Ολική Ανατροπή : Νέα μελέτη- Οι ενέσεις COVID είναι Πιθανό να Συντομεύουν τη Ζωή!

Ολική Ανατροπή : Νέα μελέτη- Οι ενέσεις COVID είναι Πιθανό να Συντομεύουν τη Ζωή!

Μια μελέτη που αλλάζει όλο το σκηνικό και μόλις δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Nature, αποκάλυψε ότι τα πειραματικά “εμβόλια” COVID έχουν μόνο προσωρινά οφέλη, αλλά ακόμα χειρότερα, αποτελούν μακροπρόθεσμη απειλή για τη ζωή σας! Προειδοποιεί, ότι όποιος εμβολιασμένος που έχει ήδη κακή υγεία είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε κινδύνους από καρδιαγγειακή θνησιμότητα. Η αυστηρή προειδοποίηση από αυτή τη μελέτη του Nature είναι ότι:….

“συνιστά πρόσθετη προσοχή κατά τον εμβολιασμό ατόμων με προϋπάρχουσες κλινικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, των ηλεκτρολυτικών διαταραχών, της νεφρικής δυσλειτουργίας και των διαταραχών της πήξης”.

Αλλά μην εφησυχάζετε αν είστε σε άκρα υγεία όταν κάνετε το εμβόλιο, διότι αυτά τα νέα αποτελέσματα φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ακόμη και οι υγιείς άνθρωποι που κάνουν το εμβόλιο μπορεί να εκθέτουν άσκοπα τον εαυτό τους σε υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά 11 υγιείς ενήλικες εθελοντές και των δύο φύλων, ηλικίας 24-47 ετών, με ΔΜΣ 21,5-30,0 kg/m². Τα ανεπιθύμητα συμβάντα παρακολουθούνταν καθημερινά κατά τη διάρκεια των πρώτων 7 ημερών μετά από κάθε εμβολιασμό και στη συνέχεια καταγράφονταν από τους συμμετέχοντες σε κάρτες ημερολογίου τις επόμενες εβδομάδες. Συνολικά, οι ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν ήπιες (βαθμοί 1 ή 2) και παροδικές (Συμπληρωματικός πίνακας S3).

Οι συγγραφείς σημείωσαν ότι η επιστήμη και “ο τρόπος με τον οποίο ο εμβολιασμός θα μιμηθεί μια λοίμωξη δεν έχει αξιολογηθεί πλήρως”.

Η μελέτη επιβεβαίωσε ότι αυτά τα “εμβόλια” δεν έχουν μακροχρόνιο όφελος.

Η παραγωγή αντισωμάτων δεν διατηρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο τέλος των τριών μηνών το εμβόλιο είχε χάσει το ήμισυ της αποτελεσματικότητάς του, έτσι ώστε: “Μέχρι την ημέρα 90, η θετικότητα IgG μειώθηκε επίσης στο 50%, υποδεικνύοντας ότι η παραγωγή αντισωμάτων δεν διατηρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Οι συγγραφείς διαπίστωσαν ότι:
“Τα αποτελέσματα των δοκιμών από την κοόρτη Α έδειξαν ότι πριν από τον 2ο εμβολιασμό το 0% των συμμετεχόντων ανέπτυξε IgG αντι-SARS-CoV-2, αλλά μέχρι την 28η ημέρα, δηλαδή 2 εβδομάδες μετά τον 2ο εμβολιασμό, το 100% των συμμετεχόντων είχαν δοκιμαστεί θετικά (Εικ. 1β)”

Η μελέτη προσθέτει:

” Τα αποτελέσματα scRNA-seq των PBMCs έδειξαν επίσης συνεχείς μειώσεις των CD8+ T κυττάρων και αυξήσεις του περιεχομένου των μονοκυττάρων, καθώς και ενισχυμένη φλεγμονώδη σηματοδότηση NF-κΒ, η οποία μιμείται επίσης τις αποκρίσεις μετά τη μόλυνση.

Παραδόξως, οι αποκρίσεις ιντερφερόνης τύπου Ι, οι οποίες είχαν συνδεθεί με μειωμένες βλάβες μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 και ηπιότερα συμπτώματα, φάνηκε να μειώνονται μετά τον εμβολιασμό, τουλάχιστον μέχρι 28 ημέρες μετά τον 1ο εμβολιασμό.

Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι βραχυπρόθεσμα (1 μήνα) μετά τον εμβολιασμό, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου βρίσκεται σε μη προνομιακή κατάσταση και μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερη προστασία”.

# Προβλήματα διαβήτη τύπου 2

Ίσως το πιο ανησυχητικό εύρημα, ειδικά για τους δυτικούς που τρώνε μια ανθυγιεινή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι η υπερβολική αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που συσχετίζεται άμεσα με την ένεση αυτών των πειραματικών “εμβολίων”.


Η μελέτη διαπίστωσε ότι:

“Προς έκπληξή μας, παρατηρήθηκαν αρκετά σταθερές αυξήσεις στα επίπεδα HbA1c στους υγιείς εθελοντές, ανεξάρτητα από το αν ανήκαν στην ομάδα Α ή Β. Μέχρι την 28η ημέρα μετά τον 1ο εμβολιασμό, τρία από τα 11 άτομα έφτασαν στο προδιαβητικό επίπεδο (Εικ. 2c).

Μέχρι τις ημέρες 42 και 90, τα μεσαία επίπεδα HbA1c φάνηκε να επανέρχονται, ωστόσο εξακολουθούσαν να είναι σημαντικά υψηλότερα από εκείνα πριν από τον εμβολιασμό. Προηγούμενες εργασίες έχουν καταδείξει ότι οι διαβητικοί ασθενείς με μη ελεγχόμενα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη σοβαρών μορφών COVID-1919.

Τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα/γλυκόλυση είχαν αποδειχθεί ότι προάγουν τον πολλαπλασιασμό του SARS-CoV-2 στα ανθρώπινα μονοκύτταρα μέσω της παραγωγής μιτοχονδριακών αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και της ενεργοποίησης του HIF1A20, παρουσιάζοντας επομένως ένα μειονεκτικό χαρακτηριστικό”.

# Τι είναι η HbA1c;

Η HbA1c είναι αυτό που είναι γνωστό ως γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη. Αυτό είναι κάτι που δημιουργείται όταν η γλυκόζη (σάκχαρο) στο σώμα σας κολλάει στα ερυθρά αιμοσφαίρια σας. Το σώμα σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά το σάκχαρο, οπότε περισσότερο από αυτό κολλάει στα αιμοσφαίρια σας και συσσωρεύεται στο αίμα σας.

Κίνδυνοι από υψηλότερη HbA1c

Είναι γνωστό μεταξύ των ιατρικών επιστημόνων ότι:

“Τα υψηλά επίπεδα HbA1c μπορεί να έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, είτε έχετε διαβήτη είτε όχι. Τα άτομα με υψηλά επίπεδα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο άνοιας, καρδιακών παθήσεων, νεφρικών παθήσεων, προβλημάτων ψυχικής υγείας, κόπωσης και απώλειας οστών.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα επίπεδα HbA1c μπορεί επίσης να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου. Τόσο πάνω όσο και κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα έχουν συνδεθεί με αυξημένη θνησιμότητα.”[1].

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός σε θέματα ιατρικής για να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του γεγονότος: η λήψη αυτών των πειραματικών εμβολίων έχει πλέον αποδειχθεί ότι πιθανώς αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μιας σειράς απειλητικών για τη ζωή ασθενειών. Έτσι, επιλέξτε να γίνετε πειραματόζωο της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας με δική σας ευθύνη!

[1] https://labs.selfdecode.com/blog/high-hemoglobin-a1c/
Δικτυογραφία:

Game-changer New Study: COVID Jabs Are Likely Life Shortening! | Principia Scientific Intl.

skeftomasteellhnika.blogspot.com

Share this post