Ούτε μερικές ώρες δεν πέρασαν…

Ούτε μερικές ώρες δεν πέρασαν…

…Μετα το άρθρο για τον Λιβανό

Το ωστικό κύμα του “χρόνου” θα δείξει αν μια έκρηξη είναι ατυχης

συγκυρία ή όχι

το οποίο και ανέβηκε στις 5 χθες το απόγευμα και ας δούμε την εικόνα από τον Λίβανο


Αρα ποιοι είναι πίσω από την έκρηξη στο «Παρίσι της Μ. Ανατολής» κ Μακρόν; (έτσι αποκαλούν την Βηρυτό του Λιβάνου…….Παρίσι!!!!!)

Αυτοί που εκδημοκρατίζουν κράτη, οι οποίοι  κατασκευάζουν άτυχες στιγμες κ. Μακρόν και αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά..  και στην προσπάθεια τους αυτή τον….. Λιβανό θα τον κάνουν Συρία.!

Δεν έχουμε δει ακόμη για το τι είναι έτοιμοι να κάνουν εκεί κάτω, ώστε να ισιώσουν το έδαφος για να χτυπήσουν το Ιραν…έτσι δεν είναι Βενιαμίν;

Η Χεζμπολάχ πρέπει να αφοπλιστεί ακόμη και αν χρειαστεί να της ρίξουν μερική ευθύνη, αλλιώς θα πιεστεί η (νέα)κυβέρνηση(ήδη πιέζεται από αγανακτισμένους και οργισμένους πολίτες και έχουμε και εδώ στην Ελλάδα τέτοιους)  να την απομονώσει…και αυτό που βλέπουμε εκεί έξω είναι απλά μία αρχή, γιατί αν δεν αφοπλιστεί, ίσως να γίνει γενική επίθεση μέσα στο έδαφος του Λιβάνου από δεύτερα και τρίτα κράτη και κάπου εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στην χώρα των Κέδρων.

Αρχίζει και βγαίνει νόημα στο ποιος ωφελείται της έκρηξης, αλλά ο κόσμος, τα νεόνυμφα ζευγάρια τα μικρά παιδιά………….τι σας φταίνε..;;;

Για να προχωρήσει ο σχεδιασμός τους ….έχουν ανάγκη τοξικές συναισθηματικές καταστάσεις(φόβος τρόμος απελπισία) αλλά και τον θάνατο.

Κυριολεκτικα γράφεται και οχι μεταφορικα.

Share this post