Ο Άνθρωπος που Διέσωσε Αποδείξεις για Εξωγήινες Βάσεις στη Σελήνη και μας τις Δείχνει σε Φωτογραφική Τεκμηρίωση

Ο Άνθρωπος που Διέσωσε Αποδείξεις για Εξωγήινες Βάσεις στη Σελήνη και μας τις Δείχνει σε Φωτογραφική Τεκμηρίωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ken Johnston είναι ο άνθρωπος που εργάστηκε για τη NASA και, όπως ισχυρίζεται, διατήρησε όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύπτουν όσα που μας κρύβουν!

Ένα σημαντικό μέρος του καθήκοντος του Johnston ήταν να παρέχει φωτογραφική και προκαταρκτική ανάλυση των σεληνιακών δειγμάτων στους συνεισφέροντες επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Η φωτογραφική τεκμηρίωση ήταν να δοθούν τα σεληνιακά δείγματα με ακριβή θέση και προσανατολισμό.

Εκτός από τις φωτογραφίες, παρέδωσε στους επιστήμονες αντίγραφα των καταλόγων όλων των πληροφοριών του σεληνιακού δείγματος. Ως εκ τούτου, είχε στο γραφείο του αρκετές σειρές φωτογραφιών που τράβηξαν οι αστροναύτες του Apollo με τις κάμερες Hasselblad τοποθετημένες μπροστά στο θώρακα της στολής τους.

Όταν κατανεμήθηκε η διανομή σεληνιακού δείγματος, δόθηκε εντολή από τον Bud Laskawa, τον προϊστάμενό του, να καταστρέψει ό,τι παρέμεινε από το αρχείο φωτογραφιών, αλλά ο Johnston κράτησε ένα σετ ως προσωπική συλλογή.

Ένα παράδειγμα φωτογραφιών, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είναι μια εικόνα της NASA, που περιγράφεται AS11-41-6155, αποκαλύπτει τι φαίνεται να είναι μια εξωγήινη βάση στην άκρη της σελήνης.

Το επίμαχο αντικείμενο φαίνεται να βρίσκεται στην επιφάνεια του φεγγαριού και είναι καλά φωτισμένο. Είναι συμμετρικό με ένα μακρύ άξονα χωρισμένο σε κάθε άκρο από μια μικρή σφαίρα-θόλο με μια άλλη στο κέντρο. Οι σφαίρες φαίνεται να είναι κατοικίες με διαδρόμους σύνδεσης.

Παρακολουθείστε τα δύο βίντεο που ακολουθούν για να δείτε την παρουσίαση των φωτογραφιών και μία σχετική συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Bases on the Moon, This Astronaut Saved the Astonishing Evidence!

DR. KEN JOHNSTON – STRUCTURES ON MOON

diadrastika.com

Share this post