ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ…ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ…ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια προφητεία του γνωστού Γάλλου αστρολόγου, του Νοστράδαμου, που έχει γράψει ένα περίφημο βιβλίο με τον τίτλο Προφητείες για το οποίο υπάρχουν πολλές διφορούμενες απόψεις αλλά πολλοί πιστεύουν ότι έχει προφητέψει τις πιο σημαντικές εξελίξεις των τελευταίων αιώνων, έχει τελευταία αναστατώσει ορισμένα μεγάλα τουρκικά ΜΜΕ, γιατί προφητεύει την μεγάλη καταστροφή της Τουρκίας.

Σε ένα σημείο του βιβλίου, σύμφωνα με τους Τούρκους, προφητεύεται ότι την Τουρκία θα πλήξουν μια σειρά καταστρεπτικών σεισμών, από τους οποίους θα καταρρεύσει το κράτος και οι καταστροφές θα είναι βιβλικές και μη αναστρέψιμες.

Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η τουρκική εφημερίδα Sabah επικαλούμενη πάλι τις προφητείες του Νοστράδαμου, ανέφερε ότι ο Γάλλος αστρολόγος προέβλεπε πως μέσα στο 2019 εκτός από τους σεισμούς θα γίνει και ελληνοτούρκικος πόλεμος.

Συγκεκριμένα, η Sabah ανέφερε πως από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες, (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο), ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν».Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Share this post