριστερών αναμένουμε να την ακολουθήσουν και τα κράτη της Ευρώπης.

 

Τα έξωθεν χρήματα εξάλλου υπό τη μορφή…δανείων και επιχορηγήσεων κάποτε θα τελειώσουν. 

el.gr

Share this post