Οι Τροχοί του Ιεζεκιήλ επανεμφανίστηκαν κοντά στον Ήλιο. Πότε θα πετάξουν στη Γη;

Οι Τροχοί του Ιεζεκιήλ επανεμφανίστηκαν κοντά στον Ήλιο. Πότε θα πετάξουν στη Γη;

Αφού ο κόσμος πέρασε με επιτυχία τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ο Νιμπίρου δεν έφτασε και η υποσχόμενη Αποκάλυψη δεν ήρθε ποτέ, η αγάπη των μαζών για τους μάρτυρες του Νιμπίρου μετατράπηκε δραματικά από πρωτοφανές ενδιαφέρον σε εκνευρισμό, ακόμη και σε μίσος. Αν και, στην πραγματικότητα, τα συναισθήματα αυτών των, κατά κάποιο τρόπο, γενικών μαζών είναι μάλλον περίεργα: τους δόθηκε λίγη περισσότερη ειρήνη για να ζήσουν, αλλά, αντί να χαρούν, αγανακτούν.

Ωστόσο, με την έλευση του 2020, την πανδημία και τα μέτρα για την καταπολέμησή της, το θέμα του Νιμπίρου επανέρχεται στο προσκήνιο. Αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές καταστρέφουν μεθοδικά τόσο την οικονομία όσο και τον πολιτισμό γενικότερα, σίγουρα προετοιμάζονται για κάποιου είδους γεγονός, μεταξύ των οποίων αναφέρεται συχνά ο ερχομός των Ανουννάκι με μια επιθεώρηση.

Και τώρα, σε αυτό το υπέροχο σκηνικό, στα τέλη Οκτωβρίου 2021, εμφανίστηκε αυτό το βίντεο στο N25D:

Δεδομένου ότι αυτό δεν μπορεί να είναι, γιατί δεν μπορεί ποτέ να γίνει, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι κάποιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο ή θάμβωση στους φακούς. Ωστόσο, στο βίντεο της 1ης Νοεμβρίου βλέπουμε σχεδόν το ίδιο πράγμα, μόνο που το παράξενο αντικείμενο έχει μετατοπιστεί:

Και στις 3 Νοεμβρίου, το αντικείμενο είτε είχε γίνει ορατό είτε είχε κρυφτεί πίσω από τον Ήλιο:

Φυσικά, τίθεται τώρα το ερώτημα: τι ήταν αυτό; Πρέπει να πιστεύουμε στα μάτια μας ή όχι; Ας προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη του νήματος.
Κατ’ αρχάς, ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα αρχαία σχέδια απεικόνιζαν με παρόμοιο τρόπο, δηλαδή κάποιο είδος τροχού με ένα σταυρό στο κέντρο, ένα ουράνιο σώμα που προκάλεσε την ακύρωση του πολιτισμού που δημιούργησε την εικόνα:

Δεύτερον, παρόμοια αντικείμενα φαίνονται κατά καιρούς από δορυφόρους της NASA:

 


Τρίτον, οι ίδιοι δορυφόροι κατά καιρούς βλέπουν κάποια στρογγυλά αντικείμενα κοντά στον Ήλιο. Μερικές φορές είναι μαύρα: 

Μερικές φορές λάμπουν και προκαλούν ηλιακές εκλάμψεις: 

 

Τέταρτον, όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικά φίλτρα (από φίλτρα στο φακό έως ψηφιακά φίλτρα), μπορείτε συχνά να δείτε μερικά ακατανόητα αντικείμενα κοντά στον Ήλιο:

 

 

Τέλος, στο πέμπτο, έχουμε ήδη εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο από την παρατήρηση κάτι ανώμαλου στον ουρανό. Ακόμα κι αν τα μισά από αυτά τα στοιχεία μπορούν να εξηγηθούν με κάποιο τρόπο λογικά, απομένουν ακόμη πολλά:

Με βάση τα παραπάνω, πιστεύουμε ότι το αντικείμενο που συνέλαβε το N25D είναι απολύτως πραγματικό. Κατά συνέπεια, είναι καιρός ο κόσμος να προετοιμαστεί για την Άφιξη. Κάποιος θα πάει στον Παράδεισο, κάποιος στην Κόλαση, κάποιος θα παραμείνει στη Γη, που θα μοιάζει με το Κατώφλι της Κόλασης, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post