ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ: “EIMAΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.. ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΊΣΟΥΜΕ…. » ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ»ΚΑΘΑΡΤΉΡΙΟ ΠΥΡ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΊΩΝ…….

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ: “EIMAΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.. ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΊΣΟΥΜΕ…. » ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ»ΚΑΘΑΡΤΉΡΙΟ ΠΥΡ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΊΩΝ…….

Ο Μακρόν απευθύνθηκε σήμερα στο γαλλικό έθνος κι έδειχνε αναβαπτισμένος από το καθαρτήριο πυρ της Παναγίας των Παρισίων, εξιλεωμένος από το Ολοκαύτωμα. » Κατά την ιστορία χτίσαμε πόλεις γέφυρες εκκλησίες . Πολλές κάηκαν από πολέμους, επαναστάσεις .. και κάθε φορά τις ξαναχτίζαμε. Εκθείασε τον ηρωισμό πυροσβεστών, οι αστυνομικοί και οι τραυματιοφορείς ήταν στη θέση τους όπως πάντα είπε για να τους ξεπλύνει κι αυτούς αφού ως χθες οι μεν με κανόνια νερού κατέπνιγαν την εξέγερση των Κίτρινων Γιλέκων οι δε δεύτεροι ακρωτηρίασαν τύφλωσαν σκότωσαν πολίτες και

τραυμάτισαν περί τους 3500, ενώ συνέλαβαν επίσης χιλιάδες…..Ήταν μια Κόλαση Δαντική που λειτουργεί ως καθαρτήριο πυρ για Μακρόν και υπηρεσίες του που συγκρούστηκαν με λαό.
« Nous sommes un peuple de bâtisseurs » EIMAΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ είπε ο Μακρόν δίνοντας όραμα στο λαό να συστρατευθεί στις συντεχνίες των Καθεδρικών από όπου ξεκίνησε το μεσαιωνικό ιδεολόγημα του του ελευθεροτεκτονισμού. Ο Μεγάλος Ανατολικός του Παρισιού ανατέλει και πάλι πάνω στις στάχτες της Notre Dame.

Επιθυμία του είπε είναι σε βάθος χρόνου 5 ετών να έχει ολοκληρωθεί η αναδόμηση του ναού. Και να συμβάλουν όλοι….

Ο Μακρόν έδειξε ν΄απολαμβάνει κι ν΄αξιοποιεί πολιτικά το όλο θέμα αφού χθες κερδήθηκε γι αυτόν η πολυπόθητη εθνική ενότητα όλοι λειτούργησαν ο καθένας από το πόστο και το ρόλο του, ο πυροσβέστης, ο αστυνομικός, ο τραυματιοφορέας, ο απλός Γάλλος, ο φωτογράφος όλοι ……

dimpenews.com

greek-dutch-truth

Share this post