Οριστική απόφαση της κυβέρνησης! Το όνειρο των αριστερών γίνεται πραγματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ.

Οριστική απόφαση της κυβέρνησης! Το όνειρο των αριστερών γίνεται πραγματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ.

«Σφραγίδα» Λευκής Βίβλου!!!

H κυβέρνηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει την στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα ισχύσει το ίδιο για τις μαθητικές. Το Μαξίμου πιστεύει ότι έως τότε θα υπάρξει μείωση των κρουσμάτων και ότι το Σύστημα Υγείας δεν θα πιέζεται πολύ, παρότι θεωρείται πολύ πιθανό ορισμένοι από τους ειδικούς να μην συμφωνήσουν.Αλλά έως τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα. Άλλωστε θα τιμηθούν και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες που οι χώρες διαδραμάτισαν ρόλο το 1821, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, ενώ οι Ρώσοι είπαν «όχι» για μία εκδήλωση, η οποία θα έχει την «σφραγίδα» της «Λευκής Βίβλου».

Η παρέλαση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και θα υπάρχει μικρή συμμετοχή επισήμων.

Και μιας και αναφέρθηκε η Λευκή Βίβλος, οι μαθητικές παρελάσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ούτε για την 25η Μαρτίου. Το αποφάσισε οριστικά η κυβέρνηση. Και κάπως έτσι οι μαθητικές παρελάσεις οδηγούνται σε κατάργηση και το όνειρο των αριστερόστροφων διεθνιστών στην Ελλάδα πραγματοποιείται.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις άπειρες τοποθετήσεις αριστερών και αριστερόστροφων, προκειμένου να καταργηθούν οι μαθητικές (και οι στρατιωτικές) παρελάσεις, επειδή θυμίζουν δήθεν απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, ενώ κρατούν από την Αρχαία Ελλάδα.Άλλωστε ποιοί είναι οι αριστεροί για να μιλήσουν για ολοκληρωτισμό, όταν εκείνος εφαρμόζεται στον Κομμουνισμό.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει την παρέα γυναικών που είχαν παρελάσει την 28η Οκτωβρίου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, με βηματισμό αλά… Monty Python, προκειμένου να γελοιοποιήσουν το γεγονός.

Το όνειρό τους λοιπόν γίνεται πραγματικότητα με αφορμή -τι άλλο- τον κορωνοϊό. Απλά ούτε οι ίδιοι αριστεροί περίμεναν πως δεν θα είναι τελικά αυτοί που θα αποφασίσουν την απαγόρευση των παρελάσεωνμε την στρατιωτική φέτος να πραγματοποιείται μάλλον για εφέ και με τα μέτρα να τηρούνται αυστηρώς. 

el.gr

Share this post