ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ . Εάν εφαρμόσετε την Υποχρεωτικότητα θα σας «ρίξουμε» σε 100 ημέρες ,όπως το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο λόγος .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ . Εάν εφαρμόσετε την Υποχρεωτικότητα θα σας «ρίξουμε» σε 100 ημέρες ,όπως το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο λόγος .

Σκόπιμα απέτυχε ο Εμβολιασμός για να φτάσετε δικαιολογημένα στην υποχρεωτικότητα για τους λόγους που είναι πλέον , κοινό μυστικό . ΟΜΩΣ , η αντισυνταγματική πολιτική συμπεριφορά  , δεν  δύναται να παράγει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της υποχρεωτικότητας εν προκειμένου αφού , ως αιτιώδης συνάφεια των δύο αυτών καταστάσεων (αιτίας και αποτελέσματος), είναι βέβαιο ότι η δεύτερη κατάσταση προέκυψε εξ αιτίας της πρώτης.

Η έλλειψη Ηθικής συνεπώς που έδειξαν οι πολιτικές σας αποφάσεις από την αρχή της Πανδημίας ( αντιφάσεις ,σκοπιμότητες , παλινωδίες  κ.α , και εν τέλη η σκόπιμη  ακύρωση του τοίχους ανοσίας )  , δεν σας νομιμοποιούν στην ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , να πρεσβεύετε Συνταγματικότητα της υποχρεωτικότητας , αφού ΣΚΟΠΟ είχαν να προάγουν ως μοναδική λύση τον εμβολιασμό , καίτοι υπήρχε και ο χρόνος να προετοιμαστεί καλύτερα το Σύστημα Υγείας , άπειροι τρόποι ( μέτρα) ώστε  να επιτευχθεί έγκαιρα το τοίχος ανοσίας όπως σ άλλα κράτη , αλλά , και να εφαρμοστούν άλλες θεραπείες κατά της covid που έχουν ήδη λάβει έγκριση από την ΕΕ ( σύμφωνα και με τον Μαργαρίτη Σχοινά) .

Υπό την Κρίση αυτήν συνεπώς , κανένα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δεν θα αποφαινόταν ότι , η απόφασή σας περί υποχρεωτικότητας είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Δεν είναι συνεπώς ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ η εν λόγω υποχρεωτικότητα που επήλθε και επιβλήθηκε ως έσχατη λύση ,  μέσα από μια σειρά λάθος αποφάσεων , λάθος στρατηγικών και συγκεκαλυμμένων σκοπιμοτήτων που μπορούσαν και να προβλεφθούν και να αποφευχθούν έγκαιρα ,ώστε , να μην οδηγούσαν στο σημερινό αδιέξοδο

Το γεγονός ότι δημιουργήσατε με τον τρόπο αυτό και τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε , σκόπιμα  ένα ΑΔΙΕΞΟΔΟ που συνιστά πλέον μια πραγματικότητα , θα πρέπει να σας οδηγήσει ΑΜΕΣΑ στην ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ( που προσβάλλει την ιστορικότητα της  κοιτίδας της Δημοκρατίας ) και στο να υιοθετήσετε άλλα μέτρα που θα προέλθουν μέσα από μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

Αυτή είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Σημ. Γκουγκλάρετε  -Πέντε «εντολές » προς το γεωπολιτικά «εγκεφαλικά νεκρό » Πολιτικό Σύστημα της Ελλάδας από τον Δ/τη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης – για να δείτε την ημερομηνία των εκλογών.

Δημοσθένης Λαγκός  , για το δίκτυο της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post