Οι Illuminati κάνουν την τελική τους κίνηση: Ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό – Η άνοδος του θηρίου

Οι Illuminati κάνουν την τελική τους κίνηση: Ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό – Η άνοδος του θηρίου

Το έχουν προγραμματίσει από την αρχή του χρόνου!

Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε, τα στοιχεία είναι εκεί για να τα δείτε. Σε όλο τον κόσμο, οι συνδέσεις είναι σχεδόν απίστευτες, όλα συνδέονται από το Α μέχρι το Ω. Οργανισμοί θέλουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλό του ανθρώπου, όλα τα μυστικά που κρύβουν. Ο σατανικός συμβολισμός μέσα στο σύστημα, οι τόποι όπου κατοικεί το κακό. Το κακό δεν γνωρίζει σύνορα ενσωματώνεται παντού, εξαπλώνεται σε όλη την έκταση.

Για αιώνες και περισσότερο μας υποδούλωσαν, με θανάτους και κακουχίες που είχαν προγραμματιστεί. Καθώς η αλήθεια διαφωτίζει και ξυπνά πολλούς, εξαπλώνεται ανοίγοντας τα μάτια των άλλων. Όσοι αρνούνται να το δουν ή ακόμα αγνοούν ,σύντομα θα βρεθούν σε μεγάλη έκπληξη. Η μεγάλη αφύπνιση συμβαίνει, το φως εκθέτει όλες τις σκοτεινές πράξεις.

Ανεβαίνοντας από το κοινό μια κοσμική μάχη λαμβάνει χώρα, είναι καλό που επιτυγχάνει. Εκείνοι που διέπραξαν τις φρικαλεότητες θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, κανένας δεν θα φύγει. Η υπόθεση του Epstein τα ξεκλειδώνει όλα, η δικαιοσύνη έρχεται … τσεκάρετε την ημέρα κρίσης.

A Call For An Uprising
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post